Изневерява ли В. на П?
Една приятелка се чуди, та ме помоли да и пусна хорар, само че аз не съм по тези неща, така че се обръщам към вас!
Благодаря предварително! 
Ако помага те не са в България и двамата, в Англия живеят, само че в различни градове, и понеже тя не е с него всяка седмица и и е малко терсене 
както го задаваш ,питащ ти, а не тя-оттам ограничението -асцендент на изгорения път, известна нерадикалност на картата. Ако приятелката беше питала, вероятно нямаше да е така. Иначе картата е четивна, с тази забележка, по ОВ ще разберем "редно" ли е да се отговаря за 3 лица-има астролози,които не отгтоварят по етични причини... ;)Ако и пък приятелката не е 1 от визираните лица....
Та-сигнификаторът на В е включен в лъв=равно на любов, в 3дом-там, където живее, фиксиран знак-трайни чувства, с вързани ръце е поради интерсептирането, така че и да иска едва ли...изневерява, нещо повече венера е и сигнификатор и на негов-нейн на В. 1 и 5 домове...и това е достатъчно по въпроса...
Иначе-сигнификаторите им не се срещат, може да показва наличие на проблеми между тях, борби за власт,повече изразени от Х., или неразбирателство по основни, финансови въпроси. В-силно го/я вълнуват парите в момента.
Луната ще прави секстнил с меркурий-нещата ще останат както досега, запазва се статуквото в отношенията, ако е имало проблеми-не са решени, но това се понася...По-скоро Х. ще направи крачка, пътуване, или преместване към В. и това може да зададе свеж нов полъх във връзката.