Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040316 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #3260 -: Май 11, 2013, 07:06:36 pm »
Марс е извън него, понеже X няма такива намерения, освен това Марс е и неговия У8. Срещата едва ли ще премине в любовна или нещо повече, тъй като Луната вече е направила съвпад с Венера (У8, У4 от 5 дом).

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3261 -: Май 11, 2013, 09:41:32 pm »
Благодаря на всички ви. Срещата беше съвсем обикновена, като между познати.  :-\ Май и ще си останем само такива. Приятна и спокойна вечер момичета и момчета

« Отговор #3262 -: Май 12, 2013, 01:09:23 am »
Има романтично увлечение м/у двама ви, но е по-добре да си изчакаш чакането. Реално има такава възможност- Луна ще направи секстил с Уран, но и квадрат с Нептун.

И аз не мисля, че ще е скоро, защото у-л на неговия 3 д е включен в 4, и изобщо като че ли му е напечено около житейски отговорности-работа, дом, цели.
Венера, управител на неговия пети скоро е сменила знака и е в рецепция с меркурий, ако не е бил сигурен в чувства, позиция, сега знае.
Луната се отделя от венера и не само това, имало е апликация на емоции между вас.
Венера ще апликира квадрат с нептун, отново неясноти за него, може да има жилищни проблеми, после 2 куинконса със сатурн и плутон...чак тогава идва ред на уран, което е позитивно и накрая -съвпад с юпитер.
Моля те да сложиш картата по Плацидус... :blink:
Защо сатурн ти е в 5?

Благодаря ви за отговорите! Ето я картата и по Плацидус. А иначе не съм съвсем сигурна какво иска да ми каже Сатурн в 5 дом.  :-\

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3263 -: Май 12, 2013, 08:22:10 am »
Има романтично увлечение м/у двама ви, но е по-добре да си изчакаш чакането. Реално има такава възможност- Луна ще направи секстил с Уран, но и квадрат с Нептун.

И аз не мисля, че ще е скоро, защото у-л на неговия 3 д е включен в 4, и изобщо като че ли му е напечено около житейски отговорности-работа, дом, цели.
Венера, управител на неговия пети скоро е сменила знака и е в рецепция с меркурий, ако не е бил сигурен в чувства, позиция, сега знае.
Луната се отделя от венера и не само това, имало е апликация на емоции между вас.
Венера ще апликира квадрат с нептун, отново неясноти за него, може да има жилищни проблеми, после 2 куинконса със сатурн и плутон...чак тогава идва ред на уран, което е позитивно и накрая -съвпад с юпитер.
Моля те да сложиш картата по Плацидус... :blink:
Защо сатурн ти е в 5?

Благодаря ви за отговорите! Ето я картата и по Плацидус. А иначе не съм съвсем сигурна какво иска да ми каже Сатурн в 5 дом.  :-\
Работя само с Плацидус, за втори път сравнявам Кох с другия и съм убедена, че първият е по-добър като система за домификация-при хорарите.
Разликите-сега е вкл. 5 дом и за двама ви-след това, което сте преживели заедно, ситуацията е сложна, нееднозначна, а отношенията ви-комплицирани. Това с чувствата между вас в миналото е сигурно, че ги е имало, но ти не питаш това. Неговата планета сатурн е в твоя 5 дом, но е включена и ретроградна, а е и стар управител на негов 3 дом-дали ще те кани, търси, говори...Нещо го спира, вероятно знае твоята позиция, изисквания, не може или не иска да ги приеме. Отдръпва се от нещата, променя мнението си, или крие нещо. Според някои тълкувания за него нещата ще се обърнат противоположно-това във връзка с въпроса ти, но понеже говорим за сатурн се съмнявам. Марс, завеждащ неговите чувства е в слаба позиция и му предстои съвпад с опашката на дракона-той ще премине през важна опитност, ще получи някакъв урок, ще плати някаква цена...
А ти като че ли вече си уморена от тези отношения-с-рите ти са в 12 дом, в близнаци, търсиш извод, яснота, но още си вътре в нещата, меркурий, диспозитор на твоите планети е включен и изгорен от слънцето, липсва ти  обективност.
Конкретно на въпроса-не мисля, че ще е скоро...

« Отговор #3264 -: Май 12, 2013, 10:42:33 am »
Благодаря ти за този коментар, Енигма! Аз наистина преди време поставих изисквания към отношенията ни и той каза, че не само ги приема, но ги и желае, макар и открито да изразих недоверие, че ще може да ги изпълни. Но непосредствено след това поведението му показа друго. Преди дни той ме потърси за да ми честити за нещо, което е малко известно, дори и сред най-близките ми, а пък той явно си е направил труда да го разбере или пък ако е разбрал случайно, все пак реши да ме поздрави, макар и поводът да не е кой знае какъв. И поради това се замислих дали пък не иска все пак да опитаме да сме заедно по един "нормален" начин. Да, аз съм уморена от тези отношения, разочарована, наранена, но го и обичам много, няма смисъл да се самозаблуждавам в противното. Опитах, не става. Не ми се иска това да е краят, но не може и да продължаваме така безкрай.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3265 -: Май 12, 2013, 10:52:33 am »
Ами извън астрологията, щом сте толкова вътре в нещата, и да не се обади скоро, времето -сатурн ще ви покаже, можете ли, или не един без друг.
Желая ти да си щастлива! ;D

« Отговор #3266 -: Май 12, 2013, 11:20:50 am »
Благодаря ти, Енигма!  :88: То понякога времето ни принуждава да приемем неща, които не са ни особено по сърце, но каквото трябва, това ще стане, аз вярвам в това.  :blink: 

« Отговор #3267 -: Май 12, 2013, 11:57:53 am »
Здравейте, всички отново.
Имам толкова работа, че не ми остава даже време да чета любимия си форум.
И тъй като напследък един приятен младеж прявява интерес към мен реших да попитам "картата" дали има индикации нещо да се случи между нас? Днес ни предстои поредна среща на концерта на ДМ..:)
Ще имам ли връзка с Х?
Благодаря на всички за коментарите..

И специален поздрав за всички фенове на великите ДМ...https://www.youtube.com/watch?v=diT3FvDHMyo

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3268 -: Май 12, 2013, 12:59:19 pm »
Здравейте, всички отново.
Имам толкова работа, че не ми остава даже време да чета любимия си форум.
И тъй като напследък един приятен младеж прявява интерес към мен реших да попитам "картата" дали има индикации нещо да се случи между нас? Днес ни предстои поредна среща на концерта на ДМ..:)
Ще имам ли връзка с Х?
Благодаря на всички за коментарите..

И специален поздрав за всички фенове на великите ДМ...

Да мисля, но нещата ще се развият бавно...докато стане връзка като връзка.. Приятно изкарване довечера ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3269 -: Май 12, 2013, 01:13:45 pm »
 :rolleyes: :25:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3270 -: Май 12, 2013, 01:15:00 pm »
ХЕЙЙЙЙ!!!!!

ОБАДИ СЕ,ТОКУ ЩО ;D ;D ;D ;D ;D

Много съм Хепи!!

Адски беше притеснен,но много нежен и му трепереше гласа.
Каза че се казва Димитър :blink: Утре ще ми звънне да се разберем кога ще пием кафе :blink:

*

satin_

« Отговор #3271 -: Май 12, 2013, 01:20:34 pm »
Страхотнооооо Милки  :blink: Видя  ли, че беше излишно цялото притеснение :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3272 -: Май 12, 2013, 01:28:36 pm »
Страхотнооооо Милки  :blink: Видя  ли, че беше излишно цялото притеснение :blink:

Мерси Сатин,
То още нищо не е станало,но ето обади се на третия ден.
Хм,радостна съм :rolleyes:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3273 -: Май 12, 2013, 01:34:01 pm »
Милки, радвам се за теб! :blink:
Енергията обаче на всякакви -добри и недотам очи влетява вече в личния ти живот. Не е ли малко воайорско, или то защото е само авантюрка? :blink:
Не си длъжна да ми отговаряш :mellow:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3274 -: Май 12, 2013, 01:40:06 pm »
Не,длъжна съм да ти отговоря.

Аз занимавам форума от наколко дни с хорари,карти Таро и т.н.относно обаждането и тук някои са сапричастни.Не че ги интересува толкова много моя живот.
Все пак,тук има и добри хора с добри енергии,които се отзоваваха на моите въжделения.

Така,че ТЕ,трябва да знаят.

Оттук нататък,обаче не съм длъжна да споделям,освен,ако някой не ме пита на лични какво е станало и ще стане.
Не съм Ексхибиционист.
 :blink:

И съм казала отдавна,че тези с лошите енергии и злобата,тровят само себе си :blink:
Аз съм огледало,каквото ми изппратят,това ще се върне към тях :blink:
« Последна редакция: Май 12, 2013, 01:44:29 pm от Milkyway »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3275 -: Май 12, 2013, 01:42:53 pm »
Не го приемай лично, войаорите са тези, дето наблюдават, не ти, използвах една метафора просто... :blink:
Успех и бъди хепи тогава... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3276 -: Май 12, 2013, 01:45:01 pm »
Не го приемай лично, войаорите са тези, дето наблюдават, не ти, използвах една метафора просто... :blink:

Поправих се!! Знам какво е воайор :wub:
Мерси за хепито.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3277 -: Май 12, 2013, 05:04:00 pm »
Разделих се с Х тъй като вече стана много сложно да поддържаваме връзка от разстояние в продължение на 2 години, но ми е интересно, дали това е краят на отношенията ни. Ето го хорара :

Този хорар ми стана интересен- и аз мисля, че не е краят на отношенията, макар, че за сега изглежда много категорично и даже скоро може да стане още нещо, което да потвърди тази УЖ тази категпричност. Мисля обаче, че другия човек отново ще потърси път към теб в някой момент.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3278 -: Май 12, 2013, 06:54:17 pm »

Енигма, каква е разликата между воайори и ексхибиционисти ? Кои знаци или домове може да имат нещо общо и с двете групи.
Едно предизвикателство към  към теб, да видим какво ще кажеш ? Едно е сигурно, общото между тях е кастрирания Марс  :-\
« Последна редакция: Май 12, 2013, 07:05:43 pm от doraraikov »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3279 -: Май 12, 2013, 09:28:29 pm »
Поздравления, Милки!  :clap: