Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043934 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #3900 -: Юли 25, 2013, 09:48:21 am »
Вярно е, че не са толкова прости. Мое лично мнение обаче е, че ако някой държи наистина на някого, той не би го разигравал по този начин. Рано или късно се налага човек да направи този избор.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3901 -: Юли 25, 2013, 02:11:37 pm »
На Мирабела позицията е много принципна, подкрепям я от една страна, но и аз мисля, че човешките отношения са необясними и нелогични на моменти и никак не са прости. Не е като математиката- 2 + 2 или е 4 или е НИЩО.

Това се вижда и в астрологичните карти- има понякога кармична натовареност, невъзможна любов, дълг или събдовна болка през която да преминеш, защото в минал живот например ти си навредил на този човек..или нещо от сорта..
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 10:35:03 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3902 -: Юли 26, 2013, 04:18:47 pm »
Х изпитва ли чувства към мен?

« Отговор #3903 -: Юли 26, 2013, 04:29:48 pm »
Според картата - да. Що така се дръпнал или отказал от някакви намерения - не знам. Той е Меркурий в знак на екзалтация на твоя управител Юпитер - би трябвало да те вижда в най-добрата ти светлина. Меркурий доскоро беше ретрограден, но не успя да завърши съвпад с Юпитер. Вместо това тръгна отново директно, отдалечавайки се от Юпитер. Затова се чудя дали не се е опитвал да възстанови отношенията ви и в последствие да се е разколебал.

« Отговор #3904 -: Юли 26, 2013, 04:39:06 pm »
Значи да разбирам ли че се е разубедил в чувствата си спрямо мен и че няма да предприеме действия спрямо мен. Имах чувството, че има някакви симпатии към мен, но изведнъж имаше една странна реакция (като избухване) и от там се чудя дали сега има шанс да се случи нещо между нас или се е разубедил в намеренията си към мен както казваш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3905 -: Юли 26, 2013, 04:51:03 pm »
Вашите У5 вървят към секстил, така че едва ли няма да има продължение. Може да имате някакви недоразумения или напрежение в комуникацията ви (У3 за единия Слънце и У3 за другия Сатурн вървят към квадрат), но след това би трябвало да изгладите противоречията (У3 Слънце и Уран също У3 вървят към тригон).

« Отговор #3906 -: Юли 26, 2013, 05:02:15 pm »
Не, в чувствата си не се е разубедил, според картата. Управителят му Меркурий продължава да бъде в знак на екзалтация на Юпитер - продължава да те харесва. В намерението си да започне връзка с теб може да се е разубедил. Няма сходящ аспект между Меркурий и Юпитер, Луната е без курс. Казвам "може", за дефинитивен отговор трябва да питаш него, само той си знае какво смята да прави.

« Отговор #3907 -: Юли 26, 2013, 05:10:33 pm »
Благодаря на Мирабела и Веселин за бързия отговор. Забравих да спомена, че оттогава не сме се виждали. Когато се видим ще ми бъде интересно каква ще бъде неговата реакция и от там може би ще си направя сама изводите. Благодаря още веднъж, че се отзовахте.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3908 -: Юли 26, 2013, 05:16:26 pm »
Качвам нов хорар. Моля, да кажете какво виждате. Въпросът е : "Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

Само да добавя, че преди малко имахме много голям скандал, поисках да приключим ако не се промени по начина, по който аз искам. Въпросът ми по-горе може би не е зададен съвсем коректно, но в общи линии за това става дума, за отношения в перспектива, ако не да си заминава завинаги. :(

« Последна редакция: Юли 26, 2013, 05:30:21 pm от Mia21 »

« Отговор #3909 -: Юли 26, 2013, 05:45:45 pm »
От юни месец си пазя един хорар, бях си казала, че повече никога няма да си помисля за този мъж. Обещах си и хорара да изтрия, ми отвътре пак ме гложди. Обича ли ме въпросния Х ? това бях попитала тогава, а после се отказах да знам, може би  изгелжда глупаво, но съм  готова сега да разбера  колко много съм се заблуждавала :(

« Отговор #3910 -: Юли 26, 2013, 05:54:50 pm »
Мия, липсва аспект между управители ви. Луната е без курс. При Луна без курс тепърва да се очаква започване/развиване на нещо не ми се струва оправдано. В крайна сметка, както казвам на всички питащи, това е само една карта. Реалността може да се окаже съвсем друга.
Имаш право да изискваш, всеки има право да иска най-доброто за себе си и да се бори, за да го получи. В хорара това е отразено от положението на управителя ти - Юпитер е екзалтиран по знак. Той би трябвало също да съзнава, че ти заслужаваш най-доброто - неговият управител Меркурий е в знака на твоята екзалтация. Самият Меркурий няма есенциални достойнства там, т.е. не е специално подсилен. Меркурий се намира в 1-вия му дом. Може би затова той не се проявява откъм най-добрата си страна, концентриран е основно върху себе си и делата си, не върху взаимоотношения, както си ти към момента (Юпитер в 7-ми дом). Работата му може да е проблемна сфера към момента (негов У10 Марс стои дебилитиран в 1-вия му дом).
По тази карта не ми изглежда, че ще започнете сериозна връзка. Силно се надявам, че греша и че той ще надрасне себе си, за да достигне до онова, което искаш от него. Дано, защото моето мнение е, че хората не се променят, особено под натиска на ултиматум. По принцип мисля, че хората не се променят или поне трудно го правят. А натискът може да накара някои от тях да се постараят, да се престорят на променени за малко и после, когато не успят да издържат на условията, да покажат отново старата си страна. Извинявай за философстването, просто съм си такава, пиша каквато ми е първата мисъл в главата. Успех!

« Отговор #3911 -: Юли 26, 2013, 05:59:08 pm »
Акрукс, благодаря за отговора и на теб. Дано си права  :blink:

« Отговор #3912 -: Юли 26, 2013, 06:02:30 pm »
Карамел, според картата - да. Чувствата ви са (или поне са били) споделени. Има смесена рецепция между управителите ви - твоят Меркурий е в знак на екзалтация на неговия Юпитер, Юпитер е в знак на Меркурий. Но заточен Юпитер в 12-ти дом не изглежда да заявява чувствата си открито, което е измъчвало (измъчва) теб - изгорена Луна в 12-тия ти дом. Плутон в 1-вия му дом може да добавя някакъв драматизъм в поведението му - предпочита да мъчи себе си (и теб) пред това да се разкрие. Може да се е измъчвал от чувство на ревност, че не е достатъчно добър за теб, въпреки че ти го поставяш (си го поставяла) на пиедестал.

Какво е развитието по тази карта? Новолунните хорари по принцип са доста хлъзгави за интерпретация. Често ми се случва да греша с тях като развитие в бъдещето. Защото новолунието по-скоро говори за финал, приключване, отколкото за ново начало, така казват. Но след като Луната е била изгорена от Слънцето, е срещнала неговия управител Юпитер на твой АС. Затова питам - дали се е случило нещо помежду ви след задаването на въпроса - нещо от сорта на затопляне на отношенията? Започване на връзка би било при аспект между Меркурий и Юпитер или поне при пренос на светлина, които отсъстват в картата.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3913 -: Юли 26, 2013, 06:08:48 pm »
Мирабела, много ти благодаря! Винаги е полезно да чуеш друга гледна точка. Аз не му поставих ултиматум, просто поисках да се разделим, но думите му бяха, че той "поръчвал музиката" и ми се струва, че няма да ме остави на мира, въпреки, че реално няма какво да ми предложи. Ни напред, ни назад е ситуацията.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3914 -: Юли 26, 2013, 06:20:26 pm »
Как да ви обясня, то и аз съм объркана. Той се опитваше да се сдобри с мен, но аз поисках да се разделим окончателно. Не му говоря от 20 дни и понеже търсеше контакт с мен избухнах и му казах, че приключваме.Няма какво да ми предложи, а не иска да ме остави на мира.

В моите очи това не е никаква връзка. Дори си мисля,че няма да ме остави на мира, но по неговия си начин, а мен не ме устройва това.

« Отговор #3915 -: Юли 26, 2013, 06:35:25 pm »
Страшно много ти благодаря за отговора, Mirabella! голяма мъка ми беше въобще да се престраша да питам, то е ясно с толкова престояла и отлежала карта.... Знаеш ли колко си права - обичах го и още го. Първоначално той беше страшно ентусиазиран, първи призна чуствата си. Ноо..за нас това можеше да бъде единствено тайна връзка, защото аз съм обвързана. Това мен самата ме травматизираше силно, а после и него. Не е изконсумирана тази страст, нито той, нито аз можехме да го допуснем, а тяга имаше мноooго, но мисля че "разумът" на двама ни надделя над останалото. Предполагам за това от един момент нататъка той просто млъкна, не показваше нищо, не изразяваше какво чуства, ей това мен ме сбръчка отвсякъде, бях решила, че се подиграва или знам ли схеми някакви. Нави си на пръста,че и той ще се обвърже и че това е начина да се забравим.И така, сега е с момиче, което ми се кълне, че обича, и без да съм го питала..но моето сърце така и си иска потвърждение, имаше ли взаимна любов или- не :)Впрочем сънувам разни неща напоследък, вярно е, че хорара е стар и не знам дали може да даде отговор, но възможно ли е в един момент той да ме потърси отново и всичко да се завърти наново? като в това влагам повече притеснение, отколкото надежда. Благодаря ти, отново!

« Отговор #3916 -: Юли 26, 2013, 06:42:51 pm »
Arkus, много благодаря и на теб! Мисля, че от това, което ти казваш ребусът се донарежда. Излизат  противоречията му,  излиза и настоящата, но в дъното значи я има неговата любов към мен. :-[ Не съм егоист, но не искам мъж, когото съм обичала да намразвам и да запомня с обида. И не искам и в него да оставям лоши спомени и чувства :blink:

« Отговор #3917 -: Юли 26, 2013, 07:11:50 pm »
Аха, Карамел, значи това означавало Юпитер в 12-ти - тайна връзка. Благодаря за обратната връзка.
Оф, че гадна ситуация - да те ранява така. Плутон умее да играе такива игрички. Не е стар хорарът. Нали важат за 3-6 месеца, така казват. В срок на годност си е, така да се каже.
Липсва аспект между Меркурий и Юпитер - по тази карта не виждам започване на връзка помежду ви.
Луната, като излезе от най-лошата част на изгарянето от Слънцето, ще завърши съвпад с Юпитер (него). Луната е бързата планета, Юпитер - бавната. Плюс това Юпитер е заточен - на заточените/дебилитираните планети е възможно да им липсва инициативност, слаби са, за да действат според очакванията. Луната е развитието на въпроса, обстоятелставата, освен твоя вътрешен свят. Така че обстоятелствата могат да се развият така, че да се срещнете отново. Извинявай много, ако греша и те подвеждам.
« Последна редакция: Юли 26, 2013, 07:16:51 pm от Mirabella »

« Отговор #3918 -: Юли 26, 2013, 07:15:22 pm »
"Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

не, заминава си завинаги... тоест, ти си заминаваш!

...възможно ли е в един момент той да ме потърси отново и всичко да се завърти наново? 

пак ще има същия резултат... нулев! Повторението ще е майка на разочарованието!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3919 -: Юли 26, 2013, 07:31:52 pm »
Благодаря, Калоян! Точно това ТРЯБВА да направя.