Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040538 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за любов
« Отговор #3280 -: Май 13, 2013, 06:55:50 am »
Не го приемай лично, войаорите са тези, дето наблюдават, не ти, използвах една метафора просто... :blink:
Успех и бъди хепи тогава... ;D

Енигма, каква е разликата между воайори и ексхибиционисти ? Кои знаци или домове може да имат нещо общо и с двете групи.
Едно предизвикателство към  към теб, да видим какво ще кажеш ? Едно е сигурно, общото между тях е кастрирания Марс  :-\
А ти какво мислиш?
Вероятно е потисната сексуалност-корените са в детството. Сексуални проблеми в мисленето, чувство за вина, свързано с тази тематика. Човекът вероятно се усеща НЕПЪЛНОЦЕНЕН, необичан, кой ще го пожелае...
За марса-ти си го казала, може да има връзка и със сатурн, плутон, нептун в предизвикателни аспекти с упр. на 5, 8, 12 домове, знам ли...напр. марс в 8 с квадрат уран в 12, нямам идея, но наистина такива хора са наранени, изкривени, щом не могат да имат пълноценно общуване, трябва да има и нещо с у-л на асц., свързан е със самооценката...Дали не участва и венера?
Докъде стигнахме от 1 кастриран марс ;)
Честно да ти кажа тази тема слабо ме вълнува...
« Последна редакция: Май 13, 2013, 08:01:08 am от Enigma »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3281 -: Май 13, 2013, 08:34:11 am »
Здравейте, всички отново.
Имам толкова работа, че не ми остава даже време да чета любимия си форум.
И тъй като напследък един приятен младеж прявява интерес към мен реших да попитам "картата" дали има индикации нещо да се случи между нас? Днес ни предстои поредна среща на концерта на ДМ..:)
Ще имам ли връзка с Х?
Благодаря на всички за коментарите..

И специален поздрав за всички фенове на великите ДМ...

Да мисля, но нещата ще се развият бавно...докато стане връзка като връзка.. Приятно изкарване довечера ;)

Крисия, искам само да добавя по този хорар, просто за да си подготвена, че момчето може да насочи вниманието си към друга жена в някой момент- но нещата няма да са окончателни с нея
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3282 -: Май 13, 2013, 02:15:58 pm »
Здравейте,бившият ми с когото сме на приливи и отливи, та не мога да го нарека настоящ,но имам 4увства към него,направи нещо,с което много ме нарани-може и аз да преигравам,да си втълпявам,може и той да не го е направил целенасо4ено,но място не можах да си намеря......
Умишлено ,спрямо мен,предприе това действие....?

разбира се в главата ми се завъртяха  допълнителни въпроси-мрази ли ме,ядосан ли ми е,безразли4ен ли  е,а ме заляха доста грози чувства....но въпросът си е зададен както по-горе.
ще се радвам за коментари и благодаря предварително
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #3283 -: Май 13, 2013, 06:00:38 pm »
Здравейте, всички отново.
Имам толкова работа, че не ми остава даже време да чета любимия си форум.
И тъй като напследък един приятен младеж прявява интерес към мен реших да попитам "картата" дали има индикации нещо да се случи между нас? Днес ни предстои поредна среща на концерта на ДМ..:)
Ще имам ли връзка с Х?
Благодаря на всички за коментарите..

И специален поздрав за всички фенове на великите ДМ...

Да мисля, но нещата ще се развият бавно...докато стане връзка като връзка.. Приятно изкарване довечера ;)

Крисия, искам само да добавя по този хорар, просто за да си подготвена, че момчето може да насочи вниманието си към друга жена в някой момент- но нещата няма да са окончателни с нея

Благодаря за отговора... Аз по-скоро съм объркана от вниманието, отколкото от нещо друго.
А около него млади дами бол.. По-скоро се чудя какво въобще е харесал в мен.. Не че нещо, но съм реалистка..:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3284 -: Май 14, 2013, 02:46:22 pm »
Здравейте,бившият ми с когото сме на приливи и отливи, та не мога да го нарека настоящ,но имам 4увства към него,направи нещо,с което много ме нарани-може и аз да преигравам,да си втълпявам,може и той да не го е направил целенасо4ено,но място не можах да си намеря......
Умишлено ,спрямо мен,предприе това действие....?

разбира се в главата ми се завъртяха  допълнителни въпроси-мрази ли ме,ядосан ли ми е,безразли4ен ли  е,а ме заляха доста грози чувства....но въпросът си е зададен както по-горе.
ще се радвам за коментари и благодаря предварително

Ох..много е объркано при вас.
Личи си, че главното за кеото питаш е дали и до колко има чувсва към теб. Има. Дълбоко в себе си има, но в същото време се вижда, че ще те отблъсне и ще те нарани по подобен начин както преди. Но предполагам временно явление е ...ще дойдат и други времена за вас, спокойно.

« Отговор #3285 -: Май 16, 2013, 12:15:22 pm »
благодаря ти-дано
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #3286 -: Май 16, 2013, 01:14:24 pm »
меги, не мога да ти отворя картата отново- но едното нещо, което не беше хубав знак е не само заточената ти планета (заточените не са "обичани"- силно казано, няма дълбоки чувства) Заточението на планетата се подтвърждава от него, на трон в първи дом- негов..когато се съберат толкова показатели- за мен със сигурност на човека не му е много до теб, тогава дори да имаме сходящ аспект който да даде някакви събития,...чувствата като са малко- какво от събитията?
Още повече, че венра и марс са изгорени от слънцето, но особеността на изгорен марс е, че той започва да действа още по- силно и ярко- него слънцето не го изтощава. Мисля слънцето беше У на негов 5ти дом- в негов първи, екзалтиран, подсилва марса..изгаря венерата- той е влюбен, може би има връзка..но това не си ти. Ако твой у5 е в негов първи- може да значи, че разсъждава над чувствата ти..но..пак ще кажа какво от това? А относно 3тите домове- гледайки любовни хорари въобще не се занимавам с тях- освен ако въпроса, категорично не го изисква. (и пак дори един съвпад на у3-ти домове или добро разположение, нищо не означава ако у1-7 не са предразположени един към друг или ако Луната е кофти разположена към тях)

Другото, което помня е, че луната беше сигнификатор на 10-ти дом (аз 10ти гледам за края на отношенията- текущите съвместните, иначе вече състояли се раздели ги гледам по 4тите домове на двамата)
Когато някой попита това ли е края- аз търся квадрат/опозе на луната към у10 или МЦ, за да кажа НЕ. А тук луната беше сигнификато на у 10 и впредвид постановката на планетите- как да ти кажа, че ще продължите?

Но скоро ти ще попаднеш на трон, той ще е в заточение- тоест има обрат на нещата, сигурно по-нататък, но след време може и да се обади и да те търси и да се надява и да те харесва, но за момента няма как да му повлияеш. Ти може би пък ще си влюбена в друг...абе не ги виждам тези отношения вашите.
Но! винаги има вариант и да не съм права- така,че слушай сърцето си.
Даам обратна връзка-да наистина нещата почти приключиха от негова страна-но не и от моя,след около 20 дни го потърсих аз,тои се сърдеше за нещо което бях казала,и заради което приключихме с комуникациите.След което последва уж ново начало,само че нещо не беше както трябва-акоо за комуникация се счита 1 изречение написано за ден-два то имаше такава.След още 10 дни имаше среща-първата,възможна,след толкова спънки,която уж мина добре,но след това тои съвсем замлъкна-оправдава се че имал много работа,компятъра му блокирал и т.н,само че човек когато не прави нещо е защото не иска да го направи.Само че аз се чувствам зле,когато не мога да контролирам емоциите си-транзитен сатурн е върху наталния ми марс и тигон към натална венера-в 11 дом-сатурн ми управлява слънцето и е таоквадрат с него и луната.Та тази несигурност ,провокирана от странното му дъжание ме побърква.По отношение на друга ,мисля че е имало нещо ,може би флирт,но мисля че е приключило или не е сериозно.Та си мислех да му напиша някои неща ,с които да сложим краи-но аз всъщност не го искам този краи-по скоро искам яснота,но едва ли ще стане.
И в тоя ред на мисли си зададох въпроса ако го направя дали наистина ще приключи всичко.Моля за коментар.Луната е в първия ми дом -описва състоянието ми квадрат със сатурн-проблемни отношения-последни аспект на луната квадрат със слънцето би трябвало да дава отрицателен отговор.Ще съм ви благодарна за споделени мнения...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3287 -: Май 16, 2013, 03:16:49 pm »
По хорара се показва, че ти не го харесваш всъщност, той пък ти е сърдит...не съм сигурна дали това ще е акуратен хорара за взаимоотношенията ви- явно не си настроена добре към него в момента.

И пак не ми харесва този хорар за вас..а и луната прави трин към МЦто- тоест- да, това ще е края..според мен този човек се вижда и с други жени...дано не съм права- но това ми е мнението по този хорар.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3288 -: Май 16, 2013, 03:23:15 pm »
Има някакъв бегъл шанс за възраждането на отношенията- но може да стане след около 3 месеца, в момента е много възможно да има друга/и

« Отговор #3289 -: Май 16, 2013, 04:57:23 pm »
Благодаря ти за отговора,всъщност тук въобще не става въпрос за сериозна връзка ,такава е немислима-аз съм женена.Луната не е ли направила вече трина към МЦ-а последващи аспекти са квадрата със марс -управител на 10-ия дом и слънцето, след като е негативен аспекта не е ли отрицателен отговора.По-скоро отношенията ни би трябвало да се разглеждат по 3-и 12-ти домове-неангажиращи,таини.В случая ако гледаме класическите управители следва съвпад между тях меркурии и юпитер за него в мои 12-дом,на таините.Ако вземем нептун аспекта е сходящ квадрат-в случая кое е правилното.Между основните ни сигнификатори и управителите на 5-ите домове предстоят благоприятни сходщи аспекти,това как би могло да се тълкува като влюбване ли.Негов управител ретро сатурн-като обърне посоката би трябвало да има промяна,но каква.Може и да не съм права ,само се опитвам да направя някаква връзка и да не виждам очевидното,извинявам се ако е така.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3290 -: Май 17, 2013, 10:17:29 am »
Не, ти си 1ви, той е 7ми, онова което крие по 12, което ти криеш или той не знае по 6ти..11ти дом са секс и емоции за него

*

Нова

• 3491
« Отговор #3291 -: Май 17, 2013, 10:39:19 am »
Имам въпрос и предвид текущото състояние на луната в лъв и слънце все още в телец мисля, че е актуален. ЗНачи, ако ас е в лъв и луната е в първи дом, то кверента от кое се описва? А ако в крайна сметка двете светила сключват квадрат? Какъв е отговора на въпроса, да или не? Май е не заради карето? А ако останалите аспекти са "многообещаващи"?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3292 -: Май 17, 2013, 10:49:10 am »
Имам въпрос и предвид текущото състояние на луната в лъв и слънце все още в телец мисля, че е актуален. ЗНачи, ако ас е в лъв и луната е в първи дом, то кверента от кое се описва? А ако в крайна сметка двете светила сключват квадрат? Какъв е отговора на въпроса, да или не? Май е не заради карето? А ако останалите аспекти са "многообещаващи"?

Имаме смесена взаимна рецепция по достойнства на планетите- Луна в телец, Слънце в Лъв.

Кверента се описва и от двете планети. Това, че те са в квадрат, говори, че човека е раздвоен, тъне във вътрешни противоречия- с луна в първи е предубеден за нещо. И май сам си отговаря с не.

Въпроса за мнообещаващите аспекти е дали са представители на планети, които ЗАСЯГАТ ВЪПРОСА.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3293 -: Май 17, 2013, 10:53:58 am »
Въпроса за мнообещаващите аспекти е дали са представители на планети, които ЗАСЯГАТ ВЪПРОСА.

Ми да, считам че има, защото при една такава конфигурация с изгряващ лъв имаме предпоследен аспект сексил с юпитера у 5 на кверента в 5 на квезида.

Е, към текущия се час е разходящ, но все още активен тригон на луната с у на квезида уран... Може и още да се търси.

Иначе това за вътрешните противоречия и предубедеността чувствам, че е налице. Но понеже е последен аспект, вероятно кверента сам ще си бие спирачки и така отговор не ще е фактически адекватен. Малко тип хем сърби, хем боли и накрая каквото сам си направиш и най-големия враг не може да ти причини ))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3294 -: Май 17, 2013, 01:16:27 pm »
пусни хорара да го видим, де :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #3295 -: Май 17, 2013, 01:24:34 pm »
Ей го, на.

Въпросът е ще се случи ли случката?

Всъщност малко ще се отвлека, за да е ясно. Един контрагент от 3 години се опитва да ми намери мъж и постоянно ми изнамира разни стари ергени. Не знам защо така е взел при сърце тази кауза. Сега ми е открил един пресен от вчера /с кола и апартамант/ хахахаххахах, дето вече с тоя сме щели да си паснем ))))) Каза ми името му и аз го открих във фейсбук, не съм го виждала лайф, ма не ми хареса в нета /луната в първи, каре слънце ))))) Та така.. питах аз ))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3296 -: Май 17, 2013, 01:30:50 pm »
Не знам как си задала въпроса, но имаш отговор хем за ДА, хем за Не, а от друга страна сигнали, че Господина мисловно и чувствено е ангажиран с жена от миналото.

Ще ти хареса иначе- Луна идва към секстил с юпитер- твоя у5....но не бързай да се влюбваш. За мен има друга жена, към която има насочен интерес.
« Последна редакция: Май 17, 2013, 01:35:43 pm от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #3297 -: Май 17, 2013, 01:36:35 pm »
Не знам как си задала въпроса, но имаш отговор хем за ДА, а от друга страна сигнали, че Господина мисловно и чувствено е ангажиран с жена от миналото.

Ще ти хареса иначе- Луна идва към секстил с юпитер- твоя у5....но не бързай да се влюбваш. За мен има друга жена, към която има насочен интерес.

Мчи кък няма да има. От една страна не е първа младост, от друга във фейса се е обявил за "лошо момче" и от трета работи в организация, където се печели добре или поне повече от прилично за нашите стандарти. Пък и не се знае ще се видим ли изобщо. Отворковците ми идват малко в повечко. Но според другаря, казал, че си бил търсил жена. С тоя не моем изкара дълго.

*

satin_

« Отговор #3298 -: Май 18, 2013, 12:58:17 am »
Сънувам непрекъснато едни и същи сънища свързани с Х.
Той е с друга жена и аз го гледам от страни. В последния сън той ми обръща гръб, държи куфар, прегръща другото момиче и се отдалечава от мен. Аз стоя и го гледам, до мен стои негов приятел, попитах го къде отива, той ми отговори, че заминава с нея...
Ще се сбъднат ли тези сънища? Има ли в момента друга жена и влюбен ли е в нея?
Да кажа какво става  :blink:
Казва, че няма друга. И то сам ми го подмята. На мен ми е под достойнството да попитам. Даже се правя, че не го чувам :) Но все пак си оставам със съмнения  :blink:
Благодаря на включилите се  :blink:

« Отговор #3299 -: Май 18, 2013, 10:52:48 am »
Здравейте! Запознах се с един мъж, много ми хареса, а се видя че и аз на него. Тогава не му дадох телефона си, но той не знам как, но успя да намери приятелката ми (чрез Facebook), респективно и мен. Последните дни нещо се загуби и понеже не се познаваме много ме налегнаха въпроси и съмнения... Въпросите ми са:  Има ли си приятелка? Има ли чъвства към мен? Благодаря предварително на всички, които решат да се включат!

Гледам какво струпване има в 5я му дом, че вътре са се събрали моите и неговите У5. Луната без курс ли е?