Доколкото знам, се гледат и двата управителя. Много често ми се е случвало единият управител да показва някакво минало действие, а другият - бъдещо.
В случая, разходящият съвпад между Меркурий и Нептун по-скоро показва вече отминалата връзка между вас двамата, разходящият секстил между Луната и Нептун също. Твоят У5 в негов 8 дом и неговият У5 в твой 8 дом говорят за много силно привличане между вас двамата, особено сексуално. Ретроградният Сатурн вероятно показва, че се чувстваш някак наранена от него. Луната ще направи най-напред опозиция с твоя У5 Сатурн - възможно е да се случи нещо, което да те накара да си помислиш, че не те обича, обаче последният и аспект ще е секстил с твоя с-р - нещата ще се развият благоприятно за теб.
Ако разгледаме другия негов с-р, Юпитер, смятан за традиционен управител на Риби, ще видим, че е в заточение, но негов 3 дом. Струва ми се, че все пак е готов на комуникация с теб. Меркурий и Юпитер също вървят към сходящ секстил, въпреки че той ще се случи, когато Меркурий премине в Овен. Вероятно ще подобрите отношенията си по-късно, отколкото очакваш.
Ако трябва да се търси дали има друга жена, може би ще е най-добре да се гледа неговия У12, т.е. тайна любов от теб, а на К12 е Водолей. Обаче Уран е в негов 1 дом, което показва, че най-вероятно нищо не крие. Има разходящ секстил между Уран и Юпитер, но това по-скоро би показало, че може да е имал в миналото връзка, която да е отминала отдавна и струва ми се, не показва основание, заради което да се тревожиш.