По картата на Айофе (не, че искам много да се обяснявам- само изпадаме в дискусии), но там не съм гледала никакви аспекти между планетите, защото момичето не пита за развитие на отношения, а за
състояние на чувства.
Когато има връзка между 5тите домове, когато управител на чувствата на единия е заточен в 5ти дом на другия и по този начин у5 на първия човек става косигнификатор на чувствта на другия =
споделени чувстваТова е последния ми коментар по тази карта, наистина- с уважение към мнението на всички :wub:
п.с Нищо чудно дискусиите ни по картата й да се дължат на нептуна в 1ви дом и всички колебливи и противоречиви информации да са отразени.
Каризма- по твоята карта- не, съжалявам- мисля, че ситуацията е много закучена, този човек ти е много обиден за нещо. Но изчакай да видиш какво ще кажат и другите

п.д Но според мен ситуацията е голяма каша, така или иначе- между вашите сигнификатори има и леки и нпарегнати сходящи аспекти..Нека да кажем така- не си му безразлична, но ти е много обиден. И тук имаме връзка между 5тите домове- и ти си имаш някакви емоции към него- може да не предполагаш колко му е тежко за някакви неща и колко си го засегнала. Не си дваш сметка за нещо.