Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042562 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3920 -: Юли 26, 2013, 08:58:30 pm »
Благодаря още веднъж, Mirabella  :58: и изобщо няма за какво да ми се извинявш! Вярно е, мъчно ми беше и още ми е много, защото нe мога да обичам 50/50,но няма да приема да съм с 2 мъже паралелно, далеч съм аз от това... Поне ме убедихте, че е било взаимно, тази неизвестност ме измъчваше и се надявам да спя по-спокойна тази нощ . А ако съдбата е решила един ден след 3, 6 или 26 месеца да ни срещтне, не знам...каквото трябва ще бъде.. тогава ще дам и обратна връзка на Калоян за резултата, дано само не е познал:)  ;)
Благодаря, че се включихте момичета и момче  :blink: :blink: !

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3921 -: Юли 27, 2013, 10:30:31 am »
Здравейте! Бихте ли ми помогнали с този хорар?

Въпросът е "Това ли е краят на връзката ми с Г.?" Имахме тайна любов, желание за съвместно съжителство, сега не поддържаме контакт. Той прави неща, с които не съм съгласна. В същото време се чувствам зависима от него, само за него си мисля и твърдо реших да се освободя от тази зависимост. Ще ми отнеме време, но ще успея. Имаме неуредени битови въпроси и общи близки, които може да ни срещнат след няколко седмици. Той разчита на зависимостта ми, че много го обичам, затова продължава да прави такива работи, но щом се откъсна, очаквам да стане много настъпателен и не знам дали ще мога да устоя. Искам той да си промени отношението, да не съм така зависима и тогава да погледна връзката с нови очи и да преценя има ли шанс или не. Това е обърканата история. Изобщо очертава ли се някакво щастие в любовта до края на годината или да си тегля нови късмети от баницата?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3922 -: Юли 27, 2013, 01:01:30 pm »
Здравей, Акрукс!

Живеем с други хора, затова връзката беше тайна. Между впрочем, това ми е втори хорарен въпрос за тая връзка, на първия преди два-три месеца пак ти ми отговори, някъде към 204-205 стр. на темата, ако правилно помня, че не мога да видя от телефона. Тогава пак беше такъв отговорът. Разликата от тогава е, че сега наистина искам да се откъсна от него. Ти какво погледна в картата? Аз видях, че има сходящ аспект на петите домове и затова реших да пусна картата, защото имам тая склонност моите карти да гледам превратно.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Sudba

• 16
« Отговор #3923 -: Юли 28, 2013, 02:09:12 pm »
Здравейте, може ли да ми помогнете с този хорар за любов.
Въпроса е "Ще летя ли за Англия на 01.08.2013 г. ?" Часът е 10:21, в който го задавам мястото е Силистра. Много ще съм благодарна, ако може да ми дадете отговор. Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Предстои ми пътуване в чужбина свързано с човек, който също е там от година. Имаме много силни чувства един към друг, но като че има много пречки, които се изправят пред нас, за да ни възпрепятстват да се съберем, а като сме били заедно усещаме много сила в себе си. Не мога да го опиша с думи, но определено има много голяма сила. Като сме разделени се чувстваме слаби. Много силни характери сме и много трудно отстъпваме. Имали сме много трудности по между си. Имам билет за след няколко дни, но нещата се обърнаха и не знам сега какво да предприема. Тук имам образование и ми предстои още една степен за висше. Имам много възможности пред себе си и да се развивам. Но дилемата ми е огромна дали да оставя всичко и да започна отначало или да остана тук и да продължа без него. Имам усещане, че трябва да го направя, но в същото време не знам дали е правилно. А и нещата така се обръщат, като че искат нещо да ми покажат това ме обърква още повече. Моля помогнете ! Искам да чуя мнения. Имам много късмет и много от нещата ми се получават с лекота, но в това не мога да се справя.

« Отговор #3924 -: Юли 28, 2013, 02:55:30 pm »
Имам чувството, че не си задала въпроса, който действително те интересува.
Луната излиза от квадратура с твоя управител. Действително нещо се е объркало, не се е случило според желанията ти и е възможно да си разочарована от това или поне стресирана.
Момчето действително не е склонно да отстъпва - Уран се намира в неговия 1-ви дом, което може да показва, че е свободолюбив, непостоянен дори, и непозволява да бъде контролиран.
Ти ми изглеждаш по-влюбената от двама ви според тази карта. Управителят ти Меркурий е в знак на екзалтация на неговия управител Юпитер. Докато Юпитер е в собствения си знак на екзалтация - той ще предпочете онова, което е най-добро за него.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3925 -: Юли 28, 2013, 03:07:20 pm »
Последно, като разговаряхме преди няколко дни той реши, че е най-добре да остана тук, защото не съм била сигурна и ще е много трудно за мен и реши, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по пътя си и прекратяваме отношенията. Но аз си мисля, че ако не се съберем сега винаги нито той нито аз ще намерим спокойствие.

« Отговор #3926 -: Юли 28, 2013, 03:23:37 pm »
Съжалявам, че се е получило така неприятно. Нямам време и възможност да отговарям на лични. Извинявай.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3927 -: Юли 28, 2013, 03:32:42 pm »
Това означава ли, че така трябва да оставя нещата ?

« Отговор #3928 -: Юли 28, 2013, 03:36:19 pm »
Отговорите на въпросите ти са при него, не в някаква карта. Само ти можеш да решиш как ще постъпиш.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3929 -: Юли 28, 2013, 03:38:24 pm »
А до кога Юпитер е своя знак на екзалтация как мога да разбера ?

« Отговор #3930 -: Юли 28, 2013, 04:11:48 pm »
Приблизително 1 година. Транзитен Юпитер прекарва около 1 календарна година във всеки знак. Но това може да няма нищо общо с хорарния ти въпрос, защото времето в хорарните карти не тече със същия темп, както времето за транзитните планети. Някои астролози казват, че хорарите имат валидност около 6 месеца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3931 -: Юли 28, 2013, 04:16:29 pm »
Ох, с тоя Юпитер в Рак още една година ще дебелея ли?  :lol:

Sorry за офтопика (но може да се зададе и такъв хорар).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3932 -: Юли 28, 2013, 04:17:15 pm »
Тогава може ли така да го разбирам, че няма да е склонен да отстъпва спрямо мен и ще бъде твърд в решението нещата да си останат така ? Извинявам се за многото въпроси, но ми е много важно.

« Отговор #3933 -: Юли 28, 2013, 04:23:43 pm »
А защо той постъпва така? За да си отговориш на поставения от теб въпрос, трябва първо да изясниш с него причината за отказа му. Дали е твърде привързан към свободата си (свикнал е с нея и предпочита да живее сам). Дали се е уплашил, че съжителството ви би направило връзката ви прекалено сериозна, а той не е готов за такава връзка (предпочита връзка от разстояние). Дали не иска да проваля възможностите ти за обучение в България и затова жертва връзката ви. Дали чувствата му не са достатъчни силни. Трябва да питаш него. Ние само можем да пишем догадки.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3934 -: Юли 28, 2013, 04:38:36 pm »
Да, може така да е. Имахме търкания относно други отношения и това му пречи. Недоверие и може би несигурност, че ще се справи в такива отношения.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3935 -: Юли 28, 2013, 05:37:00 pm »
Това означава ли, че ще уча за висше в чужбина или просто това означава две неща: път в чужбина и висше образование по отделно. т.е. ако остана тук ще уча или заминавам за чужбина. Тук завърших сега за бакалавър и имам записана магистратура.

« Отговор #3936 -: Юли 28, 2013, 06:26:08 pm »
Не, по-скоро показва,че се колебаеш - дали да учиш, или да заминеш...Трябва да избираш...

*

Sudba

• 16
« Отговор #3937 -: Юли 28, 2013, 06:30:19 pm »
Аз си мислех по скоро да опитам да съчетая нещата.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3938 -: Юли 28, 2013, 08:42:29 pm »
Много правилно ! И аз съм на същото мнение и така го бях замислила. Благодаря много, че се отзовахте.

« Отговор #3939 -: Юли 28, 2013, 09:18:12 pm »
Здравейте,отново момичета.След 6 г.самота,мисля че срещнах.подходящ човек,със който се познаваме от 1 г.,а се виждане от 1-2 месеца.Той няма нищо против,че имам дете.Затова ако е удобно,да ви попитам за него.Казва се Ивайло,роден е на 4.02.1974 г.Как ще се развие връзката ни.той много иска да има семейство и дете.
София
22:18 ч.
28.07.2013г.