Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041603 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #4060 -: Август 10, 2013, 06:56:23 pm »
За добро утро дори преди да отворя сайта и след като по-раничко си бях получила факс за него, се обади с оферта за утре един младеж, с който преди време не се получиха нещата. И утре няма, ама така, да има един различен ден, сигурно ще ме води към Иракли да сме голи кат соколи. И понеже си знам, че ние с него брашно не мелим, та питах: Да ходя ли?
Като гледам хорара, не съм в лоша ситуация. Кво ше кажете?

Тук е лесно да се даде ОВ и го правя.
В течение на деня желанието ми да изпълня хорара все повече намаляваше и в крайна сметка вечерта се обадих и казах Не. Не приех офертата. Щом пускам хорари, а не летя от нетърпение да се видя с някого, то считам, че не следва да се хабя.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4061 -: Август 11, 2013, 07:32:58 pm »
ще се обади ли някога пак л

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4062 -: Август 11, 2013, 07:52:31 pm »
Този хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4063 -: Август 11, 2013, 07:55:34 pm »
не нямам плаети в риби само мц са там идеята ми беше али ще иска да се съберем като се обади

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4064 -: Август 11, 2013, 08:30:19 pm »
Този хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?
С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся аз

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4065 -: Август 11, 2013, 09:05:10 pm »
защо питаш за нептун

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4066 -: Август 11, 2013, 09:08:24 pm »

да, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношенията

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4067 -: Август 11, 2013, 09:11:26 pm »

да, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношенията

много ти благодаря кога да го пусна хорара след като ме потърси ли

*

Uran

• 6041
« Отговор #4068 -: Август 11, 2013, 09:26:29 pm »
Разговори- Да.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4069 -: Август 11, 2013, 10:39:26 pm »

ще кажеш ли защо пита за нептуна моля те стана ми любопитно

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4070 -: Август 11, 2013, 11:02:06 pm »
има ли някакви чувасва човека изобщо

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4071 -: Август 12, 2013, 05:43:47 am »

защото нептун в първи показва скрит характер на въпроса, неясноти около ситуацията и т.н но когато е в съвпад с нещо важно от твоя натал картата следва да се тълкува по- безпроблемно...относно чувствата- аз пак бих тълкувала този хорар- той ти дава поглед той как е настроен в момента. вижда се че в момента той се интересува от себе си главно, съсредоточен е в себе си...а ти копнееш за контакт и интимности с него.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4072 -: Август 12, 2013, 06:30:53 am »

защото нептун в първи показва скрит характер на въпроса, неясноти около ситуацията и т.н но когато е в съвпад с нещо важно от твоя натал картата следва да се тълкува по- безпроблемно...относно чувствата- аз пак бих тълкувала този хорар- той ти дава поглед той как е настроен в момента. вижда се че в момента той се интересува от себе си главно, съсредоточен е в себе си...а ти копнееш за контакт и интимности с него.
и ти си права и и аркус е права мисли за чужбина за да си решава финасовите проблеми

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4073 -: Август 12, 2013, 06:56:41 am »
с две думи от всичко казано до тук  не ми остава друго освен да легна и да зачакам да взема да изчезна тихичко

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4074 -: Август 12, 2013, 07:58:28 am »
Не се отчайвай, elodiq! Чакането му е майката.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4075 -: Август 12, 2013, 08:01:16 am »
с две думи от всичко казано до тук  не ми остава друго освен да легна и да зачакам да взема да изчезна тихичко

Елодияя...

Цяла нощ ли го мисли този нептун? И как протича зачезването?

СТига, бе момиче!

Аз пък днес научих от Гугъла, че имало парадоксално мисловен експеримент, наречен Котка на Шрьодингер, обясняващ наличието на дълбока драма в квантовата физика.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4076 -: Август 12, 2013, 08:08:00 am »

Елодияя...

Цяла нощ ли го мисли този нептун? И как протича зачезването?

СТига, бе момиче!

Аз пък днес научих от Гугъла, че имало парадоксално мисловен експеримент, наречен Котка на Шрьодингер, обясняващ наличието на дълбока драма в квантовата физика.

ами никак за сега в момента даже и незнам какво ми е вече и на работа не ми се ходи даже

*

Нова

• 3491
« Отговор #4077 -: Август 12, 2013, 08:10:16 am »
Спа ли изобщо?

Пий едно яко кафе и тръгвай, тъкмо ще се разведриш.

Но не го пий у вас, ходи в някой парк. И прочети Гугъла ))))

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4078 -: Август 12, 2013, 08:17:00 am »
в началото е най-гадно, ще се съвземеш. колкото и да е банално - време трябва.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4079 -: Август 12, 2013, 08:17:53 am »
Спа ли изобщо?

Пий едно яко кафе и тръгвай, тъкмо ще се разведриш.

Но не го пий у вас, ходи в някой парк. И прочети Гугъла ))))
истината е Нова че не съм мигнала легнах си с хиляда зора в 2 и станах в седем