Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044041 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3660 -: Юли 02, 2013, 12:21:43 am »
Може да се каже, че храни симпатии, но не е нещо наистина дълбоко. Тя много се харесва, егоцентрична е малко, мисли главно за себе си и своя интерес. Има дисхармония в емоциите ви.
Не мисля, че между вас предстои някакво сериозно развитие. Не си в изгодни позиции и ти самия сега
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3661 -: Юли 02, 2013, 10:38:23 pm »
Ще се сдобря ли с приятеля ми.....23.40,София

« Отговор #3662 -: Юли 03, 2013, 05:23:04 am »
Мунлайт- не изглежда добре хорара, не ми клони към положителен отговор.
Но нека се хванем за това, че има сатурн в първи дом и ац във Виа Комбуста и нека да попита след седмица- 2 пак

zikovu,извинявам се за късния отговор и благодаря за мнението ти. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3663 -: Юли 03, 2013, 08:48:28 am »

Много е сложна ситуацията, ти с нещо много си разочаровала този човек..има индикации, че подвеждащо задаваш въпроса. Излъгала ли си го за нещо? Изневери някакви ли има или подозрения за такива? Може да се опитате да си простите..но не знам дали ще се получи. Човека е много объркан от теб, от поведението ти, нещо като - обича те и те мрази.
Има нещо съществено, което ми трябва като информация, за да разтълкувам правилно този хорар..объркано е много всичко. Ще направите опити за сдобряване, но не знам до колко успешни.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3664 -: Юли 03, 2013, 09:15:44 am »

Много е сложна ситуацията, ти с нещо много си разочаровала този човек..има индикации, че подвеждащо задаваш въпроса. Излъгала ли си го за нещо? Изневери някакви ли има или подозрения за такива? Може да се опитате да си простите..но не знам дали ще се получи. Човека е много объркан от теб, от поведението ти, нещо като - обича те и те мрази.
Има нещо съществено, което ми трябва като информация, за да разтълкувам правилно този хорар..объркано е много всичко. Ще направите опити за сдобряване, но не знам до колко успешни.

Няма изневери от моя страна...разочарован е от моето поведение преди време...преди да осъзная колко го обичам.
За него не знам.......
 :03:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3665 -: Юли 03, 2013, 10:04:48 am »

Няма изневери от моя страна...разочарован е от моето поведение преди време...преди да осъзная колко го обичам.
За него не знам.......

Виж сега Меркурий е ретро..ако сте се хванали по време на ретро мерк е нормално да се появяват такива проблеми по това време.
Лошата новина е, че може да се оправите чак на другия ретро мерк. Но няма гаранция. Този хорар е с нептун баш на АЦ и се води малко нерадикален...така, че изчакай ретро мерк да мине и до тогава, ако не сте сдобрени, задай пак въпрос.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3666 -: Юли 03, 2013, 10:21:19 am »

За него не знам.......

Виж сега Меркурий е ретро..ако сте се хванали по време на ретро мерк е нормално да се появяват такива проблеми по това време.
Лошата новина е, че може да се оправите чак на другия ретро мерк. Но няма гаранция. Този хорар е с нептун баш на АЦ и се води малко нерадикален...така, че изчакай ретро мерк да мине и до тогава, ако не сте сдобрени, задай пак въпрос.

започнахме януари...не би трябвало да е ретро....ще изчакам да мине...и ще питам пак
Благодаря за бързия отговор

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3667 -: Юли 03, 2013, 03:44:26 pm »
Изневерява ли В. на П?

Една приятелка се чуди, та ме помоли да и пусна хорар, само че аз не съм по тези неща, така че се обръщам към вас!

Благодаря предварително! :)

Ако помага те не са в България и двамата, в Англия живеят, само че в различни градове, и понеже тя не е с него всяка седмица и и е малко терсене :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3668 -: Юли 03, 2013, 03:52:26 pm »
Краби, пак уби рибата. Направо тръпна да видя какво ще кажат по този хорар специалистите. Тук си трябва магистърска степен по любовни хорари.

Ако може тези, които ще дадат мнение, да го направят обстойно, домове, сигнификатори.. всичко.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3669 -: Юли 03, 2013, 03:55:47 pm »
Нямаш си на представа, става дума за най-добрата ми приятелка и любимият ми братовчед...

И двамата ги обичам безкрайно много и не знам къде и какво е ставало, през какви транзити са минавали, че се озоваха заедно..

Абе остави се  ;D ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3670 -: Юли 03, 2013, 04:02:09 pm »
Здравейте, ше имам ли връзка с мъжа, за който мисля ???

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3671 -: Юли 03, 2013, 04:15:30 pm »
Здравейте, ше имам ли връзка с мъжа, за който мисля ???

Не мисля. Може би си привлечена от този мъж и си представяш колко чудесен интимен живот би имала с него, но ще се разочароваш в това отношение. Мисля, че го вълнуват някакви други неща в момента. Може би някакви семейни имотни проблеми.

« Отговор #3672 -: Юли 03, 2013, 04:18:06 pm »
благодаря

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3673 -: Юли 03, 2013, 05:01:37 pm »
Изневерява ли В. на П?

Една приятелка се чуди, та ме помоли да и пусна хорар, само че аз не съм по тези неща, така че се обръщам към вас!

Благодаря предварително! :)

Ако помага те не са в България и двамата, в Англия живеят, само че в различни градове, и понеже тя не е с него всяка седмица и и е малко терсене :)
както го задаваш ,питащ ти, а не тя-оттам ограничението -асцендент на изгорения път, известна нерадикалност на картата. Ако приятелката беше питала, вероятно нямаше да е така. Иначе картата е четивна, с тази забележка, по ОВ ще разберем "редно" ли е да се отговаря за 3 лица-има астролози,които не отгтоварят по етични причини... ;)Ако и пък приятелката не е 1 от визираните лица....
Та-сигнификаторът на В е включен в лъв=равно на любов, в 3дом-там, където живее, фиксиран знак-трайни чувства, с вързани ръце е поради интерсептирането, така че и да иска едва ли...изневерява, нещо повече венера е и сигнификатор и на негов-нейн на В. 1 и 5 домове...и това е достатъчно по въпроса...
Иначе-сигнификаторите им не се срещат, може да показва наличие на проблеми между тях, борби за власт,повече изразени от Х., или неразбирателство по основни, финансови въпроси. В-силно го/я вълнуват парите в момента.
Луната ще прави секстнил с меркурий-нещата ще останат както досега, запазва се статуквото в отношенията, ако е имало проблеми-не са решени, но това се понася...По-скоро Х. ще направи крачка, пътуване, или преместване към В. и това може да зададе свеж нов полъх във връзката.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3674 -: Юли 03, 2013, 05:02:41 pm »
Изневерява ли В. на П?
Струва ми се, че не.  ;)

« Отговор #3675 -: Юли 03, 2013, 05:29:05 pm »
Имам един лаишки въпрос:За да има пренос на светлина,необходимо ли е аспектите да са сходящи,т.е.ако примерно Луната е направила съвпад с 1 с-р в рамките на знака и предстои секстил с другия с-р,има ли пренос?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3676 -: Юли 03, 2013, 05:53:40 pm »
Ето ти един отговор, но говорим за сигнификаторите-главните на питащия и на въпроса
                                                      Предаване на светлина
Когато първичните сигнификатори идват от разпадащ се аспект помежду си, а друга планета, движеща се с по-висока скорост/бързодвижеща се/ се отделя от аспект с единия сигнификатор, с който се намира във взаимна рецепция по знак, стихия, терма и формира с другия хармоничен аспект, преди която и да друга планета да сключи негативен аспект с въпросната трета планета. така тази трета планета предава енергията от единия сигнификатор на другия и способства пстигане на положителен краен резултат.

Възвръщане на светлина
Главните сигнификатори се намират в разпадащ се хармоничен аспект, а трета планета в по-малък градус и по-бързодвижеща се, образува с всеки от сигнификаторите хармоничен аспект. Тази трета планета способства за възвръщането на движението на разпадащия се положитерен аспект между главните сигнификатори и така прави възможно настъпването на благоприятно развръзка. :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3677 -: Юли 03, 2013, 05:59:39 pm »
Enigma, а кои сигнификатори са първични - тези от септенера ли?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3678 -: Юли 03, 2013, 06:09:08 pm »
сигнификаторите-главните на питащия и на въпроса

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3679 -: Юли 03, 2013, 06:30:38 pm »
Привет на всички :blink:
Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?

От сърце ви моля за отговор  :-[
« Последна редакция: Юли 03, 2013, 08:27:43 pm от luli »