Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043550 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3180 -: Май 07, 2013, 09:06:57 am »
Весел празник на всички!Понеже съм особено романтично настроена напоследък,днес с настроение реших да си пусна хорар с въпрос "Ще срещна ли нова любов това лято?" Пожелавам на всички ви да давате и получавате много любов,нека деня ви е изпълнен с хармония!

Здравей Кармен!

Моето мнение е, че ще срещнеш и ще нещо леко сложно- невъзможно. И двамата ще сте изправени пред някакви сложни дилеми.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3181 -: Май 07, 2013, 09:16:29 am »
Отново имам въпросче: "Ще започна ли връзка това лято?" :) Айде дано вече да е!

Везни, има ли някакъв начин да подновите комуникация с този бивш...нещо такова ми се вижда. Ще си доволна иначе от лятото емоционално..и може би ще започнеш връзка да- с него отново.. :lol:

Луна в Риби секстил тронова венера- няма как отговора да ти е НЕ..но и аз като Уран не виждам нищо новичко.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3182 -: Май 07, 2013, 09:39:16 am »
Обвързан ли е Ж.? Хайде да си досъсипя празника  :cry3:

а тук виждам една изключително тежка ситуация между кверента и квезита, която предстои. чувствата са споделени, но тази труда ситуация не знам дали няма да се изрази в невъзможност...на пръв подглед да бъдат заедно и това всъщност ме кара да си мисля, че може и да е обвързан, понеже ще се случи нещо, което много ще разочарова Пърпал.

Може да се окаже зависим от стара връзка или нещо такова.. :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3183 -: Май 07, 2013, 11:12:18 am »

а тук виждам една изключително тежка ситуация между кверента и квезита, която предстои. чувствата са споделени, но тази труда ситуация не знам дали няма да се изрази в невъзможност...на пръв подглед да бъдат заедно и това всъщност ме кара да си мисля, че може и да е обвързан, понеже ще се случи нещо, което много ще разочарова Пърпал.

Еми... понеже малко гадости ми се изсипаха на главата, та да се довърша.

e, сега- не бързай с драмите! нали казваме, че не е безразличен...макар, че с тази луна дето преминава през квадрат с плуто и съвпад с уран едва ли някой ще може да те убеди да гледаш философски на нещата и да не се измъчваш...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3184 -: Май 07, 2013, 11:20:00 am »
Чета си аз тука хорарчета, а имам тооолкова работа за вършене... И повлияна от останалите, си зададох въпроса "А аз? Ще има ли "връзка" скоро?" )))))
Под скоро май имам предвид наистина скоро, един вид преди истинското лято, може би сега, през май. Като че ли снощи се улових, че имам нужда пролетно някой да ми трови мислите )))
От една страна много приятен сходящ секстил на луната с у 5 юпитер и това е последния й точен аспект, ако не броим 30-те градуса с венера, изобщо 30 градуса да искаш, но периода е такъв )). Слънцето у ас и то е на 30 от юпитера, но пък вече венерата му бяга. Не знам защо, но ми харесват и тези високи планети.
Луната и тя се е разминала с у ДС, 8 дом никакъв го няма. Каре на у4 и 8 и изобщо..
Май се унесох.
Ако се фокусираме само до луната, то нещата са добре. Вие какво мислите? Толкова ми е сложна темата за любовта, че сега като си помислих, че има възможност за "връзка" скоро и чак изтръпнах изплашена )))))

Пък и все нанякъде трябва да избие, сигурно ще е платонична любов. Тъкмо прогрес венера се е забила на к 12 прогресивен.

Рано ми е още да си губя акъла, та не знам защо пропуснах да прикача файл.
« Последна редакция: Май 07, 2013, 12:28:52 pm от Нова »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3185 -: Май 07, 2013, 11:40:52 am »
Отново имам въпросче: "Ще започна ли връзка това лято?" :) Айде дано вече да е!

Везни, има ли някакъв начин да подновите комуникация с този бивш...нещо такова ми се вижда. Ще си доволна иначе от лятото емоционално..и може би ще започнеш връзка да- с него отново.. :lol:

Луна в Риби секстил тронова венера- няма как отговора да ти е НЕ..но и аз като Уран не виждам нищо новичко.
Вие, хора, ме убивате ;D С бившия ми приятел не сме се чували и виждали повече от година, аз нямам и подобно желание, пък той май е сгоден ;D Не знам, дано някой, с когото съм се зарибявала, се появи тогава ;D Благодаря ви :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3186 -: Май 07, 2013, 11:55:18 am »

Еми... понеже малко гадости ми се изсипаха на главата, та да се довърша.

e, сега- не бързай с драмите! нали казваме, че не е безразличен...макар, че с тази луна дето преминава през квадрат с плуто и съвпад с уран едва ли някой ще може да те убеди да гледаш философски на нещата и да не се измъчваш...

Ми не...Просто човек има праг на поносимост. А през последните 5 месеца се разбих тотално(и то точно в емоционален план). Не искам да си представям какво предстои. А иначе аз си знам, че и да се получи нещо ще е съпроводено с много борба, защото просто една връзка между нас ще е много анти на всичко (не знам дали това не може да изразява тази невъзможност, която ти визираш, но думата невъзможност ме хвърля в адския филм и не искам да го мисляяяяяяяя)  :41:

Ади тогава ще го кажа временно усещане за безизходица, която се преодолява- планетите са следсатурнови. чети ме- написала съм невъзможност НА ПРЪВ ПОГЛЕД - което е просто моментното приемане на ситуацията

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3187 -: Май 07, 2013, 12:12:38 pm »
 ;) каквото и да става, приеми го като времено явление. Вдишай, издишай и без паники.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3188 -: Май 07, 2013, 03:59:54 pm »

А не е ли възможно да се случи нещо, което и да я зарадва - нали Луната ще направи секстил с Юпитер, неин У5, като последен аспект?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3189 -: Май 07, 2013, 04:29:18 pm »
дам, но докато стигне юпитера ще премине през сътресението. По повода на този секстил и на това, че неин у5 е в негов 5ти казах, че чувствата са споделени

« Отговор #3190 -: Май 07, 2013, 07:45:14 pm »
Ще срещна ли скоро човек, с когото да имаме здрава и щастлива любовна връзка? Напоследък в ума ми е един младеж, но дори не зная защо възлагам надежди там, при положение, че се познаваме само чрез нета, и не е нищо сериозно. Наивница голяма съм...
Та за въпросът - зададен е днес, 20:21 Варна. Благодаря ви :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3191 -: Май 07, 2013, 08:05:23 pm »
Струва ми се, че за момента не. Човекът, за когото говориш, е представен от Венера на трон в негов 1 дом, освен това Венера е и негов У5 - като че ли за момента той не мисли особено за теб. Твоят с-р Марс (който е и твой У5) е в негов 12 дом - симпатиите ти към него са тайни, непризнати и той не знае за тях. Марс е заточен в знака на Венера, което показва, че ти си тази, която го харесва. Луната, която е негов У3 (с-р на комуникацията) идва от съвпад с Уран в твоя 5 дом - доказателство, че сте се запознали по интернет и че на теб ти е харесало. Ти обаче се чувстваш несигурна в това общуване (Сатурн, У3 за теб, е ретро, в твоя 12 дом), по-затворена и стеснителна, което вероятно идва от страха ти да не бъдеш наранена. Между Луната и Сатурн (вашите У3) няма връзка, както и между Венера и Марс. Луната е без курс, което предполага, че засега няма да има да има промяна във общуването ви и вероятно познанството ви ще остане само на този етап.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #3192 -: Май 07, 2013, 10:39:23 pm »
Kartata e neradikalna, no mislq,che predi vreme (suvsem skoro) e imalo njakava muvka pojava.
Какво ще рече нерадикална?  :blink: Знам ли  и аз дали си прав/а, имам толкова проблеми на главата, че не забелязвам нищо освен проблемите си.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3193 -: Май 08, 2013, 08:28:29 am »
Чета си аз тука хорарчета, а имам тооолкова работа за вършене... И повлияна от останалите, си зададох въпроса "А аз? Ще има ли "връзка" скоро?" )))))
Под скоро май имам предвид наистина скоро, един вид преди истинското лято, може би сега, през май. Като че ли снощи се улових, че имам нужда пролетно някой да ми трови мислите )))
От една страна много приятен сходящ секстил на луната с у 5 юпитер и това е последния й точен аспект, ако не броим 30-те градуса с венера, изобщо 30 градуса да искаш, но периода е такъв )). Слънцето у ас и то е на 30 от юпитера, но пък вече венерата му бяга. Не знам защо, но ми харесват и тези високи планети.
Луната и тя се е разминала с у ДС, 8 дом никакъв го няма. Каре на у4 и 8 и изобщо..
Май се унесох.
Ако се фокусираме само до луната, то нещата са добре. Вие какво мислите? Толкова ми е сложна темата за любовта, че сега като си помислих, че има възможност за "връзка" скоро и чак изтръпнах изплашена )))))

Пък и все нанякъде трябва да избие, сигурно ще е платонична любов. Тъкмо прогрес венера се е забила на к 12 прогресивен.

Рано ми е още да си губя акъла, та не знам защо пропуснах да прикача файл.

Нова- да, ще имаш връзка- има няколко показателя.

1. Луна точен полусекстил Слънце- твой сигниф., същевремено Луната извършва колекция пренос между Уран- валиден за периода у7 и Слънце.
2. Не само ще имаш връзка, но ще си и влюбена- секстила на Луна с Юпитера + полусекстил на Слънце с Юпитера
3. Тигона на Луната към АЦ- ощ едно Да за теб
« Последна редакция: Май 08, 2013, 09:55:24 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3194 -: Май 08, 2013, 08:29:28 am »
Kartata e neradikalna, no mislq,che predi vreme (suvsem skoro) e imalo njakava muvka pojava.
Какво ще рече нерадикална?  :blink: Знам ли  и аз дали си прав/а, имам толкова проблеми на главата, че не забелязвам нищо освен проблемите си.

Ще рече това, че не е бил момента да задеш въпрос. По - нататък питай пак :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #3195 -: Май 08, 2013, 08:32:24 am »
 :41: :rolf: :rolf: :yahoo:

Манееее, Зикову )))))

Ми кво ще п,авя тогава, не знам ))))
От въ.нение ми се п,ецака нещо клавиату,ата и ми изчезнаха буквите )))))

Айде, чакам го п,инца, да заповяда ))))

Благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3196 -: Май 08, 2013, 08:35:41 am »
:41: :rolf: :rolf: :yahoo:

Манееее, Зикову )))))

Ми кво ще п,авя тогава, не знам ))))
От въ.нение ми се п,ецака нещо клавиату,ата и ми изчезнаха буквите )))))

Ще заповяда..и ще е влюбен и той- урана е в знак на екзалтирало слънце. урана пък екзалтира в близнаци и след някое друго време като смени слънцето знака ще стане силна взаимна рецепция.
Ще летите на крилете на либоффтааа ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #3197 -: Май 08, 2013, 08:37:01 am »
 ;D :blink: :88:

Повторно благодаря!

Само не знам след такава блага вест как очаквате да се заема със скучни документи. А вън листата на дърветата потръпват от ветреца )))))
« Последна редакция: Май 08, 2013, 08:46:27 am от Нова »

« Отговор #3198 -: Май 08, 2013, 09:18:32 am »

Това да не ти е средновековието!!!? Принцовете измряха отдавна. Капитализмът ги унищожи...
И колите изместиха белите коне. Събудете се от бляновете си....! Вижте реалността и живейте в нея
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3199 -: Май 08, 2013, 09:23:06 am »

Това да не ти е средновековието!!!? Принцовете измряха отдавна. Капитализмът ги унищожи...
И колите изместиха белите коне. Събудете се от бляновете си....! Вижте реалността и живейте в нея
Глупости! Всеки създава своята реалност и не е необходимо да се нагаждаш. Щом Нова иска принц, значи ще го получи!