За добро утро дори преди да отворя сайта и след като по-раничко си бях получила факс за него, се обади с оферта за утре един младеж, с който преди време не се получиха нещата. И утре няма, ама така, да има един различен ден, сигурно ще ме води към Иракли да сме голи кат соколи. И понеже си знам, че ние с него брашно не мелим, та питах: Да ходя ли?Като гледам хорара, не съм в лоша ситуация. Кво ше кажете?
Този хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?
Цитат на: zikovu в Август 11, 2013, 07:52:31 pmТози хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?защо питаш за нептун
Цитат на: zikovu в Август 11, 2013, 07:52:31 pmТози хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся аз
Цитат на: elodiq в Август 11, 2013, 08:30:19 pmЦитат на: zikovu в Август 11, 2013, 07:52:31 pmТози хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся азда, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношенията
Цитат на: zikovu в Август 11, 2013, 09:08:24 pmЦитат на: elodiq в Август 11, 2013, 08:30:19 pmЦитат на: zikovu в Август 11, 2013, 07:52:31 pmТози хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся азда, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношениятаще кажеш ли защо пита за нептуна моля те стана ми любопитно
Цитат на: elodiq в Август 11, 2013, 10:39:26 pmЦитат на: zikovu в Август 11, 2013, 09:08:24 pmЦитат на: elodiq в Август 11, 2013, 08:30:19 pmЦитат на: zikovu в Август 11, 2013, 07:52:31 pmТози хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся азда, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношениятаще кажеш ли защо пита за нептуна моля те стана ми любопитнозащото нептун в първи показва скрит характер на въпроса, неясноти около ситуацията и т.н но когато е в съвпад с нещо важно от твоя натал картата следва да се тълкува по- безпроблемно...относно чувствата- аз пак бих тълкувала този хорар- той ти дава поглед той как е настроен в момента. вижда се че в момента той се интересува от себе си главно, съсредоточен е в себе си...а ти копнееш за контакт и интимности с него.
с две думи от всичко казано до тук не ми остава друго освен да легна и да зачакам да взема да изчезна тихичко
Цитат на: elodiq в Август 12, 2013, 06:56:41 amс две думи от всичко казано до тук не ми остава друго освен да легна и да зачакам да взема да изчезна тихичкоЕлодияя...Цяла нощ ли го мисли този нептун? И как протича зачезването?СТига, бе момиче! Аз пък днес научих от Гугъла, че имало парадоксално мисловен експеримент, наречен Котка на Шрьодингер, обясняващ наличието на дълбока драма в квантовата физика.
Спа ли изобщо?Пий едно яко кафе и тръгвай, тъкмо ще се разведриш.Но не го пий у вас, ходи в някой парк. И прочети Гугъла ))))