Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041824 Прегледи
*

dess7

• *
  • 100
Re: Хорар за любов
« Отговор #2800 -: Април 02, 2013, 03:47:32 pm »
Здравейте, на всички. Не знам откъде да започна, защото съм много разстроена, разочаравана.  :'( Днес, с един скъп за мен човек, проведохме разговор, от който имам усещането че всичко между нас угасна... Направих една провокация към него, чрез друг човек, и той поддаде, което още повече ме нарани. Възможно ли е всички мъже да мислят, предимно с долната си глава  :'(
Извинявам, се че разводних темата. Въпросът ми е - Всичко ли приключи между мен и Т? (за този човек хорарът ми е първи)

Управителите на 5-тите ви домове ще съвпаднат, така че не- има чувства м/у вас. Неговият управител Сатурн е ретро и е възможно в момента да е дезориентиран .

Благодаря, Uran. Поздравления за тъклукането, мисля, че ще се окажеш права. След това, което се случи, взаимотношенията ни преминаха в друга фаза. Надявам се, отрицателните емоции да са в миналато :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2801 -: Април 02, 2013, 05:39:36 pm »
В тази карта Луната е без курс, но ме сърбят ръцете да я пусна и да чуя и вашето мнение.
Въпросът е "ще започнем ли връзка с (назован по име)"

не мисля- поне в близките месеци.
има твърде много препятствия - а и ти май имаш връзка (луна в дева, мерк в пети дом в опозе), а и още нещо допълнително май имаш от време на време с нептуна там в 5ти, че сега и този марсианец.. не, че има лошо- който може, нека да върти любов като за световно ;) Но поне в близките месеци няма да има нова връзка.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2802 -: Април 02, 2013, 05:51:42 pm »
Здравейте,
поставих един въпрос за бивш
ревнува ли ме....имам предпоставки да питам,а и наскоро стоплихме отношенията,но нищо сериозно...все пак не ми е изстинало към него :)
благодарности в аванс

тук ми е много чудно- ревнува ли те- чудя се дали да гледам любовта като собственическо чувство по 2ри дом :unsure: Последният аспект, който луната е направила е квадрат към твоя сигнификатор, което отговаря отрицателно на въпроса ти. Има също опозиция към У7 и респ. 2рия дом на Х. Не мисля, че има ревност.

Но пък има и 2ри тип ревност - от страст..тогава гледаме 8мите домове. Негов 8ми е твой 2ри и обратно. Пак отговора е Не- квадрат към мерк.
Твоя сигнификатор е в негов 1ви дом- доста си заинтригувана от него.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2803 -: Април 02, 2013, 05:59:44 pm »
Здравейте, на всички. Не знам откъде да започна, защото съм много разстроена, разочаравана.  :'( Днес, с един скъп за мен човек, проведохме разговор, от който имам усещането че всичко между нас угасна... Направих една провокация към него, чрез друг човек, и той поддаде, което още повече ме нарани. Възможно ли е всички мъже да мислят, предимно с долната си глава  :'(
Извинявам, се че разводних темата. Въпросът ми е - Всичко ли приключи между мен и Т? (за този човек хорарът ми е първи)

Тук държа само да изкоментирам нещо. За мен тук също отговора е отрицателен- Не, не е края, но не заради съвпада на У на 5тите домове (аз не гледам така чувствата на кверента и квезита, гледам ги като планети и разположение- 5тите ми дават инфо какво се случва в емоционалния живот на хората- как се случва при тях - не какво изпитват един към друг- аз поне съм го приела така, заради определена литература, която съм прочела ).
За мен отговора е отрицателен заради квадрата на Луна към МЦ - МЦ или у 4 е краят на взаимоотношенията.. и също виждам, че У 7 прави тригон към Ац, което говори за интерес към кверента и действия към него.
« Последна редакция: Април 02, 2013, 11:33:21 pm от zikovu »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2804 -: Април 02, 2013, 06:33:04 pm »
Здравейте :blink:,ще се радвам ако погледнете и моята карта :-[. Въпроса е "Какво мисли за мен след като го потърсих?". Благодаря ви предварително :blink:.
« Последна редакция: Април 02, 2013, 06:50:36 pm от lealya »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2805 -: Април 02, 2013, 06:42:20 pm »
2ри март? ;)

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2806 -: Април 02, 2013, 06:51:51 pm »
2ри март? ;)
Объркала съм месеца :-[,сложих новата карта :blink:.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2807 -: Април 02, 2013, 07:02:13 pm »
Здравейте :blink:,ще се радвам ако погледнете и моята карта :-[. Въпроса е "Какво мисли за мен след като го потърсих?". Благодаря ви предварително :blink:.

На така зададен въпрос мога само да ти кажа, че мисли, че го харесваш, че го желаеш. Но не прилича на много заинтригуван от теб..в същото време слънцето, което е сигнификатор на 5тия му дом е в негов първи, екзалтирано е, нещо се случва в личния му живот, което го радва. Дали са флиртове или някаква сериозна връзка- не се наемам да коментирам...но като цяло не мисля, че са много розови нещата за теб поне в момента :(

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2808 -: Април 02, 2013, 07:22:42 pm »

На така зададен въпрос мога само да ти кажа, че мисли, че го харесваш, че го желаеш. Но не прилича на много заинтригуван от теб..в същото време слънцето, което е сигнификатор на 5тия му дом е в негов първи, екзалтирано е, нещо се случва в личния му живот, което го радва. Дали са флиртове или някаква сериозна връзка- не се наемам да коментирам...но като цяло не мисля, че са много розови нещата за теб поне в момента :(
Благодаря zikovu :blink:,явно трябва да пристана да се боря с вятърни мелници и да се оттегля  :'(.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2809 -: Април 02, 2013, 11:16:16 pm »
Ще бъдем ли заедно със С.?
Какво мислите, има ли надежда с този сходящ съвпад на сигнификаторите? :(

Чудесно е,че има съвпад, но той говори просто за твоето желание, защото ти си в негов 1ви дом, той е в свой дом 1ви, на трон- не е заинтригуван от нещата така както си ти. Това първо.
После Луната, която всъщност дава отговорите на хорарите, квадратира твоя сигнигикатор- тоест луната ти казва "не", тя квадратира целия съвпад венера-марс- това 2ро
3то- Луната ще съвпадне и ИЦ и ще премине през съвпад с плутон- това също не са хубави знаци.

Съжелявам :( не са розови нещата

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2810 -: Април 02, 2013, 11:37:21 pm »
И аз искам да попитам-Ще се омъжа ли скоро? 20.53ч Пловдив

Ще се омъжа ли в рамките на до 3 месеца? ;)- това би трябвало да е въпроса ти, защото хорарите предвиждат в повечето случаи такъв период от време
И отговора е Не, до 3 месеца няма да се омъжиш  :lol:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2811 -: Април 03, 2013, 09:49:32 am »
Либра, спокойно, Луната не е без курс. Но положението ѝ въпреки това не е завидно - заточена по знак и в 6-тия дом. Предполагам, че по-скоро е отражение на вътрешното ти състояние към момента. Но е възможно и да показва трудности при осъществяването на въпроса.

Луната ще завърши секстил с У9 Сатурн и Меркурий в 9-тия дом. Деветият дом отговаря за задграничните пътувания.
Сатурн управлява и 7-мия дом, т.е. въпросния мъж, към когото проявяваш интерес към момента и към когото си се устремила. Сатурн е ретрограден, т.е. и двамата се движите в посока един към друг, връщане към миналото. Но тъй като ти си представена от по-бързата планета, най-вероятно е ти да си тази, която проявява повече усилия, за да се случи нещо помежду ви. Сатурн е в знака на падение на Луната. Дали момчето ти се сърди за нещо?
Луната ще завърши квадратури със Слънцето и Венера. Венера управлява 5-тия дом на печалбите от игрите на късмета. Луната няма мажорен аспект с Юпитер - планетата на късмета, която е и заточена.

Според мен, имаш възможност да пътуваш в чужбина и да се срещнеш с въпросния мъж, но надали ще стане чрез въпросната игра. Благоприятните аспекти на Луната са секстили, не тригони. Надали късметът ще ти падне лесно (тригон), трябва да направиш някакво усилие (секстил), за да се осъществи пътуването.

Успех!

Благодаря ти за отговора. Той също иска много да се видим и се надяваше да има възможност да си дойде в Бг за няколко дни, но в момента просто няма как, и аз се оглеждам за всякакви възможности да се добера до Лондон, в момента има много игри с такава награда, но нямам късмет в тях. :( Беше ми сърдит допреди няколко дни, да, но мисля, че се изяснихме вече. Ами, ако не стане с тази, ще пробвам в другата игра. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2812 -: Април 03, 2013, 10:06:58 am »
В тази карта Луната е без курс, но ме сърбят ръцете да я пусна и да чуя и вашето мнение.

има твърде много препятствия - а и ти май имаш връзка (луна в дева, мерк в пети дом в опозе), а и още нещо допълнително май имаш от време на време с нептуна там в 5ти, че сега и този марсианец.. не, че има лошо- който може, нека да върти любов като за световно ;) Но поне в близките месеци няма да има нова връзка.
Благодаря за коментара, но това с любовта като за световно определено не се отнася за мен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2813 -: Април 03, 2013, 10:09:43 am »

Благодаря за коментара, но това с любовта като за световно определено не се отнася за мен.

))))))))))))) Е, жалко, Розичка, а ние тъкмо ти завидяхме, че можеш да ги въртиш като турчин банички.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2814 -: Април 03, 2013, 10:18:09 am »

))))))))))))) Е, жалко, Розичка, а ние тъкмо ти завидяхме, че можеш да ги въртиш като турчин банички.
)))Ама и аз честна калинка :blink:вместо да се поизфукам как съм центъра на няколко мъжки вселени, прочетох коментара и веднага отговорих ))) Както се казва "трай си бе жена кой те пита")))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2815 -: Април 03, 2013, 12:06:59 pm »
Благодаря за обратната връзка :blink:
Този пълен 5ти дом какво ли означава?
Значи нямаш приятел? И нямаш някой страничен ухажор?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #2816 -: Април 03, 2013, 02:01:41 pm »
Благодаря за обратната връзка :blink:
Този пълен 5ти дом какво ли означава?
Значи нямаш приятел? И нямаш някой страничен ухажор?
За официален приятел, не нямам. За ухажори идея си нямам, аз съм от този тип, койо трябва да го прочете в Държавен вестник, че някой ме сваля и така разбирам за какво идве реч, а скоро и държавен вестник не съм чела :blink: А в този 5 дом дали не е сина, заедно с 1-2 негови приятелчета, които съм на път да "осиновя" скоро

« Отговор #2817 -: Април 03, 2013, 04:16:59 pm »
Здравейте! Какво бихте казали по тази карта с въпрос: Ще ме потърси ли? Благодаря предварително за всеки коментар и разяснения по картата!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2818 -: Април 03, 2013, 04:44:33 pm »
Въпреки, че Луната е без курс, възможно е и да те потърси - негов У3 Венера е в сходящ съвпад с твоя У3 Марс. Между другия ти У3 Плутон и Венера има разходящ квадрат, между вашите сигнификатори също - възможно е да сте имали неразбителство и прекъсване на отношенията. Изглежда ти си тази, която се интересува повече от него - твоят с-р е в негов 1 дом, но в заточение, Луната също, но има взаимна рецепция между с-рите ви (Меркурий и Юпитер). Поради сходящия съвпад на вашите У3, съм склонен да мисля, че Луната без курс показва, че няма за какво да се тревожиш и е напълно възможно да те потърси.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2819 -: Април 03, 2013, 05:50:28 pm »
И аз мисля, че е възможно да те потърси, нищо, че луната е без курс, заради тригона на Луна към АЦ.