Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044364 Прегледи
*

danito

• *
  • 118
Re: Хорар за любов
« Отговор #3000 -: Април 16, 2013, 07:11:06 pm »
Харесва ли ме Той?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3001 -: Април 16, 2013, 07:23:36 pm »
Да.
Момичета, какви съмнения ви обзеха след разпада на съвпада- Венера- Марс? :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3002 -: Април 16, 2013, 07:27:07 pm »
 :blink: А нещо освен харесване дали ще се случи?

« Отговор #3003 -: Април 16, 2013, 08:34:52 pm »
21:02 Х чака аз да я потърся ли  ? :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #3004 -: Април 16, 2013, 09:02:05 pm »
Гледах, гледах...много объркана история, кой от кого се крие, защо..
Както и да е, комуникацията изглежда затруднена, пречки има
Абе-отг е не

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3005 -: Април 16, 2013, 09:12:20 pm »
Харесва ли ме Той?

Бих казала, че не е време за въпрос с ретро сатурн в първи- въпрос от отчаяние- той е в свой първи, в свой знак, ти си в свой знак- като цяло не ми изглежда тук ситуацията много розова, но може би се дължи на настроението ти. Бих те посъветвала да питаш по- нататък.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3006 -: Април 16, 2013, 09:14:31 pm »
21:02 Х чака аз да я потърся ли  ? :-[

За този хорар същото. Ретро сатурн в първи като един от косигнификаторите на питащия може би съветва да задържиш топката и просто да не предприемаш нищо за момента.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3007 -: Април 16, 2013, 11:52:27 pm »
Добър вечер на всички. Може ли да ми кажете мнението си по този хорар - Има ли друга жена в живота му? Аз поведението му по друг начин на си го обяснявам.  :'( Става въпрос за човек, към когото имам чувства....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3008 -: Април 17, 2013, 08:35:46 pm »
Луси моето мнение по картата е, че ревността много яко те е завладяла- ти се описваш от луна юпитер и ретро плутон, намираш се в твой 6ти- страдаш, квадратираш човека от първия си дом, той вървейки към теб ще мине това сложно положение на квадрата Плутон Уран- ох много са нещата в тази карта

Но като цяло чувстваш се емоционално отхвърлена от него, защото той някак си се е свил в черупката си, не предприема действия- не виждам скоро да ви е лесно в това отношение, но той като цяло..има интерес към теб- мерка все още е в терма на юпитер, а и единия от сигниф. на 5тия му дом е направил туко що тригон с един от твоите сигнификатори- има ги чувствата, но явно са такива, че едва ли се досещаш за тях- в смисъл едва ли биват проявявани.

Не мисля, че има друга жена, защото венерата макар и да е на трон е в опозиция с реро сатурн- един от неговите У5 - т.е мисля, че няма жена, към която да има чувства- самия той не е в така любовно настроение с този ретро сатурн в 5ти...дето прави само хубавия тригон с твоята луна.
И по друг начин ако го погледна- 7ми дом са и конкурентите.
Луната е направила квадрат меркурия- самия той като цяло няма достойства..

НЕ. Няма друга.
Харесва теб, но не можете да се разберете- той явно е доста сухарски човек като цяло. :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3009 -: Април 17, 2013, 08:39:08 pm »
И само да допълня, че има някакъв сексуален проблем, който го притеснява- според мен :lol: Имали ли сте с него контакт..нещо в интимността между вас има, което буди притеснения..или пък -не,може би и при него е ревност- и той не е съвсем наясно имаш ли си някой- и ти така- оплетена история..
Плутона от негов 7ми квадратира уран - водолея му е интерсептиран и тоя ретро сатурн в 5ти- от ревност е да знаеш. Решил е да наказва. :lol:
« Последна редакция: Април 17, 2013, 08:45:13 pm от zikovu »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3010 -: Април 17, 2013, 11:47:34 pm »
Zikovu, благодаря от сърце за подробното тълкуване на картата. Това все пак е някакво успокоение. Ще започна отзад напред имахме опит, но... не се получи. Много точно си написала как се чувствам...  :'( От няколко дена се опитвам да се свържа с него... телефон, скайп... никакъв отговор... Знам, че получава съобщенията. Не мога да си обясня причината за държанието му.... Ако даден човек има чувства към някого или го уважава, надали ще се държи по този начин. Не вярвам да изпитвам каквото и да е към мен, освен безразличие... По принцип е много емоционален, но е ампутиран от към чувства. Благодаря още веднъж и спокойна нощ

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3011 -: Април 18, 2013, 08:50:31 am »
Zikovu, благодаря от сърце за подробното тълкуване на картата. Това все пак е някакво успокоение. Ще започна отзад напред имахме опит, но... не се получи. Много точно си написала как се чувствам...  :'( От няколко дена се опитвам да се свържа с него... телефон, скайп... никакъв отговор... Знам, че получава съобщенията. Не мога да си обясня причината за държанието му.... Ако даден човек има чувства към някого или го уважава, надали ще се държи по този начин. Не вярвам да изпитвам каквото и да е към мен, освен безразличие... По принцип е много емоционален, но е ампутиран от към чувства. Благодаря още веднъж и спокойна нощ

Значи съм била права тук...Относно това, той има притеснения, че проблема е в него, комплексирал се е..и това заедно с ревността  води до поведението му.

« Отговор #3012 -: Април 18, 2013, 09:55:19 am »
Здравейте! Как бихте тълкували тази карта с въпрос: "Верен ли ми е?" Благодаря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3013 -: Април 18, 2013, 11:41:31 am »
Мисля че да. Неговият с-р е Луната и е на трон и е в разходящ квадрат с неговия У12, освен това неговият У5 е в твоя 5 дом - според мен те обича и не би трябвало да има друга.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3014 -: Април 18, 2013, 11:51:38 am »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - Ще ме потърси ли отново? От два-три месеца сме прекъснали контакти. Този Сатурн в 1 дом означава ли, че всичко е приключило?  :( Благодаря

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3015 -: Април 18, 2013, 11:57:16 am »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - Ще ме потърси ли отново? От два-три месеца сме прекъснали контакти. Този Сатурн в 1 дом означава ли, че всичко е приключило?  :( Благодаря
По-скоро значи, че според теб нещата са трагични, а Луната в 1 дом показва, че си особено чувствителна по въпроса. Въпреки, че между вашите с-р предстои съвпад, ми се струва, че засега няма да те потърси - вашите У3 са в сходящ квадрат, а и Луната е без курс.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3016 -: Април 18, 2013, 08:40:08 pm »

А ти вярна ли си му? Възможно ли е да има нещо (някой), който много да те изкушава, охладнели ли са чувствата ти към половинката?
С тая опозиция на луната с плутона разположен в твой 12, аз си мисля, че има нещо, за което не знаеш- или е при него или е при теб някакво "кривване".

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3017 -: Април 18, 2013, 08:41:50 pm »

Дам- неприятна карта. Не би трябвало да има контакт в следващите 2-3 месеца, но понеже картата е нерадикална със Сатурн в първи дом , те съветвам след 2-3 седмици да питаш пак- може и да не е показан верния отговор тук.
« Последна редакция: Април 19, 2013, 08:23:26 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3018 -: Април 18, 2013, 08:49:24 pm »
Мисля че да. Неговият с-р е Луната и е на трон и е в разходящ квадрат с неговия У12, освен това неговият У5 е в твоя 5 дом - според мен те обича и не би трябвало да има друга.

Именно и така да го погледнем- отговора е "Не"- на въпроса "Верен ли е?". Плюс това той е трон, да- но в 12тия си дом. (А и планетата на трон си праи кот си иска, а и луна в рак хич не се интересува от сатурна в скорпи- принципно- по тигона със сатурн, бързината и У5 на момчето можем обаче да заключим, че той си има чувства към кверентката)
Но дори и човека да е кривнал от пътя- той определено се чувства отблъснат в тези отношения. Не мисля, че е влюбен в друга.

Може би кверентката ревнува, държи се хладно, разочарована е за нещо и това го кара да не се чувства обичан. Имат криза в отношенията по този хорар 100%.
« Последна редакция: Април 19, 2013, 08:20:20 am от zikovu »

« Отговор #3019 -: Април 19, 2013, 12:42:48 am »
Благодаря на Веско и Zikovu за коментарите по моята  карта! Да, има криза в отношенията ни, така е. Той направи едно голямо обещание, което провали с гръм и трясък и разбира се много ме разочарова. Позволих си някакъв вид комуникация с друг, но със сигурност не е нещо сериозно и не го обичам, то ми и личи какво ми е настроението. И се чудех дали и този, когото обичам, прави същото. Бих искала да намерим отново път един към друг, какво мислите според тази карта, ще имаме ли шанс?