Ей го, на.
Въпросът е ще се случи ли случката?
Всъщност малко ще се отвлека, за да е ясно. Един контрагент от 3 години се опитва да ми намери мъж и постоянно ми изнамира разни стари ергени. Не знам защо така е взел при сърце тази кауза. Сега ми е открил един пресен от вчера /с кола и апартамант/ хахахаххахах, дето вече с тоя сме щели да си паснем ))))) Каза ми името му и аз го открих във фейсбук, не съм го виждала лайф, ма не ми хареса в нета /луната в първи, каре слънце ))))) Та така.. питах аз ))))
zikovu
Ентусиаст
Публикации: 788
Re: Хорар за любов
« Отговор #3929 -: Май 17, 2013, 02:30:50 pm »Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Не знам как си задала въпроса, но имаш отговор
хем за ДА, хем за Не, а от друга страна сигнали, че Господина мисловно и чувствено е ангажиран с жена от миналото.
Ще ти хареса иначе- Луна идва към секстил с юпитер- твоя у5....но не бързай да се влюбваш. За мен има друга жена, към която има насочен интерес.
Така, Зикову, и тук позна. Случи се блиц познанство, което както започна, така ще и свърши. Или вече сърши. Хем да, хем не. Приятен за мен секс и толкова. За него сигурно дори по-малко.
Да, той има дългогодишна отдавнашна връзка, живее сам, но наистина сигурно си права за емциите от миналото. Не знам. В дома си обаче ме покани нашироко. Не живее с жена в момента.
Интересното в хорара е, че имаме ас в лъв и луна там в първи, които съвпадат с наталните му аспекти. Може да се поразминава с някакви градусчета, но поне съвпадението по знак, дом и планета е факт ). Благодаря ти и пак браво.