Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042318 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3500 -: Юни 06, 2013, 02:32:49 pm »
Според мен тази мома, както я наричаш, си има собствени задръжки от комуникация и интимни отношения с него. Може да го харесва сексуално, но едва ли ще му позволи нещо. Възможно е, както писа zikovu, той да поиска тайна връзка с нея (негов У1 в сходящ съвпад с неин У12), но тя няма да се съгласи (неин У1 в сходящ квадрат с негов У12), поради което той вероятно ще реши да прекъсне комуникацията с нея.

За момента нещата се развиват точно като е описано тук, тя нещо го върти за среща поне седмица. Ще видим дали "крепостта ще падне" този уикенд, имам начин да разбера.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3501 -: Юни 06, 2013, 02:33:15 pm »
Възможно е. А ти по кой дом вземаш lalitta?

Също като теб.

Въпроса е свързан обаче с него и другата жена- аспектите в хорара засягат главно тях двамата.
А анализ на планетите, домовете, положението им- може да разберем за настроенията му към кверентката.

А и друго защо си мисля, че ще имат сексуален контакт- защото негов у 1 съвпада по антисия с венерата и тя пренася светлина към мерка- това ми беше основния довод. Полусекстила между марс и венера само ми подтвърди.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3502 -: Юни 06, 2013, 02:36:34 pm »
Според мен тази мома, както я наричаш, си има собствени задръжки от комуникация и интимни отношения с него. Може да го харесва сексуално, но едва ли ще му позволи нещо. Възможно е, както писа zikovu, той да поиска тайна връзка с нея (негов У1 в сходящ съвпад с неин У12), но тя няма да се съгласи (неин У1 в сходящ квадрат с негов У12), поради което той вероятно ще реши да прекъсне комуникацията с нея.

За момента нещата се развиват точно като е описано тук, тя нещо го върти за среща поне седмица. Ще видим дали "крепостта ще падне" този уикенд, имам начин да разбера.

Таз мадама няма какво да театралничи- харесва го и то доста- намира се в знак на екзалтацията  на негов у1.
искам да ти кажа, че с този сх. тригон с негов втори у1 в негов 12- едва ли нещо ще се разбере дори и да се видят и нещо да правят. Ще се държат така все едно ни лук са яли, ни лук са мирисали - видния квадрат 7-10 дом на мерк с уран ;)

« Отговор #3503 -: Юни 06, 2013, 02:39:56 pm »
 :blink: Ясно. Ами.. аз понеже имам един малко нечестен начин да разбера (нали на любов и на война всичко било позволено  :-[ ) и по тази причина си мисля, че има някаква вероятност да разбера истината. Ще видим.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3504 -: Юни 06, 2013, 02:41:33 pm »
После ни кажи, за да разберем дали сме прави.  :blink:

« Отговор #3505 -: Юни 06, 2013, 02:42:57 pm »
Добре, ще споделя какво показва "шпионирането" ми.  ;)

« Отговор #3506 -: Юни 06, 2013, 03:45:05 pm »
Акрукс, благодаря ти за този коментар! Приемам забележката, че бяха нужни малко пояснения от моя страна при задаване на въпроса. Тази от миналото, с която му се очертава интимност,  не знам дали ще съм аз, но тази, за която питам в картата, не е от миналото, още не са се виждали дори 1 път, само приказки са били, т.е. виртуална свалка е. Т.е. страхотно попадение е това, което пишеш, че той обича големите приказки (а и по принцип е такъв), 100% факт. Също е вярно, че макар и проблемни, отношенията между нас са живи, т.е. не ми е безразличен, а явно и аз на него, след като ме търси.
« Последна редакция: Юни 06, 2013, 03:50:16 pm от lalitta »

*

aya

• 34
« Отговор #3507 -: Юни 06, 2013, 05:47:27 pm »
Здравейте на всички.   :rolleyes:

Бях задала въпрос преди известно време и казах, че ще пиша, когато има някакво развитие...

Накратко да обесня поредната драма в животът ми. Най – накрая успях да отида и да го видя въпросният „мъж“. И аз не знам как, защото искам да ви кажа, че абсолютно всичко беше против това пътуване, дори когато отидох, отново всичко ми натякваше в лицето, че не ми е мястото там. Навсякъде няк‘ви съдбовни знаци, че едва ли не е било грешка да отида да го видя. Даже по едно време си мислех, че самолетът на отиване ще се разбие някъде...
Както и да е имах и други проблеми – роднина в болница с тежко заболяване. Общо взето ми беше доста трудно да направя, така че да се видим, но въпреки всичките пречки – успях.

И естествено мислех, че ще имаме шанс да говорим, да оправим нещата. Да бе... Отново с всеки мой опит за разговор получавах гръб и някъв ужасно дълъг монолог от моя страна. Иначе ме обича и иска да е с мен. Дойде времето, обаче когато трябваше да си тъгвам и се оказа, че нищо не сме решили. Това се случва преди месец.

От както се върнах, се случи нещо безкрайно необяснимо и болезнено за мен. Още с връщането ми, се почнаха проблемите със семейството ми, които нямат общо с него. Но в такива моменти имах нужда от мъж, имах нужда от него, а той ми обърна гръб. Виждаше, че страдам а продължаваше да се гаври с мен. Почна да се държи грубо, изчезваше за два – три дена, после нямаше никакви признаци, че съм му липсвала. Изобщо не се интересуваше как съм, въпреки че знаеше през какво преминавам. Последната седмица вече беше брутална. Каза ми, че не бил сигурен в чувствата си, че бил празен отвътре, незнаел дали иска да е с мен. А най – гадният момент беше когато му казах, че ако проблемите ми продължават има шанс да се върна при него. Отговора и начина по който ми каза – да ела, няма проблеми беше просто най – големият нож в гърба който съм получавала. С половин уста, все едно съм Пешо от Пловдив, все едно до преди два месеца не ме е молил да се върна при него. И  лошото беше, че го питах всеки ден искаш ли да се разделим сутринта ми казваше, че не иска вечерта, че май е по-добре, след като не бил 100 % сигурен в чувствата си. И така в продължение на  една отвратително гадна, дълга седмица, лъжи и разиграване на театри, заедно с другите неща, които ми се случиха... Накрая не издържах и му показах пътя, по грозен начин.

Но като всяка жена, ми е трудно да забравя. Постоянно мисля и чувствам всичко. Боли ме много. Има малка надежда, че нещата може би ще се оправят. Сигурно е глупаво, но наистина го обичах.

Въпросът ми е има ли/обича ли Х. ( по име ) друга? И ако се вижда на картата вечният въпрос – Какво точно изпитва към мен? Обича ли ме все още?

Благодаря ви предварително и съжалявам, ако съм досадна вече, надявам се че повече няма да ми се налага да питам подобни неща!  :-X
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

« Отговор #3508 -: Юни 06, 2013, 05:57:52 pm »
Той се е държал така, защото е прекалено слаб, за да скъса с той теб, за да сложи той първи край на отношенията ви. Затова е постъпвал с теб гадно, за да теглиш ти първа чертата. За да не се чувства после той зле, че той е този, който къса с теб. Аз лично не я разбирам тази логика, но има мъже (а и жени), които я следват.

Ая, съжалявам за болката ти. Ще дойде време, когато ще знаеш със сигурност, че без него ти е по-добре.

По тази карта не мисля, че има чувства към теб, нито към друга жена. Той е Марс в Близнаци - знак, където твоят управител Венера няма есенциални достойнства. Уран е в съвпад с АС-то му. Мисля, че към момента предпочита да го кара свободно, неангажиращо, без да влага чувства. Луната без курс допълва, че развитие в отношенията ви надали може да се очаква.

*

aya

• 34
« Отговор #3509 -: Юни 06, 2013, 06:32:26 pm »
Той се е държал така, защото е прекалено слаб, за да скъса с той теб, за да сложи той първи край на отношенията ви. Затова е постъпвал с теб гадно, за да теглиш ти първа чертата. За да не се чувства после той зле, че той е този, който къса с теб. Аз лично не я разбирам тази логика, но има мъже (а и жени), които я следват.

Ая, съжалявам за болката ти. Ще дойде време, когато ще знаеш със сигурност, че без него ти е по-добре.

По тази карта не мисля, че има чувства към теб, нито към друга жена. Той е Марс в Близнаци - знак, където твоят управител Венера няма есенциални достойнства. Уран е в съвпад с АС-то му. Мисля, че към момента предпочита да го кара свободно, неангажиращо, без да влага чувства. Луната без курс допълва, че развитие в отношенията ви надали може да се очаква.

Благодаря ти за отговора, Mirabella.
И аз никога не съм разбирала хората, които нямат грам смелост и достойнство да се изправят и да кажат истината колкото и да боли.
Много ми е гадно, но ще го преживея. Просто така и не разбрах, какво ми е, че постъпи така долно... Както и да е, явно е факт, че не ме обича.
Благодаря, още веднъж.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3510 -: Юни 07, 2013, 12:03:53 pm »
Възможно е да крие нещо - неговият с-р Нептун е в негов 12 дом, ретрограден (че кога и Нептун тръгна ретро?  :unsure:) - явно по принцип си е потаен. Другият му у-л Юпитер е заточен в знака на твоя с-р Меркурий, така че вероятно те харесва, но по някаква причина може да се е отдръпнал от теб. Луната ще направи квадрат с Нептун, освен това и вашите У3 (Венера и Плутон) вървят в опозиция - възможно е той да реши да прекъсне контакта с теб, но по-късно да реши пак да те потърси (Луната ще направи съвпад с Юпитер). Вашите У5 вървят към куинконкс - нужен е явно някакъв компромис и от двете страни, за да подобрите взаимоотношенията си.
Луната в Близнаци в негов 3 дом много добре показва раздвоението ти дали да продължиш комуникацията или не. Предстои и да съвпадне с Марс - може и да има някакъв сблъсък между двама ви.
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 12:29:01 pm от Veselin »

« Отговор #3511 -: Юни 07, 2013, 01:33:48 pm »
...Това ли беше края на взаимоотношенията ни с мъжа Х?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #3512 -: Юни 07, 2013, 01:54:05 pm »
...Това ли беше края на взаимоотношенията ни с мъжа Х?
Не, а и не виждам да има край.

о,Акрукс,благодаря .... :wub:
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 02:18:45 pm от марсин »

« Отговор #3513 -: Юни 07, 2013, 02:36:44 pm »

У7 е твоят първи съпруг, не знам защо Х. го гледаш по този дом,
при мен също тр Марс беше в опозиция наскоро с Нептун У7- не съм получила никаква болка от никой, но нали Марс е У8- моя мъж имаше финансови проблеми.

..ами защото Х ми е взаимоотношение...или 7д е по законните/договорирани  взаимоотношения ?.... а и с моя съпруг нещата са приключили преди 4г/тогава дали съм го имала този аспект? /... :blink:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3514 -: Юни 07, 2013, 03:30:42 pm »
Здравейте :blink: нареждам се отново с въпроса "Ще има ли раздвижване в любовен план при мен ?",вече се отчаях :lol:
Благодаря ви предварително за отделеното време :blink:.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3515 -: Юни 07, 2013, 04:06:18 pm »
Объркана си, да, отчаяна и в плен на някакви емоции от преди.
Сатурна ти е в първи, но за сметка на това АЦ попада в спика, така, че го погледнах хорара...мисля, че венерата ти се движи около сириус..имаш Да -отговор според мен по картата- раздвижване, че ще има ще има- мисля, че може да си имала в главата си определен човек, докато си питала. Може би ще подновите комуникация- има взамна рецепция при управителите на третите ви домове, доколкото видях- УСПЕХ!

п.с- но имай търпение! Че сега този квадрат нептун луна- ще те стегне ще имаш депресивни състояния

*

aya

• 34
« Отговор #3516 -: Юни 07, 2013, 06:01:38 pm »

Въпросът ми е има ли/обича ли Х. ( по име ) друга? И ако се вижда на картата вечният въпрос – Какво точно изпитва към мен? Обича ли ме все още?

Марс У1, У8 във 2д за него, ретро Сатурн У10 на К8- според мен е загрижен за своята професия и пари, които има да получава или за кредити, които има, неща от този род- Венера У2 е в сходяща опозиция с ретро Плутон У8- определено няма да получи парите или няма да има пари да се разплати с дългове ако има
Уран У11 на негов АСц- приятел/и може би ще му се притекат на помощ- Марс У1 в сходящ секстил с Уран У11
При теб Уран е У5- може да влезе отново в сърцето ти, след като почувстваш неговите скрити мисли и чувства- Нептун У12 за теб е в твоя 5д
Уран У5 е в разходящ секстил със Слънцето У5 за него, налице е взаимна рецепция между тях, така че чувствата ви са взаимни и ще са продължителни, така както и връзката ви- Венера У1 във взаимна рецепция с Марс У1 за него- Венера в рак, знак от водния тригон където е скорпион с диспозитор Марс, който е в близнаци- знак от въздушния тригон където е везни с диспозитор Венера. Проблемите, които имаш са породени от това, че живеете в различно населено място, както и от твоите затруднения, на които се натъкваш в семейството- Сатурн У4 в 1д е ретро и в разходяща опозиция с Луната У4 при него, комуникацията при теб също не протича хармонично- Юпитер у3 е заточен в близнаци, с диспозитор Меркурий У3 за него- определено не възприемаш точно какво ти казва и пише, и това, което си споделила го доказва: "Отговора и начина по който ми каза – да ела, няма проблеми беше просто най – големият нож в гърба който съм получавала."  Ако на този отговор казваш забиване на нож в гърба, то ако те беше отрязал като краставица тогава какво щеше да е- гилотина? Ех, този Юпитер как раздува нещата  :blink:
А той пък може да си е помислил "Тя иска да дойде при мен, защото бяга от проблеми у дома, а не защото е примряла от любов по мен" - има го и този вариант, с У5 Слънце е склонен на драматизъм в чувствата.

Здравей, akruks.
Благодаря за дългият и изчерпателен отговор.

Знам, че разстоянието и нещата през които преминавам са главната причина да не се разбираме и аз не съм на себе си. Ама пък не трябва ли, точно поради тази причина да е до мен той?.. А отговорите ви с Mirabella малко се разминават и ме объркаха... Едната казва, че има силни чувства в което ми се иска да вярвам, другара, че не ме обича.

При теб Уран е У5- може да влезе отново в сърцето ти, след като почувстваш неговите скрити мисли и чувства- Нептун У12 за теб е в твоя 5д - Може ли да ми го разясниш това изречение?

Относно отговора, който получих да изненадах се и го приех, като нож в гърба, защото наистина го каза с половин уста сякаш не го иска.

Мога ли да попитам, ако той наистина ме обича от къде идва тази негова несигурност и това дето го каза, че не бил сигурен  на 100% в чувствата си? Само да отбележа, че той е везна, ако има значение, което го прави доста колеблив...

В момента сме разделени и наистина не виждам как бихме могли да бъдем заедно, аз не мисля да правя първата крачка да му пиша или да говоря с него, той ако реши нещо...
Много ме обърка   :unsure:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3517 -: Юни 07, 2013, 06:31:11 pm »
Благодаря zikovu и akruks и двете сте прави,че в момента на задаване на въпроса несъзнателно си помислих за човек към който все още тая някакви чувства :-[. Но знам,че вече няма никаква вероятност да бъда с него.Той не проявява интерес към мен(поне не го показва)от време на време харесва някоя моя снимка или коментар и до там.Още веднъж ви благодаря :58:,дано сте прави и се появи някой :blink:.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3518 -: Юни 12, 2013, 04:32:45 pm »
Пак близнашки истории..  :'( Изпитва ли нещо силно към Виктор и иска ли да бъдем заедно? Прекарахме заедно 24 часа преди 10-на дни, много силно ме гушкаше, а точно това ми липсваше, и оттогава не мога да си го избия от главата.. Разходихме се из Родопите. Той също твърди, че иска пак да се видим, но бил много натоварен в работата... Историята с него датира отпреди 5 години, не знам картата дали ще покаже, че е човек от миналото ми. Имаше един момент, който ме жегна, когато бяхме заедно - ...каза: "нали сме си аверчета"  :angry: ... Е, аз такива целувки и такова гушкане не си позволявам, ако нямам чувства. Обаче... това веднъж годишно да се виждаме и да ми разбърква мозъка само, не ме кефи. Последно се видяхме преди година и то веднъж. :( Гледам, че Сатурн е на АСЦ, какво значи? Аз май съм Марс в 8-ми дом, което разкрива, че си мисля само за  :wub: :wub: :wub: :-[, а той е Венера... той натално си има Венера и Луна в Телец.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3519 -: Юни 12, 2013, 04:51:33 pm »
С този Сатурн на асцендента ми се струва, че картата е нерадикална и че е по-добре да не се гледа, а да се изчака http://astroto.com/sarticle.php?id=22