Страшно много ти благодаря за отговора, Mirabella! голяма мъка ми беше въобще да се престраша да питам, то е ясно с толкова престояла и отлежала карта.... Знаеш ли колко си права - обичах го и още го. Първоначално той беше страшно ентусиазиран, първи призна чуствата си. Ноо..за нас това можеше да бъде единствено тайна връзка, защото аз съм обвързана. Това мен самата ме травматизираше силно, а после и него. Не е изконсумирана тази страст, нито той, нито аз можехме да го допуснем, а тяга имаше мноooго, но мисля че "разумът" на двама ни надделя над останалото. Предполагам за това от един момент нататъка той просто млъкна, не показваше нищо, не изразяваше какво чуства, ей това мен ме сбръчка отвсякъде, бях решила, че се подиграва или знам ли схеми някакви. Нави си на пръста,че и той ще се обвърже и че това е начина да се забравим.И така, сега е с момиче, което ми се кълне, че обича, и без да съм го питала..но моето сърце така и си иска потвърждение, имаше ли взаимна любов или- не :)Впрочем сънувам разни неща напоследък, вярно е, че хорара е стар и не знам дали може да даде отговор, но възможно ли е в един момент той да ме потърси отново и всичко да се завърти наново? като в това влагам повече притеснение, отколкото надежда. Благодаря ти, отново!