Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044537 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #2860 -: Април 05, 2013, 03:20:04 pm »
А и друго да напиша- секстилите на луната към овенските планети биха изиграли добра роля, ако те от своя страна се свързваха със сатурна и осъществяваха по този начин пренос или някаква колекция между у 1 и у7- което заначи, че нещо ще се случва, че има история.

В противен случай, за съжаление, не носят позитиви :lol:

ооо, благодаря! Много си добра.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2861 -: Април 05, 2013, 03:29:02 pm »
Имаш предвид отношението на стоящия в скорпион сатурн към водолейската луна?
Ах, леле.. А ако луната беше още в последните градуси на козирог? /защото е въпрос на минути ? /?

Е, това не променя нещата- тя пак отива в скорпион и бива приета под формата на падение, а той пак е на трон (важен за нея, влюбена).
Сегааа..виж..когато луната дойде в Риби- тя там е хармочна и сатурна тръгне прав- няма да се дръвчи вече и..направят един тригон- това определено ще е по- благоприятна ситуация. Сатурна може да е сърдит и нещо да му пречи, но..един тригон показва разположението и желанието да се опита да разбере Луната и да погледне от нейната камбанария. А и все пак Луната е присъстваща във водния триплицитет..така, че макар и в падение има от време на време моменти, в които тя има шансове със сатурна в скорпион- като се натрупат повече хармонични показатели.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #2862 -: Април 05, 2013, 03:40:32 pm »
Хахахааха, ми значи на нас с марсин ни остава само да я чакаме да дойде тази рибешка луна и тогава дъртия ще види той ))))))

Колелото се завърта, марсин, и не се знае знае ли се. Да не тръгне тоя ми ти сатър след луната и да изпревари и зайците от тичкане след нея.

Горе главата, момичета, всичко си идва на мястото.
Дотогава Зукову да е жива и здрава да ни ги нарежда, пък все ще уцелим благоприятни аспекти )))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2863 -: Април 05, 2013, 03:50:28 pm »
Да се съберем ли ми звъня И.? ...
Тоя льольо...не стига, че ми разби сърцето на затъмнението ноември точно и си хвана друга, ами преди дни имаше наглостта да ми звънне. Разбира се не му вдигнах!! Пък от вчера пак си накачулил снимки с неговата пикла. Какво на майната си иска?!

*

Нова

• 3491
« Отговор #2864 -: Април 05, 2013, 03:51:50 pm »
Абе, момиче, ти не разбра ли, че трябва да чакаш рибешката луна )))))

Ся откъдето и да го погледнеш отговора е не. ))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2865 -: Април 05, 2013, 03:58:10 pm »
Абе, момиче, ти не разбра ли, че трябва да чакаш рибешката луна )))))

Ся откъдето и да го погледнеш отговора е не. ))))
Хахахха няма какво да чакам.... то не-да, каквото и да беше, все тая :)))

*

Нова

• 3491
« Отговор #2866 -: Април 05, 2013, 04:03:29 pm »
Говори си.. Стигнем ли до там да пускаме хорари... Значи и съзнанието ни е ангажирано. Що аджиба аз не пусна хорар за тоя, дето много ме обича? Ми щото не се сещам за негоооо. Ние не че всъщност обичаме, ами дълбоко не можем да се примирим, че не сме решавали ние нещата и продължаваме да не ги решаваме.. И това ни играе лоша шега. Както казва моя сатър: Емоциите са лош съветник.

Едно хубаво нещо да получа и науча от него. Другото.. здраве.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2867 -: Април 05, 2013, 04:06:49 pm »
Пускам хорар, защото така или иначе няма да разбера от него. Нито искам да го чувам, нито да го виждам. Но хорара говори много...така чеее ;)

« Отговор #2868 -: Април 05, 2013, 04:24:39 pm »
Марсин- този хорар е категоричен с "Не"- отговора си, за съжаление.

zikovu, сърдечно благодаря за интерпретацията ти,мила ...значи наистина си виждам само неща,които са ми удобни...утре имам личен празник и се надявам да се обади....ако и тогава не го направи,значи -наистина си права на 1000 процента ;)/все пак не ми се иска,но утре ще видим..ще свиркам за какво е станало в действителност/ :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2869 -: Април 05, 2013, 04:32:06 pm »
Хахахааха, ми значи на нас с марсин ни остава само да я чакаме да дойде тази рибешка луна и тогава дъртия ще види той ))))))

Колелото се завърта, марсин, и не се знае знае ли се. Да не тръгне тоя ми ти сатър след луната и да изпревари и зайците от тичкане след нея.

Горе главата, момичета, всичко си идва на мястото.
Дотогава Зукову да е жива и здрава да ни ги нарежда, пък все ще уцелим благоприятни аспекти )))))

хей,маймунке..ама и ти добре ги докарваш нещата,покрай майтапа.. ;D....разбира се,че всичко си идва на мястото-само да няма излишни емоции-другото се нарежда самО....и аз пожелавам  Зукову /че покрай нея и ние /да е здрава и щастлива :blink: :wub:
« Последна редакция: Април 05, 2013, 04:39:38 pm от марсин »

« Отговор #2870 -: Април 05, 2013, 05:00:49 pm »
Въпросът ми е дали има шансове за сериозно задълбочаване с човека П.? Има интерес и от двете страни :) Благодаря ви.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2871 -: Април 05, 2013, 05:16:47 pm »
Здравейте бих искала да попитам следния въпрос-,,Има ли шанс за подновяване на връзката ми с Д."
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2872 -: Април 05, 2013, 06:15:42 pm »
Самоела, мисля, че отговорът е отрицателен. Между управителите ви, Меркурий и Юпитер, има разходяща квадратура, която говори за отминало действие - вероятно напрежение, неразбирателство в отношенията ви или за прекъсването им. Няма сходящ аспект между Меркурий и Юпитер, за да даде възможност за рестартиране на връзката.

Управителите на 3-тите ви домове, Марс и Венера, са в апликиращ съвпад, но са изгорени от Слънцето, което ги прави слаби, недействащи. Някои астролози твърдят, че изгорените планети не могат да завършат аспекта, към който са се устремили. Твоят У3 Марс е по-силно поставен от неговия - Венера, която е заточена. Това, както и сходящият секстил на Луната към съвпада Венера/Марс, може да отразява твоите намерения да го потърсиш в бъдеще време. Не мисля, че ще се получи нещо, ако той не кооперира, а той изглежда слабо поставен в момента.

« Отговор #2873 -: Април 05, 2013, 06:20:07 pm »
Въпросът ми е дали има шансове за сериозно задълбочаване с човека П.? Има интерес и от двете страни :) Благодаря ви.

Между твоя управител Меркурий е неговия Юпитер няма сходящ аспект. По-скоро ми се струва, че засега няма шансове за задълбочаване на отношенията ви и прерастването им в сериозна връзка. Меркурий и Юпитер са заточени - сякаш и на двама ви ви пречи нещо, за да направите крачка един към друг. Надявам се, че греша и успех!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2874 -: Април 05, 2013, 06:29:27 pm »
Нова и Марсин! Благодаря момичета! :blink:
Не чакайте Луната в Риби, следващия път като зададете въпрос може сигнификатора ви да не е луна, а друга планета. На което и ще се надяваме, защото, когато партньора е представен от сатурн..не е добре много, показва, че единия гледа по- стегнато на отношенията като цяло и с някаква предпазливост..

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2875 -: Април 05, 2013, 06:56:35 pm »
Много ти благодаря Мирабела :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2876 -: Април 05, 2013, 07:24:32 pm »
Не чакайте Луната в Риби, следващия път като зададете въпрос може сигнификатора ви да не е луна, а друга планета. На което и ще се надяваме, защото, когато партньора е представен от сатурн..не е добре много, показва, че единия гледа по- стегнато на отношенията като цяло и с някаква предпазливост..

;D ;D :P.......а всъщност моя хорар колко време ще е активен и кое определя това време на активност на един хорар?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2877 -: Април 05, 2013, 07:46:43 pm »

;D ;D :P.......а всъщност моя хорар колко време ще е активен и кое определя това време на активност на един хорар?

Принципно около 2 месеца. Но всичко много зависи от нашите действия. Когато мислите ни се променят, се променят действията ни, това променя ситуациите около нас. Домино. ;)

« Отговор #2878 -: Април 05, 2013, 07:57:56 pm »

Принципно около 2 месеца.

значи  това съвпада приблизително с ретро фазата на моя У5 Сатурн....до 08,07  ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2879 -: Април 05, 2013, 07:59:36 pm »
Здравейте бих искала да попитам следния въпрос-,,Има ли шанс за подновяване на връзката ми с Д."

аз мисля, че има шанс, имам малко по- различен прочит на тази карта.
Да, факт е разходящия аспект на сигнификаторите ви, но има колекция на светлина по сатурн - твоите чувства, приятествата за него- може да получите подкрепа от общи познати.
Но онова, което най силно ме накара да се замисля, е че луната прави хубав аспект към у8- бъдещето, също пре-раждането на връзката, нейната регенерация.
Луната все пак е най- важна в хорарите, тя отговаря на въпросите.
Но не знам дали човека в момента е свободен- с това слънце у5 в него първи.
Тъй като сатурна осъществява колекцията- може би ще получите шанс, когато тръгне директен.
« Последна редакция: Април 05, 2013, 08:04:35 pm от zikovu »