Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041587 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3560 -: Юни 14, 2013, 02:25:59 pm »
Важен е не само знака,в който попада дадена планета,но също и дома,в който се намира,дома който управлява,аспектите,които образува,дали е силна или слаба според достойнствата и,а също и според дома в който попада-ъгловите планети се изявяват най-силно.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 02:33:27 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3561 -: Юни 14, 2013, 02:31:20 pm »
Луна в XI
103 Sextile Moon - Venus,
14 Conjunction Moon - Mars
80 Sextile Moon - Ascendant

Това мога да дам като информация, и това мога да си обясня сама на себе си. Но не съм на 100% запозната.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3562 -: Юни 14, 2013, 04:02:38 pm »

Взаимната рецепция между Сатурн и Луна не е обнадеждаваща - Сатурн в знак на падение на Луната, Луна в знак на заточение на Сатурн.
Луната е в лъв- по какъв показател е във взаимна рецепция със Сатурн, който е заточен в рак, а не в лъв  :-\
Обаче покрай разглеждането на връзката между тях, установих мой пропуск на взаимна рецепция по трициплитет между Плутон У1 в знак козирог от земния тригон, където е телец с диспозитор Венера У7, която е в рак, знак от водния тригон, където е скорпион с диспозитор Плутон, така че има надежда за Либра и нейното аверче да бъдат заедно, въпреки разходящата опозиция между двете планети!

Сатурн е класически управител и на Водолей. Реших да работя само с класическите управители.
Аз не попитах защо разглеждаш Сатурн, а защо е във взаимна рецепция с Луната, както си написала?

Самият ти отговор показва, че питаш точно за това, за което отговорих. Сатурн управлява Козирог и Водолей и затова е заточен в 7-мите знаци от тях - Рак и Лъв. Точно както Юпитер е заточен в Близнаци и Дева, а Меркурий - в Риби и Стрелец.
Не използвам правилно термина взаимна рецепция. Тук има смесена рецепция, но не от типа трон/екзалтация, която се счита за благоприятен фактор, а от типа заточение/падение. Не ми е известно за такава рецепция да се използва специален термин, затова си позволявам да я слагам под шапката на взаимна рецепция, тъй като има някакво отношение на планетите една към друг по знаците, в които се намират.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 04:12:39 pm от Mirabella »

« Отговор #3563 -: Юни 14, 2013, 04:23:45 pm »
Crabby, предполагам, че засега остане такъв прикрит младежът, който е спечелил сърцето ти. Управителят му Юпитер е в знак на заточение и плюс това е изгорен от Слънцето - управител на 6-тия му дом. Възможно е да го измъчват проблеми в работата му или ежедневни тревоги. Тъй като Юпитер се намира в негов 4-ти дом, предполагам, че неуредици, свързани с дома му или семейството му може да са актуални към момента и това да го притеснява допълнително.
Между управителите ви има смесена рецепция, което говори за силен взаимен интерес - твоят управител Меркурий е в знак на екзалтация на Юпитер, Юпитер е в знак, където Меркурий е на трон.
Между основните ви управители (Меркурий и Юпитер) няма сходящ аспект. Луната няма напрегнати аспекти в рамките на знака. Отношенията ви би трябвало да се запазят на сегашното положение. Връзката ви би трябвало да продължи.
Дори е възможно да настъпи подобрение в проблемите, които го тормозят по настоящем (ако има такива изобщо), тъй като Луната в 6-тия му дом ще завърши секстил с управителя му Юпитер. Този аспект може и да говори за затопляне/подобряване на отношенията ви (тъй като Луната е и втори твой управител) и евентуално по-лесно изразяване на романтични чувства от негова страна (Луна е негов У5).

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3564 -: Юни 14, 2013, 04:32:42 pm »
Мирабела, Благодаря ти искрено за включването!

Да се надяваме на най-доброто. Незнам какво го тормози да бъда честна, но както казах той си е прикрит и няма и да ми каже.

Ние сме в перфектни отношения, като изключим, че Рака в мен не може да се примири с липсата на показност в чувствата му, но ще се наложи.

Благодаря още веднъж на всички, от утре почвам да се уча как се интерпретират Хорарите  ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3565 -: Юни 15, 2013, 01:26:10 pm »
http://www.astro.com/mtp/mtp64_e.htm

Нали писах, че използвам класическите управители. Там няма Уран. Сатурн управлява Водолей и затова е заточен в 7-мия знак от него, т.е. Лъв.

Съгласна съм, че не се нарича взаимна рецепция. Смесена рецепция от типа заточение/падение. И това написах също.

« Отговор #3566 -: Юни 15, 2013, 07:07:13 pm »
Различни школи, всеки има право на собствен подход. Хубаво е да има разнообразие. ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3567 -: Юни 15, 2013, 10:59:23 pm »
Благодаря за отговорите... Миналата година бях питала за него - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.msg258037.html#msg258037
Тогава аз бях инициатор да се видим, че трябваше да остана в Пловдив 2 дни... И тази година пак - от играта на Форд спечелихме с него кола за 24 часа и благодарение на снимките, които направих, и разказа, който той написа, той спечели уикенд с Фиеста. :) Разбрали сме се следващият месец да го използваме, т.е. пак аз съм виновникът за следващата ни среща. А с всеки ден ми става гадно и ми липсва, защото като съм с него ми е хубаво, всеотдаен е...Преди години бях луда по него и изглежда годините не променят нищо за мен, пак си го харесвам толкова силно. :( Обаче му се дразня ужасно, че сам предложи да дойде някой уикенд при мен в Сф, а вече трета седмица не може, и вчера пак го упрекнах, а той винаги е някак мек и се прави на добричък, и излизам аз лоша...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #3568 -: Юни 16, 2013, 06:16:16 pm »
 Давам обратна връзка по хорния ми въпрос от 7.06.- аз прекъснах всякаква комуникация от тогава ,съответно и той. Благодаря на Веско и Акрукс за отговорите. Акрукс напълно позна !

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3569 -: Юни 16, 2013, 06:52:59 pm »
Давам обратна връзка по хорния ми въпрос от 7.06.- аз прекъснах всякаква комуникация от тогава ,съответно и той. Благодаря на Веско и Акрукс за отговорите. Акрукс напълно позна !

чакай малко, моме :) те ситуациите не се развиват от днес за утре- при един хорар, където иде реч за развитие на отношения, обратна връзка можеш да дадеш най- рано след 2 месеца поне.
Не бях поглеждала хорара ти преди- сега му хвърлих един поглед- моето мнение е, че няма да спрете да общувате. У на 3тите ви домове са свързани, чрез колекция на светлина.
Относно чувствата- ще получите шанс да си ги изясните, ако не друго.

Не мисля, че това за което пишеш тук е окончателния развой по хорара.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #3570 -: Юни 16, 2013, 07:16:13 pm »
 С най-добри чувства и към двете Ви.Благодаря,zikovu - ами времето ще покаже.Акрукс , и друг път си ми давала верен отговор ,затова го оценявам!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3571 -: Юни 16, 2013, 07:48:55 pm »
Благодаря за обратната връзка, но с това разбуни духовете на някои дами, които искат само тях да величаят в обратните връзки   :P
И какво обръщение само "моме", все едно сме на селска седянка  ;D

Моля без обидни квалификации. Както аз не ги давам на хората- нека да има същата търпимост и към мен тук във форума. На лично мнение право има всеки, но нека все пак спазваме някакво елементарно поведение.
+ това аз не съм коментирала ВЪОБЩЕ твоето тълкуване и колко кой познава. А само факта, че по хорар за взаимоотношения обратна връзка не може да се даде за седмица.

п.с "МОМЕ" е една чудесна БЪЛГАРСКА дума като такава и я използвам с удоволствие и с ПРАВО

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3572 -: Юни 16, 2013, 08:34:31 pm »
Здравейте,
Между мен и К може ли да се получи нещо, в смисъл да имаме връзка? Запознахме се виртуално, засега само си пишем, не е в бг. Искрен ли е с мен?
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 08:39:35 pm от tasha »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3573 -: Юни 16, 2013, 09:16:20 pm »
Благодаря, Акрукс, не ми върви и това е :(
Щял да си идва за малко юли

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3574 -: Юни 16, 2013, 09:34:38 pm »
Таша- по твоя хорар не мисля, че нещо крие от теб, дори мисли, че ти си по- потайната. Но за сега не се дава някакво сериозно развитие на отношенията ви според мен.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3575 -: Юни 16, 2013, 09:36:59 pm »
Благодаря и на теб, Зикову

*

Asol

• 4140
« Отговор #3576 -: Юни 16, 2013, 09:51:29 pm »
Съгласна съм, че не се нарича взаимна рецепция. Смесена рецепция от типа заточение/падение.

Взаимна рецепция си е - не са си безразлични.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3577 -: Юни 17, 2013, 08:05:26 am »
Съгласна съм, че не се нарича взаимна рецепция. Смесена рецепция от типа заточение/падение.

Взаимна рецепция си е - не са си безразлични.

и аз мисля като Асол- аз поне го използвам- дава резултати от моя опит.

« Отговор #3578 -: Юни 17, 2013, 08:43:26 pm »
Здравейте! Пиша във връзка с хорара, който постнах преди време . Та - девойката плавно изгуби интерес, вярно не я вълнувам особено. Не сме се срещали, така като гледам май няма и изглед да стане.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3579 -: Юни 17, 2013, 08:59:23 pm »
Благодаря ти много за обратната връзка, Tornquist! Съжалявам, че така е станало, но по картата очаквах да стане така.