Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043462 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3720 -: Юли 06, 2013, 09:26:19 pm »
zikovu, нещо не мога да го видя този йод, кои планети участват? нали 2 куинкокса и 1 секстил беше :-\

защото тепърва ще се образува- луната и венерата ще застанат в сесктил и едновременно  в кк-си към долната планета- плутона. И тъй като той е в сходящо опозе с юпитера, основното около което ще се завърти всичко ще са твоите чувства и неговото обкръжение
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3721 -: Юли 06, 2013, 10:08:45 pm »

Мисля, че той има вече друга жена в живота си. :-\
[/quote]

:'( ако е така значи нещата между нас наистина приключиха.. ;( Благодаря ти от сърце zikovu за отговорът.Сякаш не искам да го повярвам,че има друга,защото през последните две години не сме се отделяли един от друг..но всичко е възможно ...Благодаря отново
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3722 -: Юли 06, 2013, 10:09:55 pm »
благодаря още веднъж

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3723 -: Юли 06, 2013, 10:31:35 pm »

Мисля, че той има вече друга жена в живота си. :-\

:'( ако е така значи нещата между нас наистина приключиха.. ;( Благодаря ти от сърце zikovu за отговорът.Сякаш не искам да го повярвам,че има друга,защото през последните две години не сме се отделяли един от друг..но всичко е възможно ...Благодаря отново
[/quote]

миличка, съжалявам, но аз предпочитам да казвам какво виждам- трябва да си наясно с тези неща. Венерата в първи дом , в интерсептиран знак, чийто управител е в негов 12- тайна връзка е, още не са наясно с нейния статус. Венерата е в квадрат с теб и кк-с с твоя съу 12- нямаш идея, че е тя, но може да получиш възможност да се сетиш коя е. Може да си я срещала преди. Имат сексуална връзка от известно време. Може да му е колежка- венерата е негов у 10.
Но основното което предполага обвързаността му е антисния му съвпад с неговия у5- бенефик, който е екзалтирал. Той със сигурност е влюбен.
е, поне от моите знания и опит заключавам това... :'(

« Отговор #3724 -: Юли 07, 2013, 06:35:23 pm »
zakovu Благодаря много за отговорът,предпочитам да ми кажеш това което виждаш,а не да ми спестяваш..ако наистина е така скоро ще се разбере  :'(
Akruks до колкото знам не е заминал ,защото ние едва вчера се разделихме и то неочаквано от едно дребно скарване ,а до преди това нямаше такива планове...това да не се притеснявам, означава ли ,че има някакъв и малък шанс отново да сме заедно..Извинявайте момичета,но наистина ми е тъжно и много тежко..рибешка му работа
« Последна редакция: Юли 07, 2013, 06:53:50 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #3725 -: Юли 08, 2013, 08:34:03 am »
На мен пък ми е интересно дали вече съм срещнала голямата си любов?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3726 -: Юли 08, 2013, 01:33:45 pm »
Ще започна ли връзка в близките няколко месеца  :rolleyes: :rolleyes:

Питай пак след седмица

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3727 -: Юли 08, 2013, 01:35:38 pm »
На мен пък ми е интересно дали вече съм срещнала голямата си любов?

калия- това е натална карта- не е хорарен въпрос ;)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3728 -: Юли 09, 2013, 07:28:36 am »
Здравейте,
Между мен и К може ли да се получи нещо, в смисъл да имаме връзка? Запознахме се виртуално, засега само си пишем, не е в бг. Искрен ли е с мен?
Вижда се, че е в чужбина - Луната У7 в 9д.
Луната У1 в 3д за него,а Меркурий У3 в 1д- обича да общува и комуникира, ако нещо укрива то е свързано с материалното му положение, с работата или здравето- Слънце У2 и Юпитер У6 в негов 12д. Луната в сходящ квадрат с Юпитер съУ9 за него- не му предстои път в чужбина, т.е. да си идва насам. Между твоя У1 и У9 аспектът е хармоничен, но разходящ- и на теб не ти предстои път при него, така че среща не се очертава да имате на този етап. Дори е възможно той да спре да те търси.

Таша- по твоя хорар не мисля, че нещо крие от теб, дори мисли, че ти си по- потайната. Но за сега не се дава някакво сериозно развитие на отношенията ви според мен.

Обратна връзка - в неделя си дойде от чужбина и вчера се видяхме, но не съм впечатлена нещо....
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 07:32:49 am от tasha »

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #3729 -: Юли 10, 2013, 12:14:11 pm »
Здравейте,
имам въпрос-има ли възможности тази връзка да започне на чисто?

потърси ме бившия,преди много време се разделихме,беше ми много тежко-и сега ,макар да не искам ,се усещам ,че още имам гъдел,външно се правя на приятелски настроена,но сърцето ми подскача...не знам защо ме потърси след толкова време,но за  себе си усещам  ,че не съм безразлична :03: много чувства и емоции вложих в тази връзка,и явно не съм успяла да я преодлея напълно.... :-X
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3730 -: Юли 10, 2013, 12:18:58 pm »
Отговора на въпроса ти е ДА. Честито, хубав е хорара.Изглежда, че ще се съберете пак, той все още те обича.
А иначе- нормално проявление на ретро мерк. ;)

Ех..така се радвам като видя такива хубави хорари за любов... :lol:

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #3731 -: Юли 10, 2013, 02:02:34 pm »
мерси много,дано е така,знам че в себе си поддържам пламъчето ;)
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #3732 -: Юли 10, 2013, 02:18:16 pm »
Здравейте,

Новичка съм и тук, и в астрологията, но старшно много ме грабна. Занимавам се с психология и по принцип вътрешния свят и човешките взаимоотношения винаги много силно са ме интересували - нямам представа защо до сега съдбата не ме е срещнала с астрологията...

За сега главно чета и си блъскам главата с моя натал (с огромно удоволствие  :blink: го правя и се надявам скоро да мога да се справям и сама :blink:). Причината да пиша тук обаче е, че до синастрия и композит още не съм го докарала, а съм доста нетърпелива по природа и не ми се чака. В една връзка съм вече повече от година, на 1200 км. един от друг... сложна, абсолютния контраст бих я нарекла, много удоволствие и много болка в добавка към разстоянието. Опити и от двете страни да я прекратим, които завършват само с още по-силно приближаване един към друг и единствено ни доказват колко повече пък боли когато сме разделени. И едно усещане, че нещо много по-силно от нас ни държи заедно, и у двамата... Въпроса какво стои в основата на тази контрастна любов ме срещна и с астрологията, както и всички въпроси около нейното бъдеще.

Та молбата ми е ако някой може и иска да ми помогне с отговорите, каквото и да излезе все ще е от полза...
Това са рожденните ни данни:
Аз - 10.11.1968, 21:30 часа, София
Той - 26.11.1966, 08:00 часа, Пловдив.

Благодаря предварително на всички.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3733 -: Юли 10, 2013, 02:26:15 pm »
Здравей и добре дошла Джени, това е тема за хорари, премести си поста в темата за Синастрии, аз ще го погледна сигурно към края на седмицата!

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3734 -: Юли 10, 2013, 02:32:26 pm »
Познавам добре тези дати, зная наталните аспекти почти наизуст... Направо ми прималя.. В хубавия смисъл.
Крабито да гледа и то по-скоро, но тук имаме съвпад на венери в добавка към неговото слънце ))))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3735 -: Юли 10, 2013, 02:34:18 pm »
Познавам добре тези дати, зная наталните аспекти почти наизуст... Направо ми прималя.. В хубавия смисъл.
Крабито да гледа и то по-скоро, но тук имаме съвпад на венери в добавка към неговото слънце ))))

Какво значи това Нова? Съвпадение на дати ли, или стар потребител?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3736 -: Юли 10, 2013, 02:36:58 pm »

Какво значи това Нова? Съвпадение на дати ли, или стар потребител?

Не, не, нищо лошо. Просто познавам какво става около тези дати на база личен опит.

« Отговор #3737 -: Юли 10, 2013, 03:18:17 pm »
Хей, ще ме плашите ли сега :blink:

« Отговор #3738 -: Юли 11, 2013, 12:12:52 am »
Здравейте имам въпрос ,бих се радвала ако имате време и възможност да отговорите.Ще се получат ли нещата между мен и А ?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3739 -: Юли 11, 2013, 09:04:49 am »
Хлъзгав е този хорар- ретро нептун в първи + инетрсептиран дом+ стурн управител.
Има някаква ситуация, с която не си наясно или някаква истина, която оказваш да приемеш, човека свободен ли е?

Виждат се иначе комуникация и среши, секс...таен?? :-\ чудя се- има антисен съвпад на Луна с ИЦ - това може да значи както и Да- ще се получат нещата..но до колко...така и ме навежда на мисълта че човека е семеен..но не знам ти ще кажеш....или ти си семейна? :lol: има пречка, която се върти около дом и семейство

Виждам, че в момента човека се стреми да не мисли за теб и това, което ви свързва.
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 09:44:12 am от zikovu »