Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041229 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3020 -: Април 19, 2013, 08:15:47 am »
Да, определено мисля, че ще намерите път един към друг защото има синхрон между чувствата и емоциите.
Аз гледайки картата обърнах внимание не само на 12 дом, но и на 5тия му дом, за да видя дали има активност по него- секса и неангажиращите отношения ще ги видим често там.
Но той си върви към секстил с твоя у5- има трудна ситуация за преминаване- квадрата Уран Плутон- но да се надяваме, че двете планети описват пречките и чистката през която емоционално трябва да минете.
Но мисля, че ключа за решението на ситуацията е в теб.
Защото кофтито е, че той те приема в заточение (говори за охлаждене към теб, а е и на трон), но като по- бързата планета той може би се влияе от твоите сигнали и когато не даваш любов- той не връща любов.

Искам да обърна внимание на нещо на разглеждащите любовни хорари- ето един чудесен пример да видите как е приета луната в скорпион и това какво говори за чувствата на хората. Кверентката е сатурн в скорпи и приема луна в падение. Кверентката все още има чувства, но е сърдита и се чувства неразбрана.
Когато планета е приета в падение от друга, има отблъскване по някакъв начин, но не заради липса на чувства.

Брайт Кристъл- моля те за обратна връзка как се развиват тези отношения, защото ми е много важно да знам как ще се развие ситуацията Плутон квадрат Уран. Тука има един особен момент с това, че мерка преди да стигне секстила с юпитер увисва в квадрат с плутон..но това е следсатурнова планета и не съм убедена това до колко трябва да е мажорна пречка за добро развитие на ситуацията по секстила. Имам си една теория за следсатурновите планети и влиянието им и търся потвърждения, благодаря! ;)
« Последна редакция: Април 19, 2013, 08:43:03 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3021 -: Април 19, 2013, 09:26:27 am »
Благодаря ви, Веско и Zikovu, за отделеното внимание и тълкуване на карта. Нямам сили повече да се боря с този човек. Каквото е решил, това да бъде...

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #3022 -: Април 19, 2013, 10:38:58 am »
Здравейте,
Интересува мe ще се виждаме ли пак с Х?
Като гледам моя У1 Луната и неговия У1 Сатурн в квадратура в момента отговора ми е НЕ!

Той в моя 5 дом, аз в негов 8-ми дом, евентуално не търсим едни и същи неща!

Ще се радвам да чуя още някое мнение! :blink:
« Последна редакция: Април 19, 2013, 11:53:54 am от poli_z »

« Отговор #3023 -: Април 19, 2013, 10:46:30 am »
Zikovu, благодаря ти за този изчерпателен коментар. Да, разбира се, няма проблем да дам обратна връзка. Може ли само едно последно уточнение на този етап - при поставен въпрос "верен ли е?" с такава карта краткият отговор да/не е по-скоро "не", нали така го интерпретираш? Макар и 5-тият му дом да не говори това? 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3024 -: Април 19, 2013, 10:59:05 am »
Няма категорични данни нито за едното нито за другото, но от целия анализ на картата мисля, че е имало залитване, да, но не го е направил от любов- няма интимна връзка (под формата на постоянни срещи  с друга) или нещо от сорта.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3025 -: Април 19, 2013, 11:04:54 am »
И се чудех дали и този, когото обичам, прави същото.
Един вид- "Да" -прави същото и  "не" -не ти съвсем верен, но виж ти как го обясняваш

Позволих си някакъв вид комуникация с друг, но със сигурност не е нещо сериозно и не го обичам, то ми и личи какво ми е настроението.

Подобна ситуация и при него. Сигурна съм, че можеш да разбереш защо се е случило така и можете да оправите отношенията си.

« Отговор #3026 -: Април 19, 2013, 12:04:26 pm »
Отново благодаря, Zikovu!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3027 -: Април 19, 2013, 07:25:53 pm »
Здравейте,
Интересува мe ще се виждаме ли пак с Х?
Като гледам моя У1 Луната и неговия У1 Сатурн в квадратура в момента отговора ми е НЕ!

Той в моя 5 дом, аз в негов 8-ми дом, евентуално не търсим едни и същи неща!

Ще се радвам да чуя още някое мнение! :blink:

правилно- не е отговора- този човек....не знам но ми се струва, че всичко друго, освен любов му е в главата. Не знам с добро ли сте се разделили, но мисля, че НЕ, не се вижда да пазите добри спомени и той за теб и ти за него.

« Отговор #3028 -: Април 19, 2013, 07:35:56 pm »
Ще имам ли скоро стабилна и хармонична връзка? Благодаря ви предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3029 -: Април 19, 2013, 07:47:59 pm »
питай пак след време дрийм! ;) някой ако желае разбира се може да ти тълкува- но за мен картата е нерадикална

« Отговор #3030 -: Април 21, 2013, 09:51:01 pm »
Какви са чувствата и намеренията на Х. към мен?Въпроса е малко некоректен,т.е.не може да се даде отговор Да или Не,но картата е радикална и май може да се тълкува.М/у двата У1,както и м/у У5 предстоят положителни аспекти,но пък м/у неговите У1 и У5 предстои квадратура,което е и последния аспект на Луната.Нещо не е в хармония със себе си и това му пречи да изрази чувствата си.Освен това Юпитер е заточен в 4-тия му дом,явно си има домашни грижи.Това ми се набива на пръв поглед.

« Отговор #3031 -: Април 21, 2013, 10:22:27 pm »
Здравейте, извинявам се за детинския въпрос, но се запознах с едно момче и ми допадна... интелектуално и визуално. Хорарният ми въпрос е - Ще се влюбили в мен?  :-[ Все пак да знам дали има смисъл да влагам време и усилия  Благодаря
« Последна редакция: Април 21, 2013, 10:30:59 pm от slavex5213 »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3032 -: Април 22, 2013, 05:50:20 am »
Затрудних се нещо с тоя хорар. Помагайте!
Въпросът е ще продължи ли сексуалната връзка с Х. и само такава ли ще остане.
Не виждам никакъв аспект между сигнификаторите, но тази Луна в голям тригон с у4 за двамата ме бърка, Освен това неговият сигнификатор в каре с моя у4. От друга страна, ако гледам класическите управители, то следва опозиция между сигнификаторите на първи и седми дом. Хем така, хем иначе.
« Последна редакция: Април 22, 2013, 07:53:02 am от 3apa »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3033 -: Април 22, 2013, 10:10:10 am »
Здравейте, извинявам се за детинския въпрос, но се запознах с едно момче и ми допадна... интелектуално и визуално. Хорарният ми въпрос е - Ще се влюбили в мен?  :-[ Все пак да знам дали има смисъл да влагам време и усилия  Благодаря
Според мен е напълно възможно да те харесва вече - неговият У5 е в твоя 5 дом. Ти обаче изглежда проявяваш по-силен интерес към него -  твоят с-р е в негов 1 дом, в заточение, освен това твоят У5 Марс е в 5-ия ти дом, но в падение и изгорен от Слънцето. Може би ти се струва, че той не споделя твоите чувства или че просто не те забелязва. Досега разговаряли ли сте? Дали знае, че го харесваш? Струва ми се, че би трябвало да сте общували вече, тъй като Луната вече е направила хармонични аспекти с вашите У3 (комуникацията) и У5 (любовта). Освен това вашите У3 са съответно в 5-ите ви домове (би трябвало да знае, че имаш чувства към него), но между тях предстои опозиция. Луната също ще направи квадрат с твоя с-р Юпитер - възможно е нещо в общуването с него да те нарани. Тъй като неговият с-р Меркурий се намира в 10-я му дом, вероятно в момента той повече се интересува от кариера и работа. Обаче между вашите с-ри ще има сходящ секстил, което според мен би трябвало да помогне и на двамата да започнете по някакъв начин флирт и евентуално връзка.

*

satin_

« Отговор #3034 -: Април 22, 2013, 10:18:15 am »
Момченцето дали е влюбено в мен  ;D

п.п. И дали ще ме покани на среща  :rolleyes:
« Последна редакция: Април 22, 2013, 10:22:42 am от satin_ »

« Отговор #3035 -: Април 22, 2013, 10:35:57 am »
Според мен е напълно възможно да те харесва вече - неговият У5 е в твоя 5 дом. Ти обаче изглежда проявяваш по-силен интерес към него -  твоят с-р е в негов 1 дом, в заточение, освен това твоят У5 Марс е в 5-ия ти дом, но в падение и изгорен от Слънцето. Може би ти се струва, че той не споделя твоите чувства или че просто не те забелязва. Досега разговаряли ли сте? Дали знае, че го харесваш? Струва ми се, че би трябвало да сте общували вече, тъй като Луната вече е направила хармонични аспекти с вашите У3 (комуникацията) и У5 (любовта). Освен това вашите У3 са съответно в 5-ите ви домове (би трябвало да знае, че имаш чувства към него), но между тях предстои опозиция. Луната също ще направи квадрат с твоя с-р Юпитер - възможно е нещо в общуването с него да те нарани. Тъй като неговият с-р Меркурий се намира в 10-я му дом, вероятно в момента той повече се интересува от кариера и работа. Обаче между вашите с-ри ще има сходящ секстил, което според мен би трябвало да помогне и на двамата да започнете по някакъв начин флирт и евентуално връзка.

Благодаря, Веселин. Съвсем скоро се запознахме и общуването до тук е много приятно. Все още ми е рано да кажа дали изпитвам някакви чувства към него.. Дано комуникацията с него не ми донесе неприятни емоции и искрено се надявам, крайният резултат е такъв какъвто го описваш  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3036 -: Април 22, 2013, 10:41:13 am »
Момченцето дали е влюбено в мен  ;D

п.п. И дали ще ме покани на среща  :rolleyes:
Не знам, но обикновено когато видя с-р на другия човек да е Сатурн, при това ретро, по-скоро ми се струва, че или е безразличен, или някак не съумява да изрази чувствата си. Все пак неговият с-р е твоя 5 дом, може да има чувства към теб. Вашите У5 са разходящи, а между вашите У3 предстои опозиция - по-скоро ми се струва, че май няма да те покани на среща.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3037 -: Април 22, 2013, 05:47:26 pm »
Какви са чувствата и намеренията на Х. към мен?Въпроса е малко некоректен,т.е.не може да се даде отговор Да или Не,но картата е радикална и май може да се тълкува.М/у двата У1,както и м/у У5 предстоят положителни аспекти,но пък м/у неговите У1 и У5 предстои квадратура,което е и последния аспект на Луната.Нещо не е в хармония със себе си и това му пречи да изрази чувствата си.Освен това Юпитер е заточен в 4-тия му дом,явно си има домашни грижи.Това ми се набива на пръв поглед.

Много те харесва и желае- в скоро време предстои нещо позитивно да се случи между вас. Ще има раздвижван..подновяване на контактите..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3038 -: Април 22, 2013, 05:49:47 pm »
Не виждам никакъв аспект между сигнификаторите, но тази Луна в голям тригон с у4 за двамата ме бърка, Освен това неговият сигнификатор в каре с моя у4. От друга страна, ако гледам класическите управители, то следва опозиция между сигнификаторите на първи и седми дом. Хем така, хем иначе.

Да, мисля, че ще продължи сексуалната връзка, за сега ще са в това положение нещата в близките месеци. Има някаква мъгла около този човек- може би не го познаваш още добре

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3039 -: Април 22, 2013, 06:57:17 pm »

Да, мисля, че ще продължи сексуалната връзка, за сега ще са в това положение нещата в близките месеци. Има някаква мъгла около този човек- може би не го познаваш още добре

Ами с натоварен 8-ми дом, Сатурн и Юпитер в съвпад там, барабар с Венера и една козирожка Луна.....как да го опознае човек. Какво ти говори тоя голям земен тригон?