Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042582 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2900 -: Април 06, 2013, 01:02:26 am »

Дебора Холдинг казва, че квадрат между с-ри/в хорари за взаимоотношения/, не е толкава зле-труден аспект-но,ако е апликиращ е взаимодействие,макари с конфликти. Но ако е квадрат между пл-ти/с-ри на двамата във връзката/ и те са в падение,заточение...не е добре.
Аз така го разбирам. Ти прецени.
Значи разпадащият квадрат показва отминаващо действие, рецепцията-съдбовност на отношенията им, дори и да са се наранили дълбоко един друг тези хора поради падението-заточение на планетите.Но това е мое мнение засега.
Искаш ли линк?

Да, четем сходни неща, въпроса е, че на Дебора аз така разбирам това, което тя казва, че дори и квадратите ПО ПРИНЦИП (не само при планети във взаимна рецепция) показват бъдещи действия между двамата. Тоест ако Венера и Марс правят квадрат- дори и да не са във взаимна рецепция- това пак показва събития.

От относно сегашното положение на Юпитер/Мерк-  понеже, тя е най- силната рецепция- по трон, с индекс + 5 +5 (ако са по трон/екзалтация е малко по- слаба +4/+5- примерно Венера Овен/ Слънце Везни), триплицитета и другите там са подкрепящи..но не така значими.. та моето мнение е, че всякакво положение  от типа Венера Овен, Марс Телец/ везни и тия- троновите са много силни и не бих ги подценила като действие. Дори и трон/ екзалтация пак бих взимала сериозно впредвид...от съвместен индекс +8 надолу няма да разчитам само на рецепцията, ама ще търся и аспект :lol:

Та нали това е смисъла на взаимната рецепция- независимо как се чувства сега, Къде е приета и как. Примерно Луна в Козирог към Марс в Телец - Ко и пука на луната, че е заточена бедната- тя си отива в екзалтация, марса отива и той екзалтиран, какво като е заточен и той..Индекса си е + 8 и това прави взаимодействието мн.добро...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2901 -: Април 06, 2013, 01:21:22 am »
АПЛИКИРАЩ ли е квадратът/опозиция/,макар и напрегнат аспект си е предстоящо взаимодействие, разходящ ли е-това е станало вече.
За другото, ще го мислим още, но последната рецепция,която посочваш е в знаков тригон и по-добра, а още по-добра е например-венера в козирог-сатурн във везни, венера е по тригонократие,вярно слаб признак, а сатурн екзалтира във везни.Ето, че и по този признак-есенциалния също има видове рецепции,които не са с еднакъв статут.
Аз преди време си мислех,че има значение и "вражда-приятелство" между планетите, особено когато при другите условия не се стига до твърдо становище, а също това би важало и ако има перигрин.
« Последна редакция: Април 06, 2013, 01:32:15 am от Enigma »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2902 -: Април 06, 2013, 07:53:50 am »
Да се съберем ли ми звъня И.? ...
Тоя льольо...не стига, че ми разби сърцето на затъмнението ноември точно и си хвана друга, ами преди дни имаше наглостта да ми звънне. Разбира се не му вдигнах!! Пък от вчера пак си накачулил снимки с неговата пикла. Какво на майната си иска?!

Не те е забравил. Но и ти още си падаш по него.Просто е искал да се чуете и да разясните нещо по вашата раздяла.. и каквото сабя покаже от там насетне.

Благодаря ти, че си отделила време! :) Всичко добро!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2903 -: Април 06, 2013, 11:41:29 am »
Здравейте, сладури! От много време се виждаме с един господин. Въпросът ми е ще създадем ли сериозна връзка с Х. /назован е по име/ ?

Благодаря ви предварително!

« Отговор #2904 -: Април 06, 2013, 12:30:26 pm »
Луната без курс не вещае промяна. Мисля, че за него това положение изглежда удобно или поне не му пречи. Ти си тази, която по-силно настоява за връзка (У1 Луна в знак на У7 Сатурн). Но между управителите ви има разходяща квадратура - започването на връзката не се е получило. Надявам се, че греша.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2905 -: Април 06, 2013, 12:31:41 pm »
Ние сме си заедно, но не така както на мен ми харесва. Благодаря, Мирабела! :wub:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2906 -: Април 06, 2013, 04:42:06 pm »
Momicheta spored vas spored tazi karta vzaimootnosheniqta za tozi chovek samo sexs li sa pitam zashtoto blizkite mi sa na tova mnenie a na men ne mi se iska da e samo tova iskam neshto po stabilno toi tvurdi che ne e taka no neznam zashto neshto ot vutre me qde I me pritesnqva v tazi nasoka

« Отговор #2907 -: Април 06, 2013, 05:36:08 pm »
Ще приеме ли Х.,ако го поканя да се срещнем и да поговорим?
Ранен асцендент,У1 Венера изгорена и заточена,точно отразява страховете и колебанието ми.М/у Венера и Марс предстои съвпад,но това достатъчно ли е за "Да"?
Малко обратна връзка:Прие,съгласи се,че трябва да се срещнем и да поговорим.Като гледам как съм задала въпроса,отговора е утвърдителен и удовлетворителен.Все още не сме уговорили кога ще се срещнем,но съмненията ми провокираха нов въпрос:Ще се състои ли срещата?Това е картата.Мисля,че и тук отговора е "Да",дано само така коментираната напоследък взаимна рецепция м/у заточените Меркурий и Юпитер да не изиграе лоша шега.Какво мислите?

« Отговор #2908 -: Април 06, 2013, 05:40:26 pm »
...момичета, това ли беше края на края на отношенията ми с Х ?....утре е точния съвпад на сигнификаторите :lol:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2909 -: Април 06, 2013, 05:50:32 pm »
...момичета, това ли беше края на края на отношенията ми с Х ?....утре е точния съвпад на сигнификаторите :lol:

Сигнификаторите са в съвпад, но твоят е по-слаб есенциално (в знака на Х.), освен това двата сигнификатора са изгорени от Слънцето.

Интересното е, че Луната се намира съвсем в началото на знака, няма разходящи аспекти.
Но й предстои тригон със Сатурн (у4), който по принцип има отношение към "края" (ако тълкуваме буквално).

Последният аспект на Луната е съвпад с Меркурий, но той е слаб есенциално и не виждам да има кой знае каква връзка с въпроса, освен ако отношенията ви освен интимни не са били и със служебен оттенък (какъвто може да се запази и за в бъдеще).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2910 -: Април 06, 2013, 06:00:21 pm »

Сигнификаторите са в съвпад, но твоят е по-слаб есенциално (в знака на Х.), освен това двата сигнификатора са изгорени от Слънцето.

Интересното е, че Луната се намира съвсем в началото на знака, няма разходящи аспекти.
Но й предстои тригон със Сатурн (у4), който по принцип има отношение към "края" (ако тълкуваме буквално).

Последният аспект на Луната е съвпад с Меркурий, но той е слаб есенциално и не виждам да има кой знае каква връзка с въпроса, освен ако отношенията ви освен интимни не са били и със служебен оттенък (какъвто може да се запази и за в бъдеще).

ами освен да си кажем окончателно" чао"...кой знае кога/може би,когато Сатурн тръгне в права посока/......не бяха служебни..само лични бяха тези отношения,Лили,много лични......това беше една безкрайно изтощаваща ме връзка...благодаря,Лили :wub:

« Отговор #2911 -: Април 06, 2013, 06:15:38 pm »
Здравейте...днес си  зададох въпроса  " мисли ли за мен Х и иска ли да подновим контакта между нас", но не знам дали  тълкувам  отговора правилно, или е плод на моите желания...съдейки по аспекта между У1/Луна/   и У7  /Сатурн/ - квадрат между Луна и Сатурн е "не", като ние в момента    не     поддържаме никакъв контакт,но пък следват хубави аспекти на Луната с Юпитер/тригон /    и   секстили  със стелиума в овен  Уран,Слънце и изгорените все още  Венера и Марс, като последния аспект на Луната тук е сходящ съвпад с Нептун/дано не е илюзия,обаче това/... и не знам кое всъщност отговаря на въпроса ми... :blink:

Марсин, против правилата на хорарната астрология е да се задават вариации на един и същи въпрос през няколко дни. Освен ако този Х. и днешният са различни неизвестни.

Картата ти от 4ти април говори, че ти си тази, която търси контакт с Х. (твоят управител Луна е в знака на неговия управител и 1-вия му дом). Той и неговите мисли (негов 3-ти дом) са представени от ретрограден Сатурн в знака на падение на Луната. Не изглежда ентусиазиран от идеята за подновяване на връзката ви. Квадратът между управителите ви показва предстоящо напрежение и/или неудовлетворение.

« Отговор #2912 -: Април 06, 2013, 06:22:39 pm »
Momicheta spored vas spored tazi karta vzaimootnosheniqta za tozi chovek samo sexs li sa pitam zashtoto blizkite mi sa na tova mnenie a na men ne mi se iska da e samo tova iskam neshto po stabilno toi tvurdi che ne e taka no neznam zashto neshto ot vutre me qde I me pritesnqva v tazi nasoka

Не изглежда да е само секс, но и не изглежда да е способен да ти даде нещо сериозно към момента. Той се управлява от Юпитер в знак на твоя управител Меркурий. Меркурий от своя страна е в знак на Юпитер, т.е. между управителите ви има взаимна рецепция по знак, която говори за наличието на взаимен интерес. Но управителите и на двама ви са слабо поставени, бидейки заточени по знак. Възможно е да липсва действие и от двама ви в посока на укрепване на връзката, преминаване на друга фаза. И двамата може би очаквате повече от другия, отколкото той е в състояние да направи към момента. Между Меркурий и Юпитер има разходяща квадратура, която може да отразява скорошно отминало напрежение помежду ви.

Присъствието на Уран в 1-вия му дом може допълнително да го описва като свободолюбив, нетрадиционен, бунтар, необичащ ограниченията, непредсказуем, вълнуващ.

Юпитер се намира в 9-тия ти дом (негов 3-ти). Възможно е този мъж да е от чужбина или да мисли за пътуване в чужбина.

Между управителите на 5-тите ви домове предстои тригон. Венера, Марс и Слънцето са заедно в 8-мия ти дом. Поне сексът би трябвало да си го бива. ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2913 -: Април 06, 2013, 06:29:45 pm »
Mirabel blagodarq ti I vednaga ti davam obratna vruska za nqko neshta da onzi den se skarahme za neshto no snoshti se razbrahme I da za poslednoto si napulno prava che e strahoten seksa da strahoten e dano se razviqt v spo seriozna nasoka neshtata omruzna mi ot ednodnevki veche  ;) ;) ;) ;)

« Отговор #2914 -: Април 06, 2013, 08:53:20 pm »
Много ви благодаря, но ми казаха специално да чакам Mirabella и Аkruks, защото те ще ми кажат най-точно. Благодаря ви отново :)
« Последна редакция: Април 06, 2013, 08:58:51 pm от Paramedic »

« Отговор #2915 -: Април 06, 2013, 09:02:03 pm »
Paramedic, аз си мълчах досега, защото в тази карта не виждам развитие на отношенията, прерастването им във вразка. Липсва сходящ аспект между твоя управител Луната и нейния управител Сатурн.

Градусът на АС е ранен. Може би трябва да изчакаш, да дадеш възможност на събитията да се развият.

Обаче ретроградността на Сатурн не пасва много на скъсване с настоящия партньор, както и са написали колегите преди мен. Плутон е в нейния 1-ви дом може да показва, че се е вкопчила в настоящите отношения, колкото и трудни да са те за нея, и не пуска.

P.S. Не разчитай на мен да бъда точна. Предупреждавам те, че не съм експерт. Надявам се, че греша в тълкуванието си.

« Отговор #2916 -: Април 06, 2013, 09:21:34 pm »
Mirabella, zikovu, благодаря. При това положение бих задала въпроса дали аз да не го потърся и да се опитам да раздвижа нещата. Има ли смисъл да се тълкува старата карта с този нов въпрос или трябва да направя нова?

« Отговор #2917 -: Април 06, 2013, 09:29:28 pm »
На мен принципно въпросът ми звучи същият. Не знам. Аз оставам на мнението си по поставената от теб карта, което не ти пречи да го потърсиш и без да се допитваш до нов хорар. Успех!
« Последна редакция: Април 06, 2013, 09:35:55 pm от Mirabella »

« Отговор #2918 -: Април 07, 2013, 10:42:19 am »
Марсин- този хорар е категоричен с "Не"- отговора си, за съжаление.

zikovu, сърдечно благодаря за интерпретацията ти,мила ...значи наистина си виждам само неща,които са ми удобни...утре имам личен празник и се надявам да се обади....ако и тогава не го направи,значи -наистина си права на 1000 процента ;)/все пак не ми се иска,но утре ще видим..ще свиркам за какво е станало в действителност/ :wub:

...в действителност получих само писмо-поздрав   в абв пощата си,без разговор по телефона,което е достатъчно красноречиво,че Х не иска да поднови контакта си с мен.... zikovu , браво на теб ...интерпретацията ти беше супервярна  :blink:

« Отговор #2919 -: Април 07, 2013, 10:46:00 am »
Здравейте...днес си  зададох въпроса  " мисли ли за мен Х и иска ли да подновим контакта между нас", но не знам дали  тълкувам  отговора правилно, или е плод на моите желания...съдейки по аспекта между У1/Луна/   и У7  /Сатурн/ - квадрат между Луна и Сатурн е "не", като ние в момента    не     поддържаме никакъв контакт,но пък следват хубави аспекти на Луната с Юпитер/тригон /    и   секстили  със стелиума в овен  Уран,Слънце и изгорените все още  Венера и Марс, като последния аспект на Луната тук е сходящ съвпад с Нептун/дано не е илюзия,обаче това/... и не знам кое всъщност отговаря на въпроса ми... :blink:

Марсин, против правилата на хорарната астрология е да се задават вариации на един и същи въпрос през няколко дни. Освен ако този Х. и днешният са различни неизвестни.

Картата ти от 4ти април говори, че ти си тази, която търси контакт с Х. (твоят управител Луна е в знака на неговия управител и 1-вия му дом). Той и неговите мисли (негов 3-ти дом) са представени от ретрограден Сатурн в знака на падение на Луната. Не изглежда ентусиазиран от идеята за подновяване на връзката ви. Квадратът между управителите ви показва предстоящо напрежение и/или неудовлетворение.

...ох,знам, че беше неправилно поведението ми ,но емоцията надделяваше...извинявам се за досадното си емоционално поведение,но така или иначе всичко приключи  :blink: