Здравейте,
Новичка съм и тук, и в астрологията, но старшно много ме грабна. Занимавам се с психология и по принцип вътрешния свят и човешките взаимоотношения винаги много силно са ме интересували - нямам представа защо до сега съдбата не ме е срещнала с астрологията...
За сега главно чета и си блъскам главата с моя натал (с огромно удоволствие :blink: го правя и се надявам скоро да мога да се справям и сама :blink:). Причината да пиша тук обаче е, че до синастрия и композит още не съм го докарала, а съм доста нетърпелива по природа и не ми се чака. В една връзка съм вече повече от година, на 1200 км. един от друг... сложна, абсолютния контраст бих я нарекла, много удоволствие и много болка в добавка към разстоянието. Опити и от двете страни да я прекратим, които завършват само с още по-силно приближаване един към друг и единствено ни доказват колко повече пък боли когато сме разделени. И едно усещане, че нещо много по-силно от нас ни държи заедно, и у двамата... Въпроса какво стои в основата на тази контрастна любов ме срещна и с астрологията, както и всички въпроси около нейното бъдеще.
Та молбата ми е ако някой може и иска да ми помогне с отговорите, каквото и да излезе все ще е от полза...
Това са рожденните ни данни:
Аз - 10.11.1968, 21:30 часа, София
Той - 26.11.1966, 08:00 часа, Пловдив.
Благодаря предварително на всички.