Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043764 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Хорар за любов
« Отговор #3460 -: Юни 02, 2013, 08:13:33 pm »
Веско благодаря ти за включването
Ще се радвам да чуя и друго мнение..
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 08:15:05 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3461 -: Юни 02, 2013, 08:21:50 pm »
Добро утро,
Утре ще имам среща. Бързо действам :blink:
Добре ли ще мине срещата? Доволна ли ще остана, а той?
Срещата ще премине добре, но не мисля, че ще има продължение- Меркурий У5 за него в сходящ тригон с Нептун У5 при теб, Луната У3 за него в сходящ тригон с твоя У3 Сатурн, но последен аспект на Луната У3  квадрат с Венера У1 за него- може да прекъсне комуникацията от негова страна

Прилично мина срещата, но и аз не искам да има продължение, беше си поиграл човека с фотошопа ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3462 -: Юни 02, 2013, 08:26:27 pm »
За връзка, се гледат У1 и У7, а в случая са разходящи, У5 на двамата също
Весо, коя карта гледаш?
Между Юпитер У1 и Меркурий У7 няма аспект, между Венера у5 и Марс У5 за нея има само знаков съвпад, но Марс е в близнаци отскоро и е по-бавната планета, доскоро беше в телец, а Венера си беше в близнаци и не е извършвала мажорен аспект с Марс.
Същата де, ама  :lol: Благодаря за поправката!  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3463 -: Юни 02, 2013, 09:08:36 pm »
Веско благодаря ти за включването, но аз не мисля за никой и ме интересува аз дали ще имам връзка..
Ще се радвам да чуя и друго мнение..
Юпитер У1 в 7д показва, че те интересуват партньорствата и евентуалното започване на връзка.
Има шанс да се запознаеш с някой, с който сте общували по някакъв начин- Слънцето У3 в негов 1д е извършило наскоро хармоничен аспект с Уран у3 и ще се съедини с Юпитер У1. Луната ще извърши пренос на светлина между У3, както и между У1, У5. Меркурий У7 е в знак от водния тригон, сред които е риби с диспозитор Юпитер, а той е в знак на Меркурий, така че имаш шанс. Последният аспект на Луната е също хармоничен- секстил с Юпитер у1, което е положителен отговор.
Благодаря ти Акрукс!!!
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3464 -: Юни 03, 2013, 05:08:08 am »
Според мен не.

Въпрос,зададен от приятелка.Има ли шанс за връзка между нея и В?
Да, но вероятно любовта ѝ няма да бъде добре приета от нейното семейство или самата тя в един момент да не го харесва както в началото.

Благодаря ви!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3465 -: Юни 03, 2013, 11:51:34 am »
Може ли този човек да се обади, че няма да дойде..имам такива подозрения.
Иначе се вижда уважително отношение, но не повече. Може да нарани по някакъв начин емоциите ти, ще има някаква пречка между вас за развитие на този етап...
А може някакво рестриктивно поведение да дойде и от теб по някакъв начин.

Давам обратна връзка- действително срещата не се състоя, той се обади и каза, че има много работа и решихме да я отложим. Като цяло емоциите ми към този човек попреминаха и вече се стремя да мисля по- рационално и с главата си. Благодаря  много zikovu,колкото и да не ми се искаше тогава, беше права :)

Благодаря за обратната връзка :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #3466 -: Юни 04, 2013, 08:13:21 am »
Чета си аз тука хорарчета, а имам тооолкова работа за вършене... И повлияна от останалите, си зададох въпроса "А аз? Ще има ли "връзка" скоро?" )))))
Под скоро май имам предвид наистина скоро, един вид преди истинското лято, може би сега, през май. Като че ли снощи се улових, че имам нужда пролетно някой да ми трови мислите )))
От една страна много приятен сходящ секстил на луната с у 5 юпитер и това е последния й точен аспект, ако не броим 30-те градуса с венера, изобщо 30 градуса да искаш, но периода е такъв )). Слънцето у ас и то е на 30 от юпитера, но пък вече венерата му бяга. Не знам защо, но ми харесват и тези високи планети.
Луната и тя се е разминала с у ДС, 8 дом никакъв го няма. Каре на у4 и 8 и изобщо..
Май се унесох.
Ако се фокусираме само до луната, то нещата са добре. Вие какво мислите? Толкова ми е сложна темата за любовта, че сега като си помислих, че има възможност за "връзка" скоро и чак изтръпнах изплашена )))))

Пък и все нанякъде трябва да избие, сигурно ще е платонична любов. Тъкмо прогрес венера се е забила на к 12 прогресивен.

Рано ми е още да си губя акъла, та не знам защо пропуснах да прикача файл.

Нова- да, ще имаш връзка- има няколко показателя.

1. Луна точен полусекстил Слънце- твой сигниф., същевремено Луната извършва колекция пренос между Уран- валиден за периода у7 и Слънце.
2. Не само ще имаш връзка, но ще си и влюбена- секстила на Луна с Юпитера + полусекстил на Слънце с Юпитера
3. Тигона на Луната към АЦ- ощ едно Да за теб

Чувствам се длъжна да дам ОВ. Чак летене на крилете на любовта не, но определено имаше раздвижване на любовния фронт, но по моя си Новишки начин. Все пак е факт и да, Зикову, през месец май имаше и нещо като "любов". Браво.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3467 -: Юни 04, 2013, 08:24:57 am »
Ей го, на.

Въпросът е ще се случи ли случката?

Всъщност малко ще се отвлека, за да е ясно. Един контрагент от 3 години се опитва да ми намери мъж и постоянно ми изнамира разни стари ергени. Не знам защо така е взел при сърце тази кауза. Сега ми е открил един пресен от вчера /с кола и апартамант/ хахахаххахах, дето вече с тоя сме щели да си паснем ))))) Каза ми името му и аз го открих във фейсбук, не съм го виждала лайф, ма не ми хареса в нета /луната в първи, каре слънце ))))) Та така.. питах аз ))))

zikovu
Ентусиаст

Публикации: 788

« Отговор #3929 -: Май 17, 2013, 02:30:50 pm »Цитат
--------------------------------------------------------------------------------

Не знам как си задала въпроса, но имаш отговор хем за ДА, хем за Не, а от друга страна сигнали, че Господина мисловно и чувствено е ангажиран с жена от миналото.

Ще ти хареса иначе- Луна идва към секстил с юпитер- твоя у5....но не бързай да се влюбваш. За мен има друга жена, към която има насочен интерес.

Така, Зикову, и тук позна. Случи се блиц познанство, което както започна, така ще и свърши. Или вече сърши. Хем да, хем не. Приятен за мен секс и толкова. За него сигурно дори по-малко.
Да, той има дългогодишна отдавнашна връзка, живее сам, но наистина сигурно си права за емциите от миналото. Не знам. В дома си обаче ме покани нашироко. Не живее с жена в момента.
Интересното в хорара е, че имаме ас в лъв и луна там в първи, които съвпадат с наталните му аспекти. Може да се поразминава с някакви градусчета, но поне съвпадението по знак, дом и планета е факт ). Благодаря ти и пак браво.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3468 -: Юни 04, 2013, 08:44:22 am »
Благодаря и на теб Нова! :-[

Искам само да ти кажа, че горния хорар- за това дали ще имаш връзка..го гледай до юли месец вкл.
Мисля, че и този и следващият месец ще продължат да бъдат интересни ;) и може август да се похвалиш с връзка ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3469 -: Юни 04, 2013, 09:07:53 am »
Излиза отговор да...........но излиза по хорара, че не споделяш с нас важна информация, която може да промени погледа ни върху картата.
Може би отказваш да приемеш нещо съществено около ситуацията.

Но все пак има толкова много показатели за ДА отговр, че съм готова да пренебрегна нептуна в първи.. Може той да значи, че ти самата не вярваш, че той изпитва тези чувства. май и двамата ги криете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3470 -: Юни 04, 2013, 09:33:45 am »
Благодаря и на теб Нова! :-[

Искам само да ти кажа, че горния хорар- за това дали ще имаш връзка..го гледай до юли месец вкл.
Мисля, че и този и следващият месец ще продължат да бъдат интересни ;) и може август да се похвалиш с връзка ;)

Ако имам поводи за хвалба, то ти ще си първата усведомена! ))))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3471 -: Юни 04, 2013, 09:39:28 am »
Въпросът ми е харесва ли ме М., има ли интерес към мен като към жена , не само към приятел?
Мерси

Не..Неговия управител на 5-ти няма аспект с твоя управител на 5-ти в рамките на знака.
Аспекта м/у Слънце и Нептун показва заблуда в желанието...от твоя страна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3472 -: Юни 04, 2013, 09:51:53 am »
Въпросът ми е харесва ли ме М., има ли интерес към мен като към жена , не само към приятел?
Мерси

Не..Неговия управител на 5-ти няма аспект с твоя управител на 5-ти в рамките на знака.

Марайка  :wub: Ти си ми слабост, обаче ще ти противореча тук- неговия у5 е заточен в неин 5ти дом в знак на неин у5.
Луната -въпроса е към него и прави секстил със сигнификатора му, сходящи хубави аспекти и към ац и мц..
Чувства, че има- има.
Луната ще направи сходящ аспект с нейния сигнификатор - още един да отговор.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3473 -: Юни 04, 2013, 10:01:48 am »
Мерси

Марайка  :wub: Ти си ми слабост, обаче ще ти противореча тук- неговия у5 е заточен в неин 5ти дом в знак на неин у5.
Луната -въпроса е към него и прави секстил със сигнификатора му, сходящи хубави аспекти и към ац и мц..
Чувства, че има- има.
Луната ще направи сходящ аспект с нейния сигнификатор - още един да отговор.

:wub:...И ти на мен..,но това , че имаме различно мнение понякога не само не ни ощетява, а обогатява... :wub:

Та на въпроса:
Негов 7-ми водолей - управител Уран в картата връх на Тао към управителя на нейните 5-ти и 8-ми домове.
И въпреки, че Слънцето управител на нейния АСЦ - сигнификатор на въпроса се намира в неговия 10-ти дом...в рамките на хорара , то няма мажорен аспект с управителя на 5-ти и 8-ми /нейни домове/...
Тя иска..,той има други намерения.
П.П. Слънцето няма да направи съвпад в рамките на знака с неговия управител на 5-ти дом.

и още  нещо...Луната е ко-сигнификатор на въпроса
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 10:12:04 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3474 -: Юни 04, 2013, 10:37:39 am »
С Марая съм съгласна, че не виждам за сега развитие между вас, но ЕВЕНТУАЛНО по-нататък ;).
Но за чувствата, че има, мисля, че има:) Мисля, че предстои развитие в перспектива, не знам дали до 3 месеца...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3475 -: Юни 04, 2013, 10:39:24 am »
ееех, тъкмо се зарадвах и....с голямата брадва  ;D
Дано zikovu да е права!

Времето ще покаже...
Не го приемай като "брадва"...,а като отговор на хорарен въпрос.

Аз лично хорарната астрология НЕ Я УВАЖАВАМ...
Ако нещо не е записано в натала..какъвто и да е отговора на хорара няма да се случи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3476 -: Юни 04, 2013, 10:50:51 am »
С Марая съм съгласна, че не виждам за сега развитие между вас, но ЕВЕНТУАЛНО по-нататък ;).
Но за чувствата, че има, мисля, че има:) Мисля, че предстои развитие в перспектива, не знам дали до 3 месеца...

Напускат знака основните сигнификатори  преди развитието... ;) :wub:
Хорара е с действие до 3 месеца.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3477 -: Юни 04, 2013, 10:52:36 am »
И аз мисля като Марая. Неговият У5 вярно е в нейния 5 дом, но в знака на неговия с-р, на Слънцето, а не в знака на Уран или Сатурн. Освен това това е негов 11 дом, по-скоро я възприема като приятелка. Нейният с-р Уран е в знака на екзалтация на Слънцето, но пък У5 Меркурий не е в неговия знак - не мисля, че и тя е хлътнала много по него. Негов У8 Нептун в неин 1 дом - възможно е да се е заблудила относно неговите намерения и желания спрямо нея. Освен това, Луната негов У12 ще направи съвпад с Уран - може да научи някаква негова тайна в скоро време, която да я нарани по някакъв начин.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3478 -: Юни 04, 2013, 10:54:22 am »
И аз мисля като Марая. Неговият У5 вярно е в нейния 5 дом, но в знака на неговия с-р, на Слънцето, а не в знака на Уран или Сатурн. Освен това това е негов 11 дом, по-скоро я възприема като приятелка. Нейният с-р Уран е в знака на екзалтация на Слънцето, но пък У5 Меркурий не е в неговия знак - не мисля, че и тя е хлътнала много по него. Негов У8 Нептун в неин 1 дом - възможно е да се е заблудила относно неговите намерения и желания спрямо нея. Освен това, Луната негов У12 ще направи съвпад с Уран - може да научи някаква негова тайна в скоро време, която да я нарани по някакъв начин.

Отличен 6.
Браво Веско! :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3479 -: Юни 04, 2013, 11:02:40 am »
Леле - ама хич не съм съгласна с вас ;D Но правилно- всеки гледа картата през своя поглед- ще да видим как ще се развиват нещата и ще си правим изводите. :wub:

Афиоре- на мен хорара ми показва същото, което и таро картите, които си теглила- от тази гледна точка за себе си нямам разминавания ;)