меги, не мога да ти отворя картата отново- но едното нещо, което не беше хубав знак е не само заточената ти планета (заточените не са "обичани"- силно казано, няма дълбоки чувства) Заточението на планетата се подтвърждава от него, на трон в първи дом- негов..когато се съберат толкова показатели- за мен със сигурност на човека не му е много до теб, тогава дори да имаме сходящ аспект който да даде някакви събития,...чувствата като са малко- какво от събитията?
Още повече, че венра и марс са изгорени от слънцето, но особеността на изгорен марс е, че той започва да действа още по- силно и ярко- него слънцето не го изтощава. Мисля слънцето беше У на негов 5ти дом- в негов първи, екзалтиран, подсилва марса..изгаря венерата- той е влюбен, може би има връзка..но това не си ти. Ако твой у5 е в негов първи- може да значи, че разсъждава над чувствата ти..но..пак ще кажа какво от това? А относно 3тите домове- гледайки любовни хорари въобще не се занимавам с тях- освен ако въпроса, категорично не го изисква. (и пак дори един съвпад на у3-ти домове или добро разположение, нищо не означава ако у1-7 не са предразположени един към друг или ако Луната е кофти разположена към тях)
Другото, което помня е, че луната беше сигнификатор на 10-ти дом (аз 10ти гледам за края на отношенията- текущите съвместните, иначе вече състояли се раздели ги гледам по 4тите домове на двамата)
Когато някой попита това ли е края- аз търся квадрат/опозе на луната към у10 или МЦ, за да кажа НЕ. А тук луната беше сигнификато на у 10 и впредвид постановката на планетите- как да ти кажа, че ще продължите?
Но скоро ти ще попаднеш на трон, той ще е в заточение- тоест има обрат на нещата, сигурно по-нататък, но след време може и да се обади и да те търси и да се надява и да те харесва, но за момента няма как да му повлияеш. Ти може би пък ще си влюбена в друг...абе не ги виждам тези отношения вашите.
Но! винаги има вариант и да не съм права- така,че слушай сърцето си.