Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042468 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Хорар за любов
« Отговор #3120 -: Април 28, 2013, 08:50:36 pm »
Супер! Радвам се, че едно нещо поне върви както трябва.
Е то там няма начин да не е наред със съвпад на луните и то знаков при това оделно съвпад на стелиуми мой пети в негов дванаисти дом

« Отговор #3121 -: Април 28, 2013, 08:52:17 pm »
Сещам се за тази синастрия. Бях писала, че и в ценностните системи си приличате. Не знам с акъл съм го писала. Извинявай. Или не съм забелязала знаковата квадратура на Венерите ви. Но пък съвпадът на Луните ви би трябвало да дава достатъчно общо в емоционален план, за да подкрепя връзката ви. Имате синастричен квадрат Луна/Венера. Казват, че напрегнатите аспекти между тези планети в синастрията създават проблеми в споделянето на чувствата.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3122 -: Април 28, 2013, 08:59:17 pm »
Квадратурата е на слънцата не на венерите венерите едната е скорпи неговата другата водолеи мойта неговата даже е кацнала на ац тук говоря за неговите си венера и ац а моя юпи също е върху негов ац а тук за синастрията ни

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3123 -: Април 28, 2013, 09:01:37 pm »
Според мойте малки знания с този юпи върху негов ац трябва да съм неговото малко щастие

« Отговор #3124 -: Април 28, 2013, 09:02:54 pm »
Знаков квадрат на Венерати имах предвид. Квадратът между Слънцета ви също е знаков.

« Отговор #3125 -: Април 28, 2013, 09:07:23 pm »
Широк е съвпадът между твой Юпитер и негов АС. Ако часът му раждане е този, който си използвала за постояване на картата. Синастричен съвпад Юпитер/АС може да означава, че му даваш пълната си подкрепа, че го насърчаваш и приемаш с всичките му физически недостатъци и такива в поведението (ако има такива изобщо). Така де, може да си му кадемче. Но ако съвпадът е по-близък, ще се чувства по-силно.

Юпитерите ви са в тригон. Негова Венера в знаков съвпад с твой Юпитер. :-\ Не би трябвало да сте толкова различни в ценностните системи, в крайна сметка. Средата, от която произхождате, би трябвало да е подобна.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3126 -: Април 28, 2013, 09:15:58 pm »
Стрхотна си много е точно наистина просто моя стелиум сатур съвпад с плутон  който е в съвпад с луната която от другата страна е в съвпад с юпи е причина за мен нещата да са иличко или нищо и за страха от ротхвърляне
« Последна редакция: Април 28, 2013, 09:57:54 pm от elodiq »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3127 -: Април 29, 2013, 08:43:44 am »
Скъпи мои, може ли и аз да се намеся по картата на Елодия?

Съгласна съм с констатациите на Мирабела за пепятствията и чудесата, не съм дори разглеждала картата в дълбочина но мисля, че ще има развитие между двамата, но по-нататък.

Между главните сигниф. няма сходящ аспект, но има колекция по слънцето- има връзка. Ще се развиват нещата според мен. Може би на жената не й стигат доказтелства за любовта- изгорена тронова венера от негов у5..

Има нещо, което елодия не знае за емоционалния свят на човека- у12 на елодия , който е замесен и в 5ти дом на мъжа е в първи дом на мъжа ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3128 -: Април 29, 2013, 10:02:56 am »
Пускам хорар по молба и от името на elodiq, като въпросът й е : Иска ли Х да има сериозна връзка с нея

Но все пак да добавя- на така зададен въпрос- мисля, че много си пада по нея, но все още не е узрял за идеята за сериозно обвързване- както Мирабела е написла по- горе- за чуденията и колебанията..

*

Uran

• 6041
« Отговор #3129 -: Април 29, 2013, 07:30:36 pm »
Пускам хорар по молба и от името на elodiq, като въпросът й е : Иска ли Х да има сериозна връзка с нея

Този хорар ми изглежда повече сексуален неже ли дългосрочна връзка. Обаче, мъжката част ми изглежда по- сериозна. Малко може да е тежка гемия, но..обмисля нещата. Така ми се струва.
По- скоро, Елодия какво иска? :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3130 -: Април 29, 2013, 08:54:48 pm »
Хора, аз пак ще занимавам с моите любови, обаче предстои едно събиране, където е възможно да се видя с човек, който преди ми беше много силна тръпка, но до момента не е имало развитие. Въпросът ми е: "Ще има ли благоприятно за мен развитие тази среща?" Благодаря предварително за помощта :)

Според мен ще останеш разочарована от нещо свързано с него

zikovu, давам обратна връзка :) наистина останах разочарована, но не от него, а от едно момиче, което ми прецака нещата и няма да отида :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3131 -: Април 29, 2013, 09:51:14 pm »

Този хорар ми изглежда повече сексуален неже ли дългосрочна връзка. Обаче, мъжката част ми изглежда по- сериозна. Малко може да е тежка гемия, но..обмисля нещата. Така ми се струва.
По- скоро, Елодия какво иска? :blink:
Давам обратна връзка веднага аз имам желание за срриозни взаимоотношения но в същото време имам страх от обвързване

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3132 -: Април 30, 2013, 06:12:13 am »
Ще се случи ли нещо между нас?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3133 -: Април 30, 2013, 08:04:06 am »
Дани, според мен по- нататък ще ви се получат нещата. Има шанс.
Мъжа свободен ли е? Или е все още е повлиян от бивша своя история..или сегашна- върти се някаква жена там, но може и нарочно да заблуждава,че има нещо- с нептун в 5ти никога не знаем истинска ли е или плод на нашите илюзии. ;) Илюзии, които той ни създава.
Скоро хванах с Тарото точно един такъв случай с нептун в 5ти, рекох си, че има друга жена...но картите ясно показаха как той заблуждава момичето, с цел да я накара да ревнува- и тук може да е нещо такова :lol:

За момента получаваш противоречиви сигнали относно чувствата му въпреки, че ги има.

*

satin_

« Отговор #3134 -: Април 30, 2013, 11:35:58 am »
Смотльото изчезна както се и появи  ;D Раздразни положението, напомни, че съществува (случайно ако съм забравила) и пак изчезна в дън земя... Идва ми да го набия на края, за какво ми се появява само да дразни  ;D
Ще се появи ли пак скоро?

Пак Сатурн е У7  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #3135 -: Април 30, 2013, 11:42:24 am »
Фокусирам се върху това, че въпроса ти съдържа обстоятелство за време - скоро. Отговорът ми е не, няма да е скоро.

« Отговор #3136 -: Април 30, 2013, 12:21:02 pm »
Смотльото изчезна както се и появи  ;D Раздразни положението, напомни, че съществува (случайно ако съм забравила) и пак изчезна в дън земя... Идва ми да го набия на края, за какво ми се появява само да дразни  ;D
Ще се появи ли пак скоро?

Пак Сатурн е У7  ;D

Казах ти още преди седмица - ТЪРСИ СИ НОВО ГАДЖЕ!
Познавам един, дето ще си паснете - сравнявал съм ви хороскопите. Искаш ли да ви запозная?  ;)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #3137 -: Април 30, 2013, 12:34:39 pm »
Казах ти

Любимото ми  ;D

Мерси Нова  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3138 -: Април 30, 2013, 04:58:21 pm »
Момиче ме попита защо момче се държало лошо? Къде е причината?

Нептун в 7ми мислите ли , че може да покаже, че той е бил заблуден за нещо.. Нептуна е негов у1,2,Урана У1, ретро Сатурн У1, У12... И нептуна така хубаво е пуснал мрежи към двата основни сигниф., които са направили опозе помежду си. ...

Мислите ли, че хубавия тригон към у 3 на момичето (и общ любовен сигнификатор) тронова венера съвпад МС ще разплете конците? Аз си дадох отговора, но понеже тук въпроса е защо можем да помислим заедно..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3139 -: Април 30, 2013, 05:17:25 pm »
Вероятно и двамата са били заблудени за нещо. Дали пък той не е подозирал, че тя има тайна любов към някой друг? Макар че неговите аргументи вероятно са били слаби и неоснователни и тя ще може да опровергае съмненията му (Марс е заточен в знака на Венера, като Венера е най-високо поставена).