Луси моето мнение по картата е, че ревността много яко те е завладяла- ти се описваш от луна юпитер и ретро плутон, намираш се в твой 6ти- страдаш, квадратираш човека от първия си дом, той вървейки към теб ще мине това сложно положение на квадрата Плутон Уран- ох много са нещата в тази карта
Но като цяло чувстваш се емоционално отхвърлена от него, защото той някак си се е свил в черупката си, не предприема действия- не виждам скоро да ви е лесно в това отношение, но той като цяло..има интерес към теб- мерка все още е в терма на юпитер, а и единия от сигниф. на 5тия му дом е направил туко що тригон с един от твоите сигнификатори- има ги чувствата, но явно са такива, че едва ли се досещаш за тях- в смисъл едва ли биват проявявани.
Не мисля, че има друга жена, защото венерата макар и да е на трон е в опозиция с реро сатурн- един от неговите У5 - т.е мисля, че няма жена, към която да има чувства- самия той не е в така любовно настроение с този ретро сатурн в 5ти...дето прави само хубавия тригон с твоята луна.
И по друг начин ако го погледна- 7ми дом са и конкурентите.
Луната е направила квадрат меркурия- самия той като цяло няма достойства..
НЕ. Няма друга.
Харесва теб, но не можете да се разберете- той явно е доста сухарски човек като цяло. :lol: