Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040336 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2780 -: Март 31, 2013, 10:18:33 pm »
Благодаря ти Мирабела,имам си едно наум,а и още не съм отправила поканата.Все още се колебая,но този човек ми е важен.А и с тези включени знаци в 3-тите домове,май дават някакви задръжки в изразяването на мислите ни един към друг.Последният аспект на Луната е тригон,дано и резултата да е положителен  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2781 -: Март 31, 2013, 10:23:39 pm »
Въпреки ранния асц.- Да.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2782 -: Март 31, 2013, 10:36:38 pm »
Ще приеме ли Х.,ако го поканя да се срещнем и да поговорим?
Ранен асцендент,У1 Венера изгорена и заточена,точно отразява страховете и колебанието ми.М/у Венера и Марс предстои съвпад,но това достатъчно ли е за "Да"?
Аз мисля,че нещо в комуникацията ви куца-вкл. луна в 3д/питащият е с вързани ръце/, отива към опозиция с д-ра си в негов 3дом,също вкл. е юпитер,следва е квадрат със меркурий,диспозитор на юпитер и в негов на Х.12дом-той се усуква.
Иначе слънце и уран разпадат съвпад, вероятно е имало искра, венера, у-л на твоя първи ще пренесе светлина към марс от слънцето/К5 за него/. На 08 април е реалният съвпад, в предвид кардиналните ъгли и сигнификатори, скоро ще разбереш въпреки ранният асцендент.
Последният аспект на луната ти е тригон с марс-у-л на негов 1 дом.
Ако ти го поканиш-слаби са ти ангелите сега :blink:/Сигнификаторите/. Венерата-ти си посочила недостойнствата й ,но изгарянето й там говори за липса на обективност от твоя страна, също на изгорената планета често не й обръщат внимание. Последнията добър аспект на луната е с неговият, по-силен, тронов в случая сигнификатор, тоест дори и да има съгласие, вероятно ти няма да се чувстваш така добре в тези отношения, или той ще води нещата.
Предвид ранния асц, и останалото-венера..., също "първоначалните негативни аспекти на луната лишават ситуацията от благоприятен изход", също "вкл. луна-човекът е с вързани ръце", те съветвам да помислиш, или да изчакаш. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2783 -: Март 31, 2013, 10:46:23 pm »
И аз ;D ще се включа, но по- скоро със съвет. Мисля, че ти си решила така или иначе да го потърсиш. Направи го. Аман от гледанки! Аз когато имам вътрешното убеждение нещо да направя, го правя...и после евентуално мога да попитам- как го е приел, каква реакция да очаквам.
А опита ми с ранните хорари е, че макар да има положителни или отрицателни знаци в картата- нещата се развиват в някаква посока, която не си предвидил или не си могъл да си представиш при поставянето на въпроса. ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2784 -: Април 01, 2013, 12:12:56 am »
У1 Венера апликира към съвпад с У7 Марс. На пръв поглед изглежда като че ще имате шанс да го направите.

Но нещата не са толкова прости.
АС е на изгорения път. Луната е дебилитирана. Венера е заточена и изгорена от Слънцето. Все фактори, които могат да отразяват вътрешното ти безпокойство и неувереност в това, което действително искаш да се случи.

Да, ретрограден Сатурн в 1-ви дом може да означава спънки, забавяния. А също и да кореспондира с вътрешното ти състояние, което може да е подтиснато.

Луната е без курс. Съвпадът между Венера и Марс ще се случи в неблагоприятния 6-ти дом. И двете планети ще бъдат изгорени от Слънцето в момента на съвпада. Изглежда и двамата се измъчвате от съмнения, тревоги.

И не на последно място - Венера се намира в знак на Марс, докато Марс е на трон в собствения си знак и следователно в знак на заточение на Венера. Венера е мунданен сигнификатор на брака. Сигурна ли си, че той действително иска брак? Не ми изглеждате равнопоставени в тези отношения. Ти ми се струваш по-увлечена или по-зависима от него, отколкото той от теб. Той е тронов Марс - изглежда, че може да получи, постигне каквото желае.

Между управителите на 4-тите ви домове (Луна и Сатурн) липсва сходящ аспект, защото са в разходящ съвпад. Луната е без курс. Не мисля, че ще заживеете заедно в следващите няколко месеца, докато е валиден хорарът.
Управителите на 3-тите ви домове са заточени и излизат от квадратура. Възможно е комуникацията помежду ви да не върви, не умеете да изразите онова, което искате.

Като тегля чертата, ми изглежда повече като "не". Наистина се надявам, че греша!

Мирабела, изключително много ти благодаря за изчерпателния отговор. Както винаги много точно и ясно уцелваш ситуациите. С този човек сме във вечната интелектуална битка и зависимост. Нито той, нито аз нямаме такива намерения, всичко е въпрос на провокации. Беше ми интересно, дали наистина може да се стигне до там. Макар, че действието на хорарът все още е във вход, всичко приключи. Така че, не съжалявай, това е най-правилното решение и се чувствам много свободна и щастлива  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2785 -: Април 01, 2013, 05:23:47 am »
А аз да ви попитам- ако в някакъв момент ви хрумнат 2 коренно различни неща като теми за въпроси, гледате ли с един хорар за двата въпроса?
По принцип 2 отделни карти трябва да се построят, но пък първичното хрумване на въпроса е в определен момент :rolleyes:

Как правите вие? Чакате да мине време и задавате пак 2рия въпрос? Аз гледам с един хорар за 2та- до сега са ми се получавали верни нещата- но нямам и голям опит..така,че не съм убедена тази тактика дали е вярната..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2786 -: Април 01, 2013, 08:20:42 am »
А аз да ви попитам- ако в някакъв момент ви хрумнат 2 коренно различни неща като теми за въпроси, гледате ли с един хорар за двата въпроса?
По принцип 2 отделни карти трябва да се построят, но пък първичното хрумване на въпроса е в определен момент :rolleyes:

Как правите вие? Чакате да мине време и задавате пак 2рия въпрос? Аз гледам с един хорар за 2та- до сега са ми се получавали верни нещата- но нямам и голям опит..така,че не съм убедена тази тактика дали е вярната..
Да, така се прави-т.нар. "множествен въпрос", просто върху една карта търсиш различните сигнификатори за различните хрумвания. :blink:Визуално е по-лесно с две карти за два въпроса, с еднакви данни, но щом се справяш и с една-още по-добре.

« Отговор #2787 -: Април 01, 2013, 08:51:20 am »
Благодаря на всички за коментарите и съветите.Ще дам обратна връзка при някакво развитие.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2788 -: Април 01, 2013, 03:33:22 pm »
Здравейте, на всички. Не знам откъде да започна, защото съм много разстроена, разочаравана.  :'( Днес, с един скъп за мен човек, проведохме разговор, от който имам усещането че всичко между нас угасна... Направих една провокация към него, чрез друг човек, и той поддаде, което още повече ме нарани. Възможно ли е всички мъже да мислят, предимно с долната си глава  :'(
Извинявам, се че разводних темата. Въпросът ми е - Всичко ли приключи между мен и Т? (за този човек хорарът ми е първи)
« Последна редакция: Април 01, 2013, 04:06:47 pm от dess7 »

« Отговор #2789 -: Април 01, 2013, 04:50:06 pm »
Здравейте,
поставих един въпрос за бивш
ревнува ли ме....имам предпоставки да питам,а и наскоро стоплихме отношенията,но нищо сериозно...все пак не ми е изстинало към него :)
благодарности в аванс

*

Uran

• 6041
« Отговор #2790 -: Април 01, 2013, 07:19:36 pm »
Здравейте, на всички. Не знам откъде да започна, защото съм много разстроена, разочаравана.  :'( Днес, с един скъп за мен човек, проведохме разговор, от който имам усещането че всичко между нас угасна... Направих една провокация към него, чрез друг човек, и той поддаде, което още повече ме нарани. Възможно ли е всички мъже да мислят, предимно с долната си глава  :'(
Извинявам, се че разводних темата. Въпросът ми е - Всичко ли приключи между мен и Т? (за този човек хорарът ми е първи)

Управителите на 5-тите ви домове ще съвпаднат, така че не- има чувства м/у вас. Неговият управител Сатурн е ретро и е възможно в момента да е дезориентиран .

*

Uran

• 6041
« Отговор #2791 -: Април 01, 2013, 07:21:13 pm »
Здравейте,
ревнува ли ме....имам предпоставки да питам,а и наскоро стоплихме отношенията,но нищо сериозно...все пак не ми е изстинало към него :)
благодарности в аванс

Твоят 8 дом е пълен. Ти как си с ревността към него?

« Отговор #2792 -: Април 01, 2013, 08:13:00 pm »
Здравейте,
благодарности в аванс

Твоят 8 дом е пълен. Ти как си с ревността към него?
ами никак,не го ревнувам-не сме сериозни,може да си прави каквото иска :)

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2793 -: Април 02, 2013, 09:07:38 am »
В тази карта Луната е без курс, но ме сърбят ръцете да я пусна и да чуя и вашето мнение.
Въпросът е "ще започнем ли връзка с (назован по име)"

*

Нова

• 3491
« Отговор #2794 -: Април 02, 2013, 10:44:05 am »
Хахахааха, това тайна любовна връзка между колеги ли е? Ти си знаеш, де )))))

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2795 -: Април 02, 2013, 11:03:03 am »
Колеги все още не сме направих няколко консултации за тяхната фирма и те ми предложиха работа, но аз се чудя дали няма да изпусна питомното за да гоня дивото и то поради определно непрофесионални интереси :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2796 -: Април 02, 2013, 11:17:25 am »
Пишем си със Стрелеца отново. От 4 седмици участвам в една игра за пътуване до Лондон и все не печеля...А през прозореца ми всеки ден по няколко пъти виждам самолети. Много искам да ида, но все не печеля,това,което искам най-много. :( Въпросът е: Ще пътувам ли за Лондон в следващите 3 месеца, за да видя Кирил? Аз се управлявам от Луната, но май е без курс...значи ли ще си стоя където съм :(.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2797 -: Април 02, 2013, 11:19:59 am »
Колеги все още не сме направих няколко консултации за тяхната фирма и те ми предложиха работа, но аз се чудя дали няма да изпусна питомното за да гоня дивото и то поради определно непрофесионални интереси :blink:

Ти май хич даже не се и чудиш ))) и вече си го подгонила))) Виж, и любов, и кекс на работа има в тази карта ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #2798 -: Април 02, 2013, 11:28:50 am »
Пишем си със Стрелеца отново. От 4 седмици участвам в една игра за пътуване до Лондон и все не печеля...А през прозореца ми всеки ден по няколко пъти виждам самолети. Много искам да ида, но все не печеля,това,което искам най-много. :( Въпросът е: Ще пътувам ли за Лондон в следващите 3 месеца, за да видя Кирил? Аз се управлявам от Луната, но май е без курс...значи ли ще си стоя където съм :(.

Е, що пък да е без курс тази луна? Ехее, колко хляб има в нея..

« Отговор #2799 -: Април 02, 2013, 11:37:26 am »
Либра, спокойно, Луната не е без курс. Но положението ѝ въпреки това не е завидно - заточена по знак и в 6-тия дом. Предполагам, че по-скоро е отражение на вътрешното ти състояние към момента. Но е възможно и да показва трудности при осъществяването на въпроса.

Луната ще завърши секстил с У9 Сатурн и Меркурий в 9-тия дом. Деветият дом отговаря за задграничните пътувания.
Сатурн управлява и 7-мия дом, т.е. въпросния мъж, към когото проявяваш интерес към момента и към когото си се устремила. Сатурн е ретрограден, т.е. и двамата се движите в посока един към друг, връщане към миналото. Но тъй като ти си представена от по-бързата планета, най-вероятно е ти да си тази, която проявява повече усилия, за да се случи нещо помежду ви. Сатурн е в знака на падение на Луната. Дали момчето ти се сърди за нещо?
Луната ще завърши квадратури със Слънцето и Венера. Венера управлява 5-тия дом на печалбите от игрите на късмета. Луната няма мажорен аспект с Юпитер - планетата на късмета, която е и заточена.

Според мен, имаш възможност да пътуваш в чужбина и да се срещнеш с въпросния мъж, но надали ще стане чрез въпросната игра. Благоприятните аспекти на Луната са секстили, не тригони. Надали късметът ще ти падне лесно (тригон), трябва да направиш някакво усилие (секстил), за да се осъществи пътуването.

Успех!