Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043067 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Хорар за любов
« Отговор #4020 -: Август 07, 2013, 11:00:07 am »
Според дебелите книги  :mellow: :mellow: :mellow: Уран, когато е свързан с въпроса, дава грешен отговор  ;D тоест, отговорът няма да е същия или ще е зевисим от външни обстоятелства. За Уран в 1 дом - още не съм стигнала до това.
Този въпрос е свързан с друг човек, а именно - с бившия ми съпруг. Дали ще се съберем с него  ;D Нали ти казах, уча се.
ok, qsno. nabarzo da pi6e 4e izlizam.
ne te kritikuvam, az sa6to se u4a o6te:)
po tozi horar - ne mislq 4e 6te se saberete otnovo. ne6tata 6te si ostanat taka, kakto sa sega.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4021 -: Август 07, 2013, 11:02:03 am »
този хорар ли е за бившия мъж?

Да, лека - полека- аз развитие виждам, но няма да е в скоро време- за сега- контакти, общуване- събиране все още не- в близко бъдеще...

:lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4022 -: Август 07, 2013, 12:17:42 pm »

Значи съм на прав път  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4023 -: Август 07, 2013, 04:25:33 pm »
"Дали ще се съберем отново с него" - това беше въпроса и по-горе съм го написала в единия пост. Дано настоящият да не го прочете, че ще има да обяснявам....  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4024 -: Август 07, 2013, 06:19:26 pm »
Хмммм - тоест, трябва да гледам аспекта между негов У4 и мой У4? Това не показва ли, че живеем отделно? А и за събирането не тряБва ли да гледам и управителите на 5 дом? Все пак, когато двама души живеят заедно, вероятно имат и любов  :-\
От друга страна - негов У4 е в разходящ тригон с негов У5 - детето. Тоест, то не е много добре прието в неговия дом ли, как да го тълкувам?
Мой У5 ли да гледам за детето или негов У5?
А и за събирането не трябва ли да гледам и аспектите между У4 и У5? При него Луната съвпада със Слънцето. Да, вярно, че аспектите са минали, разходящи и не се гледат, ама....
Баси, това не е лесна работа!

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4025 -: Август 07, 2013, 06:52:10 pm »
 :kissd: ясно... тоест, не ми стана много ясно относно задаването на въпроса и домовете, които се гледат, ама нали се уча.... Иначе, за аспектите съм ок.
Може би не съм задала правилно въпроса, но да живееш с някой заедно не означава ли и да се гледат и управителите на 7 дом, създава се семейство между мъж и жена. Не в смисъл брак, но и съвместното съжителство нали е в 7. Още не мога да оправя домовете в тези хорари!!!

А Шопенхауер

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4026 -: Август 07, 2013, 07:04:25 pm »
ако живеете на сем. начала-да 7 се гледа
нз за кой хорар говорите, но понякога картата пхоказва-напр. питат по 5-любов, а 5 празен, 7 -пълен, с-ри и така... :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4027 -: Август 07, 2013, 07:11:18 pm »
Мой хорар на предишната страница към края - опит за летене от моя страна.  ;)

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4028 -: Август 07, 2013, 08:12:10 pm »
аааааа-ха! Ясно  ;D Мерси, Акрукс  ;D ;D ;D Колко пълнени чушки имам да ям ощееее  :rolleyes:

А Шопенхауер

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4029 -: Август 08, 2013, 04:27:03 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледнете този хорарен въпрос - Окончателно ли приключи всичко между мен и М? Въпросният човек не съм го чувала и виждала от месец февруари, все едно потъна в дън земя... А аз продължавам да си страдам по него... :'( Благодаря предварително
не мисля, че е приключило окончателно всичко между вас- Луната е направила квадрат със Сатурн У3, което показва че не си го чувала отдавна, но предстои да направи тригон с Уран у3, който е ретро и може да не е веднага, но след време ще имаш комуникация с него, може и среща
Той се крие у дома си- Венера У1, У12 в 4д за него, който е твой 10д- М е важен за теб
 краят на любовта му с теб е показан от К2 в картата, с който Луната ще извърши тригон, а с К8, който е 4-ти от твоя 5д, ще извърши секстил, все положителни аспекти, даващи надежда за любовната ви връзка.

Благодаря, akruks и за твоя прочит на картата. Надеждата умира последна... нищо друго не ми остава освен да чакам

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4030 -: Август 08, 2013, 09:56:36 pm »
Обича ли ме Д.? От месец се срещаме, казва ми, че не е готов за сериозна връзка, ок, приемам го, но отказът от сериозно обвързване не би трябвало да го спира да изпитва нещо към мен, нали? :( Наблюдавам толкова много хора, толкова двойки, заедно от години, живеещи заедно, заминали в чужбина заедно, очакващи деца, как им се получава на хората, а аз една нормална връзка не мога да започна? :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4031 -: Август 08, 2013, 11:54:31 pm »
Скромен анализ на новпрохождащ - разбирай,това е първият ми хорар на друго лице и не го вземай предвид.

У1, ти, Нептун ретро в 12 дом - ти не си наясно искаш ли той да те обича или някой да те обича.
У7, той, Меркурий - в 5, но в падение в Лъв.
Между У1 и У7 няма аспекти, Луната е в опозиция с У1, като негов съуправител, но и аспект с У7 няма.
Достатъчно, за да кажа Не е готов.
В допълнение - негов У5 е в негов 1 дом, значи той има задръжки. Друго тълкуване на Сатурн в 7 дом е да си объркала часа, неправилно задала въпроса, като си имала друго предвид или нещо такова - налице е грешка в задаването на хорара.
Уран в 1 дом - "промяна в плановете" - или отговорът няма да ти е нужен, или обстоятелствата ще се променят, преди да го получиш.

Но, нали ти казвам, това ми е първият хорар. Ще видим Акрукс какво ще каже по въпроса  :-[ аз на нея вярвам.

А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4032 -: Август 09, 2013, 08:00:31 am »
човека се чувства потиснат доста, може наскоро да е приключил някаква връзка, нещо, което е наранило чувствата му- може все още да има такава, но да е на прага да я прекъсне- защото има явен проблем там.

не е в много любовно настроение сега, но има някакъв особен комфорт, който изпитва по отношение на теб- мерк е в триплицитет на юпитер. Продължавайте да се срещате- и каквото излезе в крайна сметка. Че ще продължите да се срещата е ясно, защото луната пренася светлина между интерсептираните у1 на двамата. Ще имаш доста нестабилни състояния, ще се чудиш какво искаш, пък дали така го искаш- бягай от тези мисли.
Просто карай лека- полека.

Успех!  ;)
« Последна редакция: Август 09, 2013, 08:05:49 am от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4033 -: Август 09, 2013, 08:38:50 am »
За добро утро дори преди да отворя сайта и след като по-раничко си бях получила факс за него, се обади с оферта за утре един младеж, с който преди време не се получиха нещата. И утре няма, ама така, да има един различен ден, сигурно ще ме води към Иракли да сме голи кат соколи. И понеже си знам, че ние с него брашно не мелим, та питах: Да ходя ли?
Като гледам хорара, не съм в лоша ситуация. Кво ше кажете?
« Последна редакция: Август 09, 2013, 08:57:10 am от Нова »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4034 -: Август 09, 2013, 09:26:09 am »
За добро утро дори преди да отворя сайта и след като по-раничко си бях получила факс за него, се обади с оферта за утре един младеж, с който преди време не се получиха нещата. И утре няма, ама така, да има един различен ден, сигурно ще ме води към Иракли да сме голи кат соколи. И понеже си знам, че ние с него брашно не мелим, та питах: Да ходя ли?

Да, отивай! Луната ще направи секстил с твоя Марс- у3...а е и в изключително бенефична позиция- съвпада с бенефик и секстилира друг бенефик- това е много добро положение принципно в хорарите- показва, че ще си изкараш добре  :wub:
После Луната ще направи секстил с Юпитер и в края на знака ще почне да прави секстил към твоя мерк- вярно няма да е в знака завършен този секстил, но аз ги отчитам тези положения- ще има продължение историята.

бавно ще се движат нещата- луна в дева
« Последна редакция: Август 09, 2013, 09:31:30 am от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4035 -: Август 09, 2013, 09:57:13 am »

Да, отивай! Луната ще направи секстил с твоя Марс- у3...а е и в изключително бенефична позиция- съвпада с бенефик и секстилира друг бенефик- това е много добро положение принципно в хорарите- показва, че ще си изкараш добре  :wub:
После Луната ще направи секстил с Юпитер и в края на знака ще почне да прави секстил към твоя мерк- вярно няма да е в знака завършен този секстил, но аз ги отчитам тези положения- ще има продължение историята.

Добре, ще му се обадя, че приемам, че одеве му казах, че ще си помисля. Ама по-късно днес, че може друг акъл да ми дойде.
Тя историята продължение няма да има, защото това е продължение на нещо, което не става. Явно луната в дева си показва, че не сме родени синастриално, а не бавно движение.

Ама къв секстил с юпитера, душко, те вече се разминават на 4* ))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4036 -: Август 09, 2013, 09:59:54 am »

Добре, ще му се обадя, че приемам, че одеве му казах, че ще си помисля. Ама по-късно днес, че може друг акъл да ми дойде.
Тя историята продължение няма да има, защото това е продължение на нещо, което не става. Явно луната в дева си показва, че не сме родени синастриално, а не бавно движение.

Ама къв секстил с юпитера, душко, те вече се разминават на 4* ))))

вярно- преноса на светнина не е между юпитер и мерк а между юпитер и венера- твоя втори у1- извинявай

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4037 -: Август 09, 2013, 10:16:53 am »
Здравейте,
Ще възобновим ли отношенията си с И.?
Той май ми е доста сърдит...

Да.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4038 -: Август 09, 2013, 10:25:06 am »
Заминавай, няма опасност да се влюбиш в него- Меркурий У1 в сходящ квадрат със Сатурн У5 - Да, няма.Той също не е бил хлътнал по теб, което добре укрива- Луната У5 в разходяща опозиция с Нептун У1 в 12д, но му е прищракало нещо в тази насока, след като Луната е извършила секстил с Юпитер съУ1.- Да, знам и не го крие, а знам и че му е прищракало, познавам си стоката. Меркурий У1 е във взаимна рецепция с Марс У3, с който Луната предстои да извърши секстил, Марс се е лепнал на К11- куспидата, показваща крайното развитие на делата по 8д, а и имайки предвид естеството на планетата, може да хвърчи перушина зад някой храст на плажа, ей тъй- на приятелски начала, та хвърли някой друг кондом в багажа, че той едва ли ще се сети с Нептун за У1  :P - ми той затова ме вика, не се заблуждавам. )))[/i]

Тенк ю, пийпъл!

« Отговор #4039 -: Август 09, 2013, 11:47:38 am »
Здравейте! Имам въпрос и ще съм Ви много благодарна, ако някой има време да се заеме с мен :)
Въпросът ми е: Трябва ли да прекратя връзката си с В и имам ли шанс за сериозна връзка с Р?
Надявам се да съм успяла да направя картата правилно,следвах инструкциите внимателно :)
Хубава вечер и Ви благодаря!
Картата е направена правилно, но въпросите са два и предполагам се отная за 1-вия въпрос и по мое виждане няма да прекратиш връзката с В
Благодаря за отговора!