Има романтично увлечение м/у двама ви, но е по-добре да си изчакаш чакането. Реално има такава възможност- Луна ще направи секстил с Уран, но и квадрат с Нептун.
И аз не мисля, че ще е скоро, защото у-л на неговия 3 д е включен в 4, и изобщо като че ли му е напечено около житейски отговорности-работа, дом, цели.
Венера, управител на неговия пети скоро е сменила знака и е в рецепция с меркурий, ако не е бил сигурен в чувства, позиция, сега знае.
Луната се отделя от венера и не само това, имало е апликация на емоции между вас.
Венера ще апликира квадрат с нептун, отново неясноти за него, може да има жилищни проблеми, после 2 куинконса със сатурн и плутон...чак тогава идва ред на уран, което е позитивно и накрая -съвпад с юпитер.
Моля те да сложиш картата по Плацидус... :blink:
Защо сатурн ти е в 5?
Благодаря ви за отговорите! Ето я картата и по Плацидус. А иначе не съм съвсем сигурна какво иска да ми каже Сатурн в 5 дом. 
Работя само с Плацидус, за втори път сравнявам Кох с другия и съм убедена, че първият е по-добър като система за домификация-при хорарите.
Разликите-сега е вкл. 5 дом и за двама ви-след това, което сте преживели заедно, ситуацията е сложна, нееднозначна, а отношенията ви-комплицирани. Това с чувствата между вас в миналото е сигурно, че ги е имало, но ти не питаш това. Неговата планета сатурн е в твоя 5 дом, но е включена и ретроградна, а е и стар управител на негов 3 дом-дали ще те кани, търси, говори...Нещо го спира, вероятно знае твоята позиция, изисквания, не може или не иска да ги приеме. Отдръпва се от нещата, променя мнението си, или крие нещо. Според някои тълкувания за него нещата ще се обърнат противоположно-това във връзка с въпроса ти, но понеже говорим за сатурн се съмнявам. Марс, завеждащ неговите чувства е в слаба позиция и му предстои съвпад с опашката на дракона-той ще премине през важна опитност, ще получи някакъв урок, ще плати някаква цена...
А ти като че ли вече си уморена от тези отношения-с-рите ти са в 12 дом, в близнаци, търсиш извод, яснота, но още си вътре в нещата, меркурий, диспозитор на твоите планети е включен и изгорен от слънцето, липсва ти обективност.
Конкретно на въпроса-не мисля, че ще е скоро...