Спечелих билети за кино и поканих сладкия Скорпиончо със сладките трапчинки да ходим заедно, та днес ще се срещнем. Ще мине ли добре срещата с Георги? Ще ме хареса ли? Дано Луната във Везни е на моя страна? :rolleyes:
Меркурий У1 е У5- показва спечелените билети, Луната е в 5д на забавленията, с Юпитер у1 за Г. ще направи хармоничен аспект, но Юпитер У1, У5 за него е в негов 6д на работата, в сходящ квадрат с Меркурий У1, У5 за теб- не ми изглежда като да се забавлявате заедно, въпреки взаимната рецепция на планетите. Луната У3 няма аспект със Сатурн У3 за него, който е ретро и предполага отлагане, забавяне на срещата, а последния аспект на Луната е квадрат с Плутон У6 за теб и У12 за него, а там е Сатурн У3 за него- нещо е скрил в комуникацията с теб, което ще се разбере.
Разбра се... всичко се разбра. Видяхме се, той закъсня малко,но влязохме на време за филма. Беше намръщен и ядосан заради трафика, но анимацията му хареса много, както и на мен, беше невероятна, хората аплодираха след края. Гледахме КРУД, гледайте го. След това ...ме изпрати до спирката и малко преди да дойде трамваят ми каза, че се връща в Канада. Трамваят дойде, а аз бях вцепенена, не смеех да се кача, той ме подкани да вляза, за да не го изпусна. Качих се и известно време стояхме един срещу друг - той на тротоара, аз в трамвая, и го гледах, а той ми казваше да не гледам тъжно и да не му се сърдя...

И потеглих, седнах и се разплаках. А преди минути ми написа това:
"ne sme edin za drug
az imam 4uvstva kam drugo momi4e
to e tam v Canada
dori tova koeto napravih e mnogo
mislia 4e ne e dobre da se vijdame
pove4e
triabva da me zabravi6
az ne sam nikoi v tvoia jivot
prosto edin nepoznt
nepoznat
i tribva da si ostana takav
ne iskam da strada6 zaradi men
zatova ti govoria taka
vijdam 4e ima6 niakakvi 4uvstva
no ne triabva
ne moga da ti otvarna sas sa6toto"
И аз не зная какво да му отговоря. Никой не може да отвърне на чувствата ми, и все се влюбвам в хора, които са далече, сякаш, за да се заблуждавам, че разстоянието е пречка помежду ни, но истината е, че съм дефектна и неспособна да задържа някого до себе си.