Здравейте, може ли да ми помогнете с този хорар за любов.
Въпроса е "Ще летя ли за Англия на 01.08.2013 г. ?" Часът е 10:21, в който го задавам мястото е Силистра. Много ще съм благодарна, ако може да ми дадете отговор. Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Предстои ми пътуване в чужбина свързано с човек, който също е там от година. Имаме много силни чувства един към друг, но като че има много пречки, които се изправят пред нас, за да ни възпрепятстват да се съберем, а като сме били заедно усещаме много сила в себе си. Не мога да го опиша с думи, но определено има много голяма сила. Като сме разделени се чувстваме слаби. Много силни характери сме и много трудно отстъпваме. Имали сме много трудности по между си. Имам билет за след няколко дни, но нещата се обърнаха и не знам сега какво да предприема. Тук имам образование и ми предстои още една степен за висше. Имам много възможности пред себе си и да се развивам. Но дилемата ми е огромна дали да оставя всичко и да започна отначало или да остана тук и да продължа без него. Имам усещане, че трябва да го направя, но в същото време не знам дали е правилно. А и нещата така се обръщат, като че искат нещо да ми покажат това ме обърква още повече. Моля помогнете ! Искам да чуя мнения. Имам много късмет и много от нещата ми се получават с лекота, но в това не мога да се справя.