Ще приеме ли Х.,ако го поканя да се срещнем и да поговорим?
Ранен асцендент,У1 Венера изгорена и заточена,точно отразява страховете и колебанието ми.М/у Венера и Марс предстои съвпад,но това достатъчно ли е за "Да"?
Аз мисля,че нещо в комуникацията ви куца-вкл. луна в 3д/питащият е с вързани ръце/, отива към опозиция с д-ра си в негов 3дом,също вкл. е юпитер,следва е квадрат със меркурий,диспозитор на юпитер и в негов на Х.12дом-той се усуква.
Иначе слънце и уран разпадат съвпад, вероятно е имало искра, венера, у-л на твоя първи ще пренесе светлина към марс от слънцето/К5 за него/. На 08 април е реалният съвпад, в предвид кардиналните ъгли и сигнификатори, скоро ще разбереш въпреки ранният асцендент.
Последният аспект на луната ти е тригон с марс-у-л на негов 1 дом.
Ако ти го поканиш-слаби са ти ангелите сега :blink:/Сигнификаторите/. Венерата-ти си посочила недостойнствата й ,но изгарянето й там говори за липса на обективност от твоя страна, също на изгорената планета често не й обръщат внимание. Последнията добър аспект на луната е с неговият, по-силен, тронов в случая сигнификатор, тоест дори и да има съгласие, вероятно ти няма да се чувстваш така добре в тези отношения, или той ще води нещата.
Предвид ранния асц, и останалото-венера..., също "първоначалните негативни аспекти на луната лишават ситуацията от благоприятен изход", също "вкл. луна-човекът е с вързани ръце", те съветвам да помислиш, или да изчакаш. :blink: