Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042290 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3100 -: Април 27, 2013, 12:23:06 pm »
Ако трябва да бъда по-точна от три дни повтаря, че искам да се видим днес, а аз все не давам окончателен отговор. Уговорка ни днес е да се чуем по-късно и евентуално да дойде да ме вземе довечера. Но явно няма да се получи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3101 -: Април 27, 2013, 12:25:41 pm »
Не се самонавивай, изчакай по-добре. Пък ако не стане днес, може да стане утре.  :blink:

« Отговор #3102 -: Април 27, 2013, 12:26:28 pm »
Здравейте, извинявам се за детинския въпрос, но се запознах с едно момче и ми допадна... интелектуално и визуално. Хорарният ми въпрос е - Ще се влюбили в мен?  :-[ Все пак да знам дали има смисъл да влагам време и усилия  Благодаря

Ще те хареса, да. Неговият управител Меркурий ще завърши секстил с твоя управител Юпитер. Но ми се струва, че ти вече си доста по-влюбена, отколкото той е или може да бъде - Юпитер е заточен в знак на Меркурий и се намира в неговия 1-ви дом. Той ще прави усилия, за да имате отношения (връзка), но сякаш твоят интерес към него вече е по-силен. Или заточеното положение на Юпитер показва, че ти сама се поставяш в зависимо положение от него, зависиш твърде много от това дали ще те хареса или не, дали ще се получи помежду ви или не. Може би имаш твърде високи очаквания към него, нещо от сорта на принца на белия кон, който ще те извади от сивотата на ежедневието. Пази се от толкова високи очаквания, защото картата казва, че можеш да се разочароваш - Луната е в Дева (перфекционизъм) сходяща квадратура с Юпитер. Не е идеален, никой не е, така че не го поставяй на пиедестал преди да си го опознала.

Защо смяташ, че няма да се получи срещата? Ти ли не искаш? Страх те е от нещо (Луната е дебилитирана)?
Като нямате уговорка с Луна без курс, върви към "не".

« Отговор #3103 -: Април 27, 2013, 12:52:42 pm »
Благодаря, Мирабела, че отдели време за предишния хорар. Това със зависимостта, много точно си казала. Наистина съм оставила нещата в неговите ръце, т.е. всичко зависи от него, от това какво ще се получи или не между нас. Нямам кой знае какви очаквания.

Да, аз не искам да се видим, страхът ме е. Не искам да прочета разочарование в очите му и след тази среща повече да не ме потърси.

« Отговор #3104 -: Април 27, 2013, 02:25:44 pm »
Според мен, да. Конфликт ли се заражда? Гледам, че У1 и У7 (класически управители) са в сходяща опозиция. Заради Луната без курс конфликтът може да не се развие в спор, раздяла. Но Луната е дебилитирана, идва от опозиция с изгорена Венера и е пренесла светлина между У1 и У7. Възможно е вече да е имало някакво неразбирателство и кверентът да изпитва вътрешно недоволство, неудовлетворение.
Мирабела,много си права в последното изречение,сега остава да видим Луна без курс какви ще ги свърши  ;D А Нептун в 1 дом дали не дава някакви заблуди?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3105 -: Април 27, 2013, 07:17:18 pm »
По хорара на Славекс- Да.

« Отговор #3106 -: Април 27, 2013, 10:36:45 pm »
Уговорка имате ли? Ако имате, ОК, ще стане, ще си видите. Защото Луната е без курс, което означава без промяна, запазване на настоящото положение, status quo. Има сходяща опозиция между управителите ви (Слънце и Сатурн). Възможно е да не се разберете, да откриете повече различия един у друг, отколкото допирни точки. Но с тази Луна без курс по-скоро ще запазите впечатленията си от другия за себе си. Ако същината на въпроса е относно започване на евентуална връзка, мисля, че по-скоро няма да се случи днес. Възможно ли е ти да си по-романтично ностроена, а той - повече на секс вълна? Това би могло да бъде "ябълката на раздора".

Здравейте, моля ви помагайте - Ще се срещнем ли днес със С? Много съм притеснена, направо ще ми се пръсне сърцето  :-[ От няколко дни ме уговоря да се срещнем днес, а аз все се дърпам. Не ми се иска да се разочарова, като ме види. Притесняваме и как би могла да протече една евентуална среща....  :(
Според мен няма да успеете да се срещнете днес. Луната е без курс, освен това Слънцето (твоят с-р) е в сходяща опозиция на Сатурн (с-ра на С).
Ако нямате уговорка, струва ми се, че няма да успееш да се решиш да се видите все още. Луната (която също управлява питащия) е в падение, Сатурн е в знака на падение на Луната и ретрограден. Като че ли и двамата не можете да се решите, имате някакви съмнения в себе си и другите.

По хорара на Славекс- Да.

Давам обратна връзка по моя хорар - да, срещнахме се, макар в по-късен от предполагаемия се час. Всичко си беше нормално, обаче, каквито бяха и опасенията ми... няма никакви индикации от негова страна за други срещи...  :( Май бяхме до тук.

Ще опитам и с карта на първата среща, да видим тя какво ще покаже.

Благодаря, на всички ви и поздравления за категоричността на Uran.
« Последна редакция: Април 27, 2013, 10:44:46 pm от slavex5213 »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3107 -: Април 28, 2013, 01:58:31 am »
Хора, аз пак ще занимавам с моите любови, обаче предстои едно събиране, където е възможно да се видя с човек, който преди ми беше много силна тръпка, но до момента не е имало развитие. Въпросът ми е: "Ще има ли благоприятно за мен развитие тази среща?" Благодаря предварително за помощта :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3108 -: Април 28, 2013, 09:54:59 am »
Хора, аз пак ще занимавам с моите любови, обаче предстои едно събиране, където е възможно да се видя с човек, който преди ми беше много силна тръпка, но до момента не е имало развитие. Въпросът ми е: "Ще има ли благоприятно за мен развитие тази среща?" Благодаря предварително за помощта :)

Според мен ще останеш разочарована от нещо свързано с него
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3109 -: Април 28, 2013, 11:01:28 am »
Той изпитва ли същите чувства като мен, иска ли нещата да се задълбочат?

Не бих казала.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

« Отговор #3110 -: Април 28, 2013, 07:54:44 pm »
Пускам хорар по молба и от името на elodiq, като въпросът й е : Иска ли Х да има сериозна връзка с нея

« Отговор #3111 -: Април 28, 2013, 08:26:37 pm »
Той е под управлението на Марс в знак на нейния управител Венера. Би трябвало да иска връзка с нея. Марс е в нейния 8-ми дом, така че и сексуалният елемент би трябвало да е силно застъпен.

Проблемът е, че между "иска" и "прави" нещо по въпроса има разлика. Марс не е в никак добро състояние и така не може да се покаже пред нея в добра светлина, което тя осъзнава и не одобрява, разбира се (Венера е тронова, следователно е в знак на заточение на Марс). Мисля, че питащата успява добре да се държи на положение, ясно предпочита и показва, че иска тя да бъде гонената, ухажваната и т.н. Но Марс не успява да се справи със задачата, може би поставя твърде силен акцент върху физическото общуване.

Марс е заточен. Тепърва излиза от парещите лъчи на Слънцето. Слънцето управлява 5-тия му дом. Възможно е да не е наясно с чувствата си или някои бивша любов (съвпадът между Марс и Слънце е разходящ) да го мъчи все още. Венера също все още е изгорена от Слънцето. Така че питанката какво е в сърцето му измъчва и двамата. Уран в 1-вия му дом също не го представя като надежден и стабилен. По-скоро е свободолюбив и непредсказуем.
Тук за 5-тия дом използвах значението му като романтичните чувства на даден човек. Но ако това тълкувание не пасва, могат да се погледнат другите неща, които са по този дом. Например, деца. Ако въпросният мъж има дете/деца, грижите за тях може да му пречат да се отдаде изцяло на питащата.

Луната е в 3-тия дом. Питащата размишлява над въпроса какво да предприеме или очаква той да се свърже с нея. Следващият аспект на Луната е опозиция с Юпитер, неин У3 в 3-тия му дом. Неуспешен или отложен във времето опит за комуникация, изясняване на нещата. Последният аспект на Луната е тригон с Меркурий (негов У3) в 1-вия му дом. Той държи мислите си при себе си, вероятно не споделя много какво се върти в главата му. Но в крайна сметка, обстоятелставата би трябвало да помогнат на питащата да осъществи замисления разговор с него.

Дали отношенията им ще се развият в нещо по-сериозно? Според тази карта - не. Между Венера и Марс липсва сходящ аспект. Венера е напред в собствения си знак, а силно отслабеният и по-бавен Марс няма шанс да я догони. Може би питащата вече е решила да продължи напред без въпросния мъж.

*

Константин

« Отговор #3112 -: Април 28, 2013, 08:30:41 pm »
Благодаря за изчерпателния отговор, Mirabella :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3113 -: Април 28, 2013, 08:32:05 pm »
Невероятна си, Mirabella!!!  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3114 -: Април 28, 2013, 08:35:23 pm »
Мирабел много благодаря за отговора но истината е че аз съм човека отлагащ разговора с надеждата той да погледне сериозно на връзката все някога

« Отговор #3115 -: Април 28, 2013, 08:37:13 pm »
И накрая няма да има нищо вярно в целия ми пост и ще видите тогава колко съм невероятна. ;D

Благодаря ти, Веско! Твоите интепретации са добри, не го забравяй.

Пропуснах да спомена съвсем скорошната опозиция между Слънцето (негов У5) и Сатурн (неин У5). Слънцето е в знак на Венера, което би трябвало да потвърждава, че той има чувства към нея. Сатурн е в знак на Марс - и тя има чувства към него. Но има проблем в споделянето, изразяването на тези чувства. Може би го правят по начин, който другият не ги възприема правилно. Опозицията е по оста 2/8 дом, което може да говори за различия в ценностните им системи или проблеми в интимното общуване.

« Отговор #3116 -: Април 28, 2013, 08:39:35 pm »
Елодия, благодаря за обратната връзка. Точно в това не успявах да бъда сигурна - дали Луната в 3-ти дом означава изчаквателна позиция да бъде потърсена или готовност за действие. Тъй като У3 Юпитер е заточен, позицията е изчаквателна. Но не успях да навържа по-рано.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3117 -: Април 28, 2013, 08:40:55 pm »

Според мен ще останеш разочарована от нещо свързано с него

zikovu, благодаря ти :) Аз съм се разочаровала вече от него и не мислих, че има с какво още, но уви, явно ще излезе  ;D Мерси още веднъж :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3118 -: Април 28, 2013, 08:43:01 pm »
Мирабел не е интимно ценостно е с тази знакова квадратура на слънцата дето я имаме интимното с огледалния съвпад слънце марс дето го имаме е перфектно просто

« Отговор #3119 -: Април 28, 2013, 08:44:27 pm »
Супер! Радвам се, че едно нещо поне върви както трябва.