Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040026 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re: Хорар за любов
« Отговор #2920 -: Април 07, 2013, 11:30:14 am »
Момичета, задавам друг хорарен въпрос. С една моя голяма любов се поскарахме. Въпросът ми е ще подновим ли с Х. отношенията си?

« Отговор #2921 -: Април 07, 2013, 01:49:37 pm »
Хм, поскарали сте се, а между управителите ви има разходящ тригон. Странно ми е това... Тогава тригонът може да отразява по-стар етап на отношения ви - че допреди скарването нещата помежду ви са се развивали гладко. По тази причина между Луна (У1) и Сатурн (У7) няма сходящ аспект за бъдещо действие - подновяване на връзката. Трудно изглежда. Той може да е концентриран върху кариерното си развитие (Сатурн в 10-тия му дом).

Сатурн е ретрограден, намира се в знак на падение на Луната. Възможно е да ти се сърди за нещо, да е недоволен от нещо в отношенията ви.

Луната на върха на 3-тия му дом ще квадратира неговия У3 и след това ще завърши съвпад с твоя У3 Меркурий, т.е. пренеся светлина между управителите на 3-тите ви домове. Изглежда ми сякаш ти възнамеряваш да поговориш с него, но няма да ти е лесно да успееш да го накараш да каже каквото е насъбрал (негов У3 Юпитер е заточен, Сатурн е ретрограден).

Ако въпросът е дали ще се съберете отново във връзка, мисля, че не (в рамките на хорара). Няма сходящ аспект между У1 и У7. Виж, надявам се, че бъркам и ще ни съобщиш добри новини скоро.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2922 -: Април 07, 2013, 03:03:32 pm »
Благодаря, Мирабела!  Да така е, до преди скарването си беше гладко, но после го "посвих"малко и не му стана хубаво. Сърди се- да.  :blink:

Нямам намерение да му звъня изобщо, та ще видим какво ще стане.  :blink:

Само за съвпада не ми стана ясно как може да се тълкува. Възможно ли е той да се обади?

*

Divna

• 2478
« Отговор #2923 -: Април 07, 2013, 04:14:02 pm »
Поразрових се малко в Интернет, за да намеря информация за хорарите, касаещи сантименталния живот (любовта).
Съвременните астролози наблягат върху 3 основни фактора:
1. Слънце.
- Знакът Лъв и планетите, които евентуално се намират там;
- Слънцето, като главен сигнификатор на сърдечните въпроси;
- 5 дом, неговият управител и планетите намиращи се в дома;
2. Венера.
- Венера, защото е главния сигнификатор на партньора и любовта (в кой знак и дом е ... аспекти ...);
3. Асц, неговия управител + Луната.

« Отговор #2924 -: Април 07, 2013, 04:17:00 pm »
Мия, не е задължително ти да го потърсиш. Написах това, само защото ти си под управлението на по-бързата планета - Луната, която апликира към неговия У3 Юпитер.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2925 -: Април 07, 2013, 04:52:23 pm »
Поразрових се малко в Интернет, за да намеря информация за хорарите, касаещи сантименталния живот (любовта).
1. Слънце.
2. Венера.
- Венера, защото е главния сигнификатор на партньора и любовта (в кой знак и дом е ... аспекти ...);
Много полезна информация.Трябва да я имаме предвид вече.

« Отговор #2926 -: Април 07, 2013, 07:58:35 pm »
Много ви моля за мнение по въпроса-Това ли е края на връзката с Х.

« Отговор #2927 -: Април 07, 2013, 08:05:38 pm »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2928 -: Април 07, 2013, 08:18:27 pm »

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_01_pet_pet_hp.65096.45875.gif&res=63&va=&cid=6dufileLVjLuy-u1355047660

Ако се вярва на някои показатели, човека има отношения и с друго момиче..поради няколко неща си мисля, че -да, май това е края. Ноо..за сега. Мисля, че ситуацията един ден ще се обърне и той ще тича след теб. Не мисля, че в момента те оценява.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2929 -: Април 07, 2013, 08:26:55 pm »
Много ви благодаря, но ми казаха специално да чакам Mirabella и Аkruks, защото те ще ми кажат най-точно. Благодаря ви отново :)

Все пак в името на науката и обучението, ако това момиче се раздели с приятеля си, ще ни пишеш ли?
Тогава ние ще ти бъдем много благодарни! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2930 -: Април 07, 2013, 08:33:47 pm »
Mirabella, zikovu, благодаря. При това положение бих задала въпроса дали аз да не го потърся и да се опитам да раздвижа нещата. Има ли смисъл да се тълкува старата карта с този нов въпрос или трябва да направя нова?

Не, този хорар е достатъчен. При мен тази взаимна рецепция (на вашите сигнификатори) работи, не само при разпадащ се аспект, ами ми дава действия и развитие дори и при Луна без курс ;D Сега проверявам само дали действа при забрана :lol: Нека, разбира се всеки тълкувател да разчита на своя поглед- не изключвам възможността опозитната теза на Мирабела да е правилна. Според мен отношенията ви ще се развият, аз казвам- да,ще станат по- сериозни отношенията, може малко бавно да се случат нещата заради заточението на планетите, но- казвам Да.

Не изключвам възможността да не съм права, разбира се- за това именно от теб ще чакам с истинско нетърпение след месец, два да кажеш на къде вървят нещата. МНОГО ТЕ МОЛЯ! :wub:

« Отговор #2931 -: Април 07, 2013, 10:48:45 pm »

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_01_pet_pet_hp.65096.45875.gif&res=63&va=&cid=6dufileLVjLuy-u1355047660

Ако се вярва на някои показатели, човека има отношения и с друго момиче..поради няколко неща си мисля, че -да, май това е края. Ноо..за сега. Мисля, че ситуацията един ден ще се обърне и той ще тича след теб. Не мисля, че в момента те оценява.
Благодаря за бързия отговор!! Може ли малко по-подробно-аз съм представена от венера в изгнание в неговия знак-където неговия сигнификатор е в обител-моята позиция е по-неизгодна-тои се интересува повече от себе си отколкото от мен.Ретро управителя на 4-ти -дома на края-е възможността за възобновяване или отлагане на края-кое е по-точното тълкуване.А какво означава-двамата управители на 5-те ни домове в негов 1-ви.
Управител на негов 3-ти -меркурии в знак на обител на юпитер ,управител на мои 3-ти ,управителите са в рецепция -това не е ли желание за продължение от негова страна,но и разходящ квадрат между  тях какво значи.
То самата връзка е много странна-в началото тои беше увлечен,после изглеждаше че губи интерес ,а при мен нещата се задълбочиха.Връзката е само чрез интернет,без срещи ,без никакво развитие-таина.Благодаря ви за мен е важно!!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2932 -: Април 08, 2013, 12:03:17 pm »
меги, не мога да ти отворя картата отново- но едното нещо, което не беше хубав знак е не само заточената ти планета (заточените не са "обичани"- силно казано, няма дълбоки чувства) Заточението на планетата се подтвърждава от него, на трон в първи дом- негов..когато се съберат толкова показатели- за мен със сигурност на човека не му е много до теб, тогава дори да имаме сходящ аспект който да даде някакви събития,...чувствата като са малко- какво от събитията?
Още повече, че венра и марс са изгорени от слънцето, но особеността на изгорен марс е, че той започва да действа още по- силно и ярко- него слънцето не го изтощава. Мисля слънцето беше У на негов 5ти дом- в негов първи, екзалтиран, подсилва марса..изгаря венерата- той е влюбен, може би има връзка..но това не си ти. Ако твой у5 е в негов първи- може да значи, че разсъждава над чувствата ти..но..пак ще кажа какво от това? А относно 3тите домове- гледайки любовни хорари въобще не се занимавам с тях- освен ако въпроса, категорично не го изисква. (и пак дори един съвпад на у3-ти домове или добро разположение, нищо не означава ако у1-7 не са предразположени един към друг или ако Луната е кофти разположена към тях)

Другото, което помня е, че луната беше сигнификатор на 10-ти дом (аз 10ти гледам за края на отношенията- текущите съвместните, иначе вече състояли се раздели ги гледам по 4тите домове на двамата)
Когато някой попита това ли е края- аз търся квадрат/опозе на луната към у10 или МЦ, за да кажа НЕ. А тук луната беше сигнификато на у 10 и впредвид постановката на планетите- как да ти кажа, че ще продължите?

Но скоро ти ще попаднеш на трон, той ще е в заточение- тоест има обрат на нещата, сигурно по-нататък, но след време може и да се обади и да те търси и да се надява и да те харесва, но за момента няма как да му повлияеш. Ти може би пък ще си влюбена в друг...абе не ги виждам тези отношения вашите.
Но! винаги има вариант и да не съм права- така,че слушай сърцето си.
« Последна редакция: Април 08, 2013, 12:11:51 pm от zikovu »

« Отговор #2933 -: Април 08, 2013, 12:33:28 pm »
меги, не мога да ти отворя картата отново- но едното нещо, което не беше хубав знак е не само заточената ти планета (заточените не са "обичани"- силно казано, няма дълбоки чувства) Заточението на планетата се подтвърждава от него, на трон в първи дом- негов..когато се съберат толкова показатели- за мен със сигурност на човека не му е много до теб, тогава дори да имаме сходящ аспект който да даде някакви събития,...чувствата като са малко- какво от събитията?
Още повече, че венра и марс са изгорени от слънцето, но особеността на изгорен марс е, че той започва да действа още по- силно и ярко- него слънцето не го изтощава. Мисля слънцето беше У на негов 5ти дом- в негов първи, екзалтиран, подсилва марса..изгаря венерата- той е влюбен, може би има връзка..но това не си ти. Ако твой у5 е в негов първи- може да значи, че разсъждава над чувствата ти..но..пак ще кажа какво от това? А относно 3тите домове- гледайки любовни хорари въобще не се занимавам с тях- освен ако въпроса, категорично не го изисква. (и пак дори един съвпад на у3-ти домове или добро разположение, нищо не означава ако у1-7 не са предразположени един към друг или ако Луната е кофти разположена към тях)

Другото, което помня е, че луната беше сигнификатор на 10-ти дом (аз 10ти гледам за края на отношенията- текущите съвместните, иначе вече състояли се раздели ги гледам по 4тите домове на двамата)
Когато някой попита това ли е края- аз търся квадрат/опозе на луната към у10 или МЦ, за да кажа НЕ. А тук луната беше сигнификато на у 10 и впредвид постановката на планетите- как да ти кажа, че ще продължите?

Но скоро ти ще попаднеш на трон, той ще е в заточение- тоест има обрат на нещата, сигурно по-нататък, но след време може и да се обади и да те търси и да се надява и да те харесва, но за момента няма как да му повлияеш. Ти може би пък ще си влюбена в друг...абе не ги виждам тези отношения вашите.
Но! винаги има вариант и да не съм права- така,че слушай сърцето си.
http://prikachi.com/images.php?images/646/6103646V.gif
Да много благодаря за отзивчивостта !!!-То  и аз не ги виждам отношенията-пълен абсурд.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2934 -: Април 08, 2013, 02:40:54 pm »
1. Слънце.
2. Венера.

Дивна, да- слънцето може да се погледне, за да се придобие по -обща представа за мъжа в отношенията, също и за начина по който се проявяват отношенията, венера- за жената, но и за любовта като цяло.
У1 и Луната като се наредят в картинката стават много сигнификатори, за това често се работи и с амултени- за да определим кой точно от всичките сигнификатори описва кверента най - добре.
Другия начин за работа с повече сигнификатори е последен и следващ аспект на луната. Планетата от последния аспект на светилото е кверента,  а от първия следващ е квезита.

Всяка една астрологична карта е "бъкана" с толкова информация- независимо ивент, хорар, натал и т.н, че хората, които се занимават с хорарана астрология измислят всякакви начини- за да извличат още и още от тази информация. Но аз съм на принципа "keep it simple", защото основната ситуация винаги е общите рамки на основните тълкувания. Другото е за гъдел.

« Отговор #2935 -: Април 08, 2013, 03:43:26 pm »
...момичета, това ли беше края на края на отношенията ми с Х ?....утре е точния съвпад на сигнификаторите :lol:

zikovu , Мирабелка ....какво се случва реаллно- днес написах писмо на Х/аз прекъснах контакта между нас,защото/,като му казах,че съжалявам за това развитие на отношенията ни......той ми отговори ,че иска да продължим контакта,но при условие,че не се сърдя/да не ревнувам,сиреч..така разбирам това :lol:/,така,както и той не би се сърдил/щото аз не давам повод за това,обаче/.....и така- с този хорар и развитието на нещата по него...продължавам да съм объркана и да не знам дали да отговоря :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2936 -: Април 08, 2013, 03:54:03 pm »
Марсин, не съм аз човекът, де, и  не го приемай лично, ама остави този харар вече малко на мира. Колкото и да го въртиш и сучеш за момента.. това е. Няма да излезе нищо ново от превъртане на въпроса и хорари през часове. Пък и това си е един хорар.
Но показателен!
Пусни една синастрия, композит, нещо в темата за синастриите и да се изкажат и там хората..но сигурно няма да се различават много нещата засега.

И мен постоянно нещо ме боде,.. ма то е от фиксето ми венера в точен аспект със сатурн. И щото скоро не съм била в розов период, та всеки 5 се връщам към разни екс-сивоти.

Трябва ти нова свежа емоция да живнеш.

« Отговор #2937 -: Април 08, 2013, 04:10:50 pm »
Марсин, не съм аз човекът, де, и  не го приемай лично, ама остави този харар вече малко на мира.

И мен постоянно нещо ме боде,.. ма то е от фиксето ми венера в точен аспект със сатурн. И щото скоро не съм била в розов период, та всеки 5 се връщам към разни екс-сивоти.

Трябва ти нова свежа емоция да живнеш.

ама-  аз сега само обратна връзка :blink:.....и на теб Сатурн ли ти бърка нещата..отвратителен е, ама пък чисти хубаво ....а отн тази емоция- изживявам я кофти,щото неговите Слънце, Венера,Марс и  Плутон/5д /  тригонират перфектно Луната ми/8д /   и усещам това много силно/до болка/.. и като включа и квадрата на Марсовете и картинката се допълва..а синастрията е разглеждана в темата за синастриите и вярно има много любов и секс в нея, ама тези Марсове ми бъркат хубавите усещанията... :blink:
« Последна редакция: Април 08, 2013, 04:39:45 pm от марсин »

« Отговор #2938 -: Април 08, 2013, 05:03:25 pm »
И аз това казвам, Марси - остави хорара и си живей живота. Ако искаш да си с този мъж, един хорар ли ще ти каже какво дали да го направиш или не? Успех!

« Отговор #2939 -: Април 08, 2013, 05:15:40 pm »
..ами точната интерпретация показва природното развитие ,истината такава,каквато е /без нептунови и юпитерови прийоми или влияния :P/...сега пък се замислям  откъде е тръгнала астрологията и до къде е стигнала... :blink: