Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044134 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорар за любов
« Отговор #3480 -: Юни 04, 2013, 11:07:06 am »
Леле - ама хич не съм съгласна с вас ;D Но правилно- всеки гледа картата през своя поглед- ще да видим как ще се развиват нещата и ще си правим изводите. :wub:

Афиоре- на мен хорара ми показва същото, което и таро картите, които си теглила- от тази гледна точка за себе си нямам разминавания ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vNqIUb2RdGQ&feature=endscreen&NR=1

Точно така.... :wub:

Аз обаче искам да погледна наталната карта..с прогресии и дирекции... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

satin_

« Отговор #3481 -: Юни 04, 2013, 11:13:09 am »
Ще се появи ли някой нов мъж, да разведри малко обстановката, че тази тъга и меланхолия не се издържа вече  :blink:

Май е категорично НЕ  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #3482 -: Юни 04, 2013, 11:17:23 am »
не и преди сатурн да тръгне директен.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3483 -: Юни 04, 2013, 12:53:22 pm »
И според мен не. Хубавото е, че Сатурн ще тръгне директен след месец някъде.  :blink:

« Отговор #3484 -: Юни 05, 2013, 06:12:35 am »
Пази ли Х. хубави чувства към мен?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3485 -: Юни 05, 2013, 08:24:53 am »
По картата на Айофе (не, че искам много да се обяснявам- само изпадаме в дискусии), но там не съм гледала никакви аспекти между планетите, защото момичето не пита за развитие на отношения, а за състояние на чувства.

Когато има връзка между 5тите домове, когато управител на чувствата на единия е заточен в 5ти дом на другия и по този начин у5 на първия човек става косигнификатор на чувствта на другия = споделени чувства

Това е последния ми коментар по тази карта, наистина- с уважение към мнението на всички :wub:
п.с Нищо чудно дискусиите ни по картата й да се дължат на нептуна в 1ви дом и всички колебливи и противоречиви информации да са отразени.

Каризма- по твоята карта- не, съжалявам- мисля, че ситуацията е много закучена, този човек ти е много обиден за нещо. Но изчакай да видиш какво ще кажат и другите  ;)
п.д Но според мен ситуацията е голяма каша, така или иначе- между вашите сигнификатори има и леки и нпарегнати сходящи аспекти..Нека да кажем така- не си му безразлична, но ти е много обиден. И тук имаме връзка между 5тите домове- и ти си имаш някакви емоции към него- може да не предполагаш колко му е тежко за някакви неща и колко си го засегнала. Не си дваш сметка за нещо.
« Последна редакция: Юни 05, 2013, 08:40:02 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3486 -: Юни 06, 2013, 07:09:06 am »
Благодаря ви,момичета,аз доста се обърках,докато гледах картата  :blink:
Zikovu,възможно е да ми е обиден,но не ми го е казвал.
Акрукс,дано си права,както в повечето случаи

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3487 -: Юни 06, 2013, 08:20:02 am »
Благодаря ви,момичета,аз доста се обърках,докато гледах картата  :blink:
Zikovu,възможно е да ми е обиден,но не ми го е казвал.

извинявай- това съм го написала защото го гледах него като сатурн- а той сатурн е твой сигнификатор. Сорри! Но другата част от поста остава :blink:

« Отговор #3488 -: Юни 06, 2013, 01:44:04 pm »
Здравейте! Какво мислите по тази карта: Ще стигне ли Той до интимна връзка с Нея? Предварително благодаря за коментарите!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3489 -: Юни 06, 2013, 01:51:41 pm »
Здравейте! Какво мислите по тази карта: Ще стигне ли Той до интимна връзка с Нея? Предварително благодаря за коментарите!

мисля,че интереса му към жената е чисто сексуален, мисля, че ще ще има интимност, но връзка, задълбочаване не виждам- макар, че тя си пада доста по него. тайна сексуална връзка- това им се два в близко време.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3490 -: Юни 06, 2013, 01:54:37 pm »
Не - Луната е без курс.
Според мен по-скоро би искал секс от нея - негов У5 в неин 8 дом, както и тя от него, макар че вероятно в момента не е склонна сякаш. Но до задълбочаване на отношенията, едва ли ще се стигне. Много вероятно е той да прекъсне комуникацията си с нея - негов У3 Венера в сходяща опозиция с Плутон, неин У3 в 4-ия и дом.

« Отговор #3491 -: Юни 06, 2013, 02:07:01 pm »
Много ви благодаря за отговорите! Моята информация съвпада с написаното от вас. А от тази карта може ли да се съди за неговите настроения към мен?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3492 -: Юни 06, 2013, 02:09:23 pm »
А какви ти се падат двамата? По принцип сложих той по 7 дом, а тя по негов 7, т.е. 1 дом. В такъв случай, не знам питащия по кой дом трябва да бъде.  :thinking:

« Отговор #3493 -: Юни 06, 2013, 02:14:30 pm »
Той ми е бившо гадже, търси ме няколко пъти последните дни, но тъй като не ни върви приказката нещо, в крайна сметка не изразих ентусиазъм да се видим. Сега знам, че предлага на тази мома да се срещнат. Не знам дали е за отмъщение или ще се случи нещо повече, това се опитвам да проверя астрологично.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3494 -: Юни 06, 2013, 02:15:44 pm »

Нямате развитие на отношенията- харесвате се, но при него играят и други фактори и явно - уран, който е негов втори сигнификатор те отблъсква. Поне в следващите 3 месеца няма да има и при вас развитие.

« Отговор #3495 -: Юни 06, 2013, 02:18:12 pm »
Нямате развитие на отношенията- харесвате се, но при него играят и други фактори и явно - уран, който е негов втори сигнификатор те отблъсква. Поне в следващите 3 месеца няма да има и при вас развитие.

Благодаря ти, а какво имаш предвид под "играят и други фактори"?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3496 -: Юни 06, 2013, 02:24:03 pm »
Според мен тази мома, както я наричаш, си има собствени задръжки от комуникация и интимни отношения с него. Може да го харесва сексуално, но едва ли ще му позволи нещо. Възможно е, както писа zikovu, той да поиска тайна връзка с нея (негов У1 в сходящ съвпад с неин У12), но тя няма да се съгласи (неин У1 в сходящ квадрат с негов У12), поради което той вероятно ще реши да прекъсне комуникацията с нея.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3497 -: Юни 06, 2013, 02:24:37 pm »
Мисля, че тайно те харесва, явно те отблъсква- като се стреми сам да се убеди, че не си пада кой знае колко по теб. другите фактори - тези, които играят роля за отблъскването ти са по 12 дом негов- вероятно- тайните връзки, които поддържа и вътрешната му обърканост.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3498 -: Юни 06, 2013, 02:28:46 pm »
Според мен тази мома, както я наричаш, си има собствени задръжки от комуникация и интимни отношения с него. Може да го харесва сексуално, но едва ли ще му позволи нещо. Възможно е, както писа zikovu, той да поиска тайна връзка с нея (негов У1 в сходящ съвпад с неин У12), но тя няма да се съгласи (неин У1 в сходящ квадрат с негов У12), поради което той вероятно ще реши да прекъсне комуникацията с нея.

а аз съм на мнение, че ще имат тайни сексуални контакти- точен полусесктил на техните у 8. Минорните аспекти по мои наблюдения работят. Просто понеже у 12 прави квадрата от 1ви дом- тези отношения няма да станат явни.

Аз така разчитам картата ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3499 -: Юни 06, 2013, 02:29:38 pm »
Възможно е. А ти по кой дом вземаш lalitta?