Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040681 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорар за любов
« Отговор #4160 -: Август 16, 2013, 08:22:39 am »
благодаря. за жената не знам...мсиля, че още търси, но не съм сигурна. може и да има вече.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4161 -: Август 16, 2013, 08:45:54 am »
благодаря. за жената не знам...мсиля, че още търси, но не съм сигурна. може и да има вече.

да - не знаеш- венера и мерк са в твой 12..може би просто още нищо не афишира. Крие- интерсепиран знак в негов 5ти
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4162 -: Август 16, 2013, 08:49:03 am »
елодия- ако това е същия човек, за когото си писала и в други хорари- другите хорари вече са разказли и за чувствата между вас и за развитие в близките месеци.

Клер, мисля, че има вариант да подновите комуникация, харесвате с човека, а сигнификаторите ви за комуникация са във взаимна рецепция, при тях има пренос насветлина, но Луна в дева, единия от аспектите на преноса е квадрат..нещата ще стават бавно.

Може би човекът има някаква жена в живота си в момента..

благодаря ти с две думи да отпиша всичко и да не чакам нищо близките месци благодаря няма да питм повече и да разпитвам 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4163 -: Август 16, 2013, 08:54:45 am »

Този хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?
С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся аз

да, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношенията[/quote]

ще кажеш ли защо пита за нептуна моля те стана ми любопитно
защото нептун в първи показва скрит характер на въпроса, неясноти около ситуацията и т.н но когато е в съвпад с нещо важно от твоя натал картата следва да се тълкува по- безпроблемно...относно чувствата- аз пак бих тълкувала този хорар- той ти дава поглед той как е настроен в момента. вижда се че в момента той се интересува от себе си главно, съсредоточен е в себе си...а ти копнееш за контакт и интимности с него.

Това е моята прогноза. До 3-4 месеца ще подновите общуване- има шанс по- нататък да се оправят нещата, ноо шанс. Картината ще се избистри като те потърси и колелото на развитие тръгне в тази посока.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4164 -: Август 16, 2013, 09:05:13 am »
Здравейте, какво ще кажете по моя хорар... обича ли ме Х. ? ...или влюбен ли е в мен?   :wub:

Това, което забелязвам е че той се намира в своя пети дом и ако не бъркам упр. на 5тия му дом Юпитер е във взаимна рецепция с неговия упр. Луна. И Юпитер е екзалтиран - в моя 12ти дом. Но как се тълкува това? И защо според картата той е в падение, там където се намирам аз?
« Последна редакция: Август 16, 2013, 09:10:08 am от Freya »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4165 -: Август 16, 2013, 09:12:45 am »
мисля, че да- но не си дава докрай сметка за това- чувствата му тепърва ще се развиват и разрастват.....ще ги осънава. Има ли този човек в момента парични тревоги? Имате ли интимни отношения? ако имате- ще продължат. ако нямате- възможно е да се стигне до там

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4166 -: Август 16, 2013, 09:23:15 am »
Благодаря ти zokovu, мисля, че си права, или не си дава сметка докрай или не го показва така явно и осъзнато. А и аз явно съм така, защото вчера двама мои приятели ми казаха, че съм била влюбена... пък аз се учудих, защото явно и аз не си давам сметка. И двамата с него май сме едни такива разсеяни и несериозни и не се замисляме каква сме я забъркали. Имаме интимни отношения, да. Макар, че моите притеснения са свързани с това, че аз се върнах в моя град а той остана там... чуваме се всеки ден а и аз му бях на гости сега, но би било трудно да се поддържат отношения на разстояние. Но пък щом казваш, че ще продължат...  :blink:

Иначе има парични тревоги, да.

« Отговор #4167 -: Август 16, 2013, 09:27:04 am »
Луната (той) се намира в знак, където Сатурн (ти) няма есенциални достойнства. Ако беше обратното, щеше да има указание, че има чувства към теб. Така няма. Луната и Сатурн са в съседни знаци, не се виждат, т.е. нямат взаимен аспект. Не изглежда да има взаимоотношения помежду ви. Ти си го отписала вече май - Сатурн в знак на падение на Луната. Чакаш или си чакала знак от него, обаждане, комуникация, но е възможно да си се разочаровала от липсата на такава или от липсата на развитие след такава - Сатурн в 3-тия му дом.
Взаимната рецепция между негов У1 и негов У5 може да показва, че любовни въпроси го вълнуват в момента. У5 в 12-тия му дом - да не крие някой тайна връзка? Може просто забавления да са му в главата. От картата оставам с чувството, че добре си направила, като си го отписала, а не са да се връщаш отново към него.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4168 -: Август 16, 2013, 09:41:10 am »

Този хорар изглежда като Да отговор- за друго не знам. А иначе Нептуна съвпада ли с нещо от наталната ти карта? имаш ли нещо в 4, 5 градуса в Риби- в натала?
С две думи казваш да го чакам той да се обади да не го търся аз

да, ти си попитала дали ще те потърси.....има някаква далечна перспектива да ви се оправят нещата, но няма да стане в скоро време...но поне контакта се дава..нека да те потърси и питай друг хорар- на къде ще се развиват отношенията[/quote]

ще кажеш ли защо пита за нептуна моля те стана ми любопитно
защото нептун в първи показва скрит характер на въпроса, неясноти около ситуацията и т.н но когато е в съвпад с нещо важно от твоя натал картата следва да се тълкува по- безпроблемно...относно чувствата- аз пак бих тълкувала този хорар- той ти дава поглед той как е настроен в момента. вижда се че в момента той се интересува от себе си главно, съсредоточен е в себе си...а ти копнееш за контакт и интимности с него.

Това е моята прогноза. До 3-4 месеца ще подновите общуване- има шанс по- нататък да се оправят нещата, ноо шанс. Картината ще се избистри като те потърси и колелото на развитие тръгне в тази посока.

Благодаря ти с две думи нещата ще зависият от мойто представяне тогава ,че в момента и аз имам много издънки явно тогава щв се изясни какво ще стане благодаря

« Отговор #4169 -: Август 16, 2013, 09:44:05 am »
Елодия, нека аз да бъда лошата, която ще ти каже няколко житейски мъдрости. Извън хорарната карта, построена за поредния перефразиран въпрос за същото нещо в разрив с правилата на хорарната астрология.
Ако този въпрос е за същото момче, за което ти сподели, че те карал да му връщаш парите след хапване навън, направил ти е голяма услуга, като си е тръгнал. Хич не го и викай да се връща. Хубаво е човек да обича, но трябва и обектът на любовта му да е достоен за нея. Ако не цениш сама себе си, рядко ще попаднеш на някой друг, който ще те оцени. Пък ако той те цени, противно на моето впечатление, няма за какво да се притесняваш. Защото хората, които наистина ни обичат, се връщат при нас. Ако не се върне, значи не си струва. След време, като премине шокът и мъката ти, се надявам да разбереш думите ми. Пази се.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4170 -: Август 16, 2013, 09:49:49 am »
Елодия, нека аз да бъда лошата, която ще ти каже няколко житейски мъдрости. Извън хорарната карта, построена за поредния перефразиран въпрос за същото нещо в разрив с правилата на хорарната астрология.
Ако този въпрос е за същото момче, за което ти сподели, че те карал да му връщаш парите след хапване навън, направил ти е голяма услуга, като си е тръгнал. Хич не го и викай да се връща. Хубаво е човек да обича, но трябва и обектът на любовта му да е достоен за нея. Ако не цениш сама себе си, рядко ще попаднеш на някой друг, който ще те оцени. Пък ако той те цени, противно на моето впечатление, няма за какво да се притесняваш. Защото хората, които наистина ни обичат, се връщат при нас. Ако не се върне, значи не си струва. След време, като премине шокът и мъката ти, се надявам да разбереш думите ми. Пази се.

Благодаря мирабел явно е време да тръгна в друга посока а и да плащала съм си сметките защото не съм искала той да ги плаща просто не исках да си мисли че го исползват за пари както се е случвало в предишните му връзки

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4171 -: Август 16, 2013, 09:54:06 am »
Луната (той) се намира в знак, където Сатурн (ти) няма есенциални достойнства. Ако беше обратното, щеше да има указание, че има чувства към теб. Така няма. Луната и Сатурн са в съседни знаци, не се виждат, т.е. нямат взаимен аспект. Не изглежда да има взаимоотношения помежду ви. Ти си го отписала вече май - Сатурн в знак на падение на Луната. Чакаш или си чакала знак от него, обаждане, комуникация, но е възможно да си се разочаровала от липсата на такава или от липсата на развитие след такава - Сатурн в 3-тия му дом.
Взаимната рецепция между негов У1 и негов У5 може да показва, че любовни въпроси го вълнуват в момента. У5 в 12-тия му дом - да не крие някой тайна връзка? Може просто забавления да са му в главата. От картата оставам с чувството, че добре си направила, като си го отписала, а не са да се връщаш отново към него.

Ох, тъкмо ми стана хубаво и сега се разочаровах  :-[
Значи, взаимоотношения помежду ни има, както писах по-горе всеки ден се чуваме и сега му бях на гости. А също след две седмици ще пътувам по работа и пак ще се видим.
Цитат
Чакаш или си чакала знак от него, обаждане, комуникация, но е възможно да си се разочаровала от липсата на такава или от липсата на развитие след такава - Сатурн в 3-тия му дом.
Това може би е така, защото ми се ще и той да ми дойде на гости, макар че той работи, мисля че и за ден да е, пак ми могъл да направи такъв жест. А и може би съм малко разочарована, че няма кой знае какво развитие след последната ни среща. Аз явно очаквам някакви действия или обяснения в любов... :rolleyes: ама от един козирог какво такова да очаквам. Но все пак продължава да ме търси редовно, да прави планове с мен и твърди че му липсвам. За тайна връзка не знам, наистина се надявам да не е така. Но да, от една страна той е такъв човек, че дава вид само забавления да са му в главата. Но не съм го отписала все още, макар и да имам такива мисли.. и ми се струва че хлътвам повече.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4172 -: Август 16, 2013, 03:04:03 pm »
100 години.

Ще има ли някога край? )))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4173 -: Август 16, 2013, 03:17:39 pm »

Сексът ли? Не  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #4174 -: Август 16, 2013, 03:18:50 pm »
Хахаххахахахахахахахаххахахах

Значи освен, че слушам Алисия на силно в офиса и си припявам, почнах и да се смея сама на глас ))))))(

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4175 -: Август 16, 2013, 03:23:02 pm »

хахахахаха
отговорът ти е в синастрията. Виж там защо  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #4176 -: Август 16, 2013, 03:25:03 pm »
Ще ти изпапкам бузките. Заяждаш се. Обясни!
До скоро и целувки. Изчезвам от тази подвижна лудница. Работата имам предвид. Форумът е спектакъл ))))))))

« Отговор #4177 -: Август 16, 2013, 06:32:55 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта с въпрос: Ще продължи ли връзката ми с (име)? Нещо се държи странно тази седмица и ме тревожи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4178 -: Август 16, 2013, 08:48:58 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта с въпрос: Ще продължи ли връзката ми с (име)? Нещо се държи странно тази седмица и ме тревожи.
Ако се уповаваме на сходящия тригон между Луната и Слънцето (неговия сигнификатор), би трябвало връзката ви да продължи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4179 -: Август 16, 2013, 09:10:35 pm »
100 години.

Ще има ли някога край? )))))

Самота?