Да, определено мисля, че ще намерите път един към друг защото има синхрон между чувствата и емоциите.
Аз гледайки картата обърнах внимание не само на 12 дом, но и на 5тия му дом, за да видя дали има активност по него- секса и неангажиращите отношения ще ги видим често там.
Но той си върви към секстил с твоя у5- има трудна ситуация за преминаване- квадрата Уран Плутон- но да се надяваме, че двете планети описват пречките и чистката през която емоционално трябва да минете.
Но мисля, че ключа за решението на ситуацията е в теб.
Защото кофтито е, че той те приема в заточение (говори за охлаждене към теб, а е и на трон), но като по- бързата планета той може би се влияе от твоите сигнали и когато не даваш любов- той не връща любов.
Искам да обърна внимание на нещо на разглеждащите любовни хорари- ето един чудесен пример да видите как е приета луната в скорпион и това какво говори за чувствата на хората. Кверентката е сатурн в скорпи и приема луна
в падение. Кверентката все още има чувства, но е сърдита и се чувства неразбрана.
Когато планета е приета в падение от друга, има отблъскване по някакъв начин, но не заради липса на чувства.
Брайт Кристъл-
моля те за обратна връзка как се развиват тези отношения, защото ми е много важно да знам как ще се развие ситуацията Плутон квадрат Уран. Тука има един особен момент с това, че мерка преди да стигне секстила с юпитер увисва в квадрат с плутон..но това е следсатурнова планета и не съм убедена това до колко трябва да е мажорна пречка за добро развитие на ситуацията по секстила. Имам си една теория за следсатурновите планети и влиянието им и търся потвърждения, благодаря!