Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042187 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2960 -: Април 12, 2013, 10:09:41 pm »
Ох да ти кажа, когато имам чувства към някой, трудно ми е да формулирам питането.формулирам много бегло въпроса си просто само ми идва една светкавична мисъл, че точно сега и в този момент искам да знам той как ме възприема и каква е перспективата за нас..не търся отговор на конкретен въпрос...търся каква съм в очите му в този период.

Така, че пак е релевантно..но не е завинаги ;)...но поне за месец, месец и нещо напред- освен ако нещо не се промени в ситуацията- от теб от него , някакви изненади..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2961 -: Април 12, 2013, 10:12:25 pm »
Ох да ти кажа, когато имам чувства към някой, трудно ми е да формулирам питането.формулирам много бегло въпроса си просто само ми идва една светкавична мисъл, че точно сега и в този момент искам да знам той как ме възприема и каква е перспективата за нас..не търся отговор на конкретен въпрос...търся каква съм в очите му в този период.

Така, че пак е релевантно..но не е завинаги ;)
Да...напълно споделям...точно като бърза мисъл и сякаш въпроса се свежда до проста математика...+ или -....

« Отговор #2962 -: Април 13, 2013, 07:13:19 pm »
здравейте,искам да поставя един тъжен за мен въпрос
умишлено ли ме отбягва мъж ,към когото имам 4увства
всичко между нас вървеше чудесно,и той изведнъж изчезна-много ми е тежко,много ми е объркано,чудя се какво става ,днес му писах и не знам ще отговори ли... всяка помощ ми е добре дошла

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2963 -: Април 13, 2013, 09:06:03 pm »
прояви малко търпение, дай му време, в момента си малко блокирала. Не е време за въпрос :lol:

« Отговор #2964 -: Април 14, 2013, 12:27:06 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/895/6116895P.gif

Има ли друга в живота на Х.Отношенията между нас ше станат ли пак каквито бяха.Ще ме потърси ли.
Ако гледаме силната луна в секстил с модерния управител на риби-да за другата жена.Неговия управител -юпитер екзалтира в знака на 5-ия му дом-пак е да.
Моя управител  меркурии е заточен в негов знак-неговия юпитер също не е добре поставен в моя.Между управителите няма сходящ аспект,но са във взаимна рецепция-какво. значи това.
По отношение контактите между управителите на 3-те ни домове-венера и марс има разходяш съвпад,но изгорени от слънцето и венера в изгнание,докато марс е на трон,силен
Последния аспект на луната е позитивен с моя управител меркурии от негов 8-ми дом.Това какво може да помогне в случая.
Скоро меркурии ше смени знака и в овен ще е по-добре поставен,отколкото в риби.
Моля кажете и вашето мнение-много научих от вас и продължавам да се уча и мого ви благодаря че споделяте тук знанияти си !!!

Меги толкова много въпроси..предполагам просто искаш да имаш моментна снимка на отношенията ви.
Това за взаимната рецепция и харесването вече го знаеш- добре са разположени сигнификаторите ви. Луната е екзалтирана и преди да напусне знака ще направи секстил към сигнификатора ти, което аз го тълкувам като изпълнение на надеждите ти, които имаш спрямо този човек.
Но преди това има опозиция на Луната със Сатурн- това са управителите на 5тите ви домове- е скоро няма да затиктакат в синхрон. Ще има събитие, което ще нарани чувствата ти- ще си помислиш, че той не изпитва нищо вероятно...после е много вероятно да има сдобряване и чак след това да се изпълнят желанията ти

Хорарът казва, че това за което питаш няма да стане много скоро и имате да извървите доста път докато нормализирате отношенията си.

А иначе за жената- ти май мислиш, че има някоя за секс и това даже ти разбива сърцето..но и да има някоя- едва ли държи на нея до толкова, че да се покаже с нея пред света. Просто задоволява нужди евентуално. ;)
Много съм ти благодарна за отзивчивостта и отделеното време! И да попитам все пак кое е правилно -кои управител да вземем за негов 1-ви дом.Ако използваме планетите до септенера ,както е в хорарната астрология трябва да е юпитер,но тогава се получава съвсем различен отговор на въпроса-тои е в изгнание,няма връзка с управителя на 5-ия му дом,освен че е добре поставен в рак.Ако вземем нептун нещата са съвсем различни.В този случаи когато има противоречие как се постъпва.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2965 -: Април 14, 2013, 02:54:48 pm »
Доколкото знам, се гледат и двата управителя. Много често ми се е случвало единият управител да показва някакво минало действие, а другият - бъдещо.
В случая, разходящият съвпад между Меркурий и Нептун по-скоро показва вече отминалата връзка между вас двамата, разходящият секстил между Луната и Нептун също. Твоят У5 в негов 8 дом и неговият У5 в твой 8 дом говорят за много силно привличане между вас двамата, особено сексуално. Ретроградният Сатурн вероятно показва, че се чувстваш някак наранена от него. Луната ще направи най-напред опозиция с твоя У5 Сатурн - възможно е да се случи нещо, което да те накара да си помислиш, че не те обича, обаче последният и аспект ще е секстил с твоя с-р - нещата ще се развият благоприятно за теб.
Ако разгледаме другия негов с-р, Юпитер, смятан за традиционен управител на Риби, ще видим, че е в заточение, но негов 3 дом. Струва ми се, че все пак е готов на комуникация с теб. Меркурий и Юпитер също вървят към сходящ секстил, въпреки че той ще се случи, когато Меркурий премине в Овен. Вероятно ще подобрите отношенията си по-късно, отколкото очакваш.
Ако трябва да се търси дали има друга жена, може би ще е най-добре да се гледа неговия У12, т.е. тайна любов от теб, а на К12 е Водолей. Обаче Уран е в негов 1 дом, което показва, че най-вероятно нищо не крие. Има разходящ секстил между Уран и Юпитер, но това по-скоро би показало, че може да е имал в миналото връзка, която да е отминала отдавна и струва ми се, не показва основание, заради което да се тревожиш.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2966 -: Април 15, 2013, 04:02:27 pm »
Здравейте,
имам простичък въпрос:
Обича ли ме А.?

« Отговор #2967 -: Април 15, 2013, 04:35:36 pm »
Би трябвало да е "да", защото управителят му Юпитер в обител на твоя управител Меркурий.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2968 -: Април 15, 2013, 04:39:50 pm »
И аз мисля, че принципно ДА, но ти много влияеш с поведението си на неговите емоции- за това говори Квинтила на 0гр. между вашите сигнификатори и квадрата на Луната към твоя упр. (няма да го завърши съвсем в знака, ама почти) - т.е има някакво противоречие в човека, обича те, не те обича - а квинтила като творчески аспект би трябвало да казва, че много неща зависят от нашите действия.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2969 -: Април 15, 2013, 05:01:59 pm »
Какво мислите по този хорар? Харесва ли ме X или просто създава такова впечатление? Досега не сме общували и не сме се запознавали лично.

« Отговор #2970 -: Април 15, 2013, 05:12:28 pm »
Интересно защо е толкова късен Асцендентът.

Ако отчитаме класическите управители, наистина ли той създава такова впечатление? На К7 стои Водолей, който се управлява от Сатурн в Скорпион - знак, където У1 Слънцето няма есенциални достойнства. Ако работим с модерните управители, тогава определено те харесва - У7 Уран в знак на екзалтация на Слънцето.

Но с този късен АС. Или сам знаеш отговора, или работата е отминала вече и не търпи развитие (макар че Луната не е без курс).

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2971 -: Април 15, 2013, 05:14:40 pm »
И на мен ми стана интересно. Вече няколко часа умувам над хорара.  ;D Отговорът обаче не го знам, обаче се чудех с този Нептун в негов 1 дом дали нарочно иска да създаде някакво такова впечатление у мен.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2972 -: Април 15, 2013, 05:33:07 pm »
Би трябвало да е "да", защото управителят му Юпитер в обител на твоя управител Меркурий.
Тенкю!
Имам молба, нали хорара важи за момента от кега до около 2 -3 месеца напред?
Миралебка, моля те, можеш ли да опишеш каква ще е ситуацията между нас?

« Отговор #2973 -: Април 15, 2013, 05:41:16 pm »
Лули, ситуацията ми изглежда така: той те харесва, но не действа, а ти си по-инициативната от двама ви. За последното съдя от факта, че неговият управител Юпитер е заточен по знак, а твоите управители - Меркурий и Луната - са по-бързите планети и освен това Луната излиза от съвпад с Юпитер, а Меркурий се намира в неговия дом.

Меркурий ще завърши секстил с Юпитер. Със свои собствени усилия ще имаш благоприятна възможност да задълбочиш отношенията ви. Луната ще завърши секстили със Слънцето и Марс в 8-мия ти дом. Може би става дума за физическо общуване. Може би към това се стремиш на този етап.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2974 -: Април 15, 2013, 05:48:29 pm »
И аз мисля, че принципно ДА, но ти много влияеш с поведението си на неговите емоции- за това говори Квинтила на 0гр. между вашите сигнификатори и квадрата на Луната към твоя упр. (няма да го завърши съвсем в знака, ама почти) - т.е има някакво противоречие в човека, обича те, не те обича - а квинтила като творчески аспект би трябвало да казва, че много неща зависят от нашите действия.
Благодаря ти! Май си много права,  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2975 -: Април 15, 2013, 05:51:24 pm »
Да стремя се към нещо по 8 дом. Това е човека с който имах връзка2г. и от 3 месеца сме "разделени".
Затова толкова конкретно се интересувам дали ме обича или по-скоро ми симпатизира? Извинявайте, трябваше да дам повече обяснения  :blink:

« Отговор #2976 -: Април 15, 2013, 06:01:24 pm »
12:57 Х има ли чувства към мен  ?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2977 -: Април 15, 2013, 06:03:17 pm »
Лули, ситуацията ми изглежда така: той те харесва, но не действа, а ти си по-инициативната от двама ви. За последното съдя от факта, че неговият управител Юпитер е заточен по знак, а твоите управители - Меркурий и Луната - са по-бързите планети и освен това Луната излиза от съвпад с Юпитер, а Меркурий се намира в неговия дом.

Меркурий ще завърши секстил с Юпитер. Със свои собствени усилия ще имаш благоприятна възможност да задълбочиш отношенията ви. Луната ще завърши секстили със Слънцето и Марс в 8-мия ти дом. Може би става дума за физическо общуване. Може би към това се стремиш на този етап.
:58:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2978 -: Април 15, 2013, 07:41:49 pm »
Парамедик, имало е някаква заигравка м/у вас, но като че ли пикът е отминал. Това нет връзка ли е?

« Отговор #2979 -: Април 15, 2013, 07:51:16 pm »
м не познаваме се, но тя си има приятел  :(