Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040567 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #4180 -: Август 16, 2013, 09:21:22 pm »
Предстой ли ми пътуване с В.? В. е партньор, свежо гадже.

« Отговор #4181 -: Август 17, 2013, 03:20:23 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта с въпрос: Ще продължи ли връзката ми с (име)? Нещо се държи странно тази седмица и ме тревожи.
Ако се уповаваме на сходящия тригон между Луната и Слънцето (неговия сигнификатор), би трябвало връзката ви да продължи.

Благодаря за отговора, Веско! Сдобрихме се наистина, но тъмен облак беше надвиснал над отношенията ни. :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4182 -: Август 17, 2013, 05:10:01 am »
Lunata e bez kurs, Venera Y1 za B. e v shodiast kvadrat s Upiter Y3 i ako patuvaneto e v stranata na B ne mu predstoi da patuva

Мерси, Акрукс! И аз не видях никакви аспекти между У3 или У9 и на двамата. За Луната без курс, ти приемаш разминаването с минути за разходящ аспект, нали, не зависимо, че са все още в един и същ градус със Слънцето?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4183 -: Август 17, 2013, 03:35:22 pm »
Луната е без курс, Венера у1 за В е в сходящ квадрат с Юпитер У3 и ако пътуването е в страната, на В не му предстои да пътува.
Мерси, Акрукс! И аз не видях никакви аспекти между У3 или У9 и на двамата. За Луната без курс, ти приемаш разминаването с минути за разходящ аспект, нали, не зависимо, че са все още в един и същ градус със Слънцето?
Слънцето е 24гр 04', а Луната 24гр 49', 45' не са някакви си минути, а повече от половин градус, до 17' е прието да се отчита за активен аспекта на Луната, но в случая си е вече отминал аспект, което прави Луната без курс. Пък и в картата Луната е У5, а Слънцето у6 - любов и забваления в работата, не ти е дадено на път  :blink:

Хахаха, секс в кабинета или ще се забавлявам, докато му чекна зъбите :)))))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #4184 -: Август 17, 2013, 07:06:38 pm »
100 години.

Ще има ли някога край? )))))

Самота?

Само ти от форума упорито настояваш, че аз съм самотна. Каква самота, какви пет лева? Не, нямах това предвид, но както и да е)))))))
На такъв въпрос, такъв отговор. Ясно ми е, че го зададох ей така изакано )))

*

Uran

• 6041
« Отговор #4185 -: Август 17, 2013, 08:57:05 pm »
100 години.

Самота?

Само ти от форума упорито настояваш, че аз съм самотна. Каква самота, какви пет лева? Не, нямах това предвид, но както и да е)))))))
На такъв въпрос, такъв отговор. Ясно ми е, че го зададох ей така изакано )))
По Маркес какво друго да си помисля? :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4186 -: Август 17, 2013, 09:01:55 pm »
Ми виж как ЯЯ за приятни неща си мисли, а пък ти най-лошото допускаш. Стига. Не съм самотна и сигурно някой ден ще ми повярваш.
А и малко неща могат да са толкова пълноценни, както оставането насаме със себе си, без странични енергии.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4187 -: Август 17, 2013, 09:45:27 pm »
А и малко неща могат да са толкова пълноценни, както оставането насаме със себе си, без странични енергии.

Извън темата е, но съвършено вярно!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4188 -: Август 18, 2013, 03:49:20 am »
100 години.

Луната У8 в 1д- въпросът ти е свързан с живота и смъртта, но 8д показва и желанията, а Луната У8 е в сходящ хармоничен аспект със Слънцети съУ8 в 8д- току виж желанието ти се изпълнило, макар със зор, и ако е свързано с продължителността на живота да заковеш стотака, а края да е златен ореол  :P

:wink2:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4189 -: Август 18, 2013, 08:15:57 pm »
Нещо ме гложди един въпрос, може би защото по предната карта Мирабела пита дали няма тайна връзка, може би защото си пада малко женкар, но пък може и само да дава вид на такъв. Има ли Х. отношения с друга?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4190 -: Август 18, 2013, 08:47:42 pm »
и аз искам да питам същото може би даже да я е имало преди да се разделим много страно така изведнъж си промени и поведението и държанието и всичко изобщо 

« Отговор #4191 -: Август 18, 2013, 09:02:23 pm »
Нещо ме гложди един въпрос, може би защото по предната карта Мирабела пита дали няма тайна връзка, може би защото си пада малко женкар, но пък може и само да дава вид на такъв. Има ли Х. отношения с друга?

Гледай сега какво стана. Извинявай, Фрея. Не ми се връзвай повече. Не си тормози главата заради някаква глупост, дето съм написала. Ще внимавам повече какво пиша.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4192 -: Август 18, 2013, 09:12:15 pm »
и аз искам да питам същото може би даже да я е имало преди да се разделим много страно така изведнъж си промени и поведението и държанието и всичко изобщо
Луната е без курс, което е обяснимо, тъй като начесто питаш за него, а той е представен от Венера, която отскоро е сменила знака, а от там и промяната при него, за която се озадачаваш
няма разходящи аспекти, за да е налице създаване на връзка, флирт, единствено положението ѝ в 12д показва, че се крие в момента
и в тази карта излиза, че има затруднения в работа, финанси и предстои да нарастнат

защо си  толква точна, ужас да наистина крие се даже и на скаип не влиза и мисля, че го прави заради мен и а има финансови проблеми факт е

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4193 -: Август 18, 2013, 09:22:26 pm »
Има явно подобни помисли, а може и действия в тази насока- Меркурий У1 се придвижва към съвпад със Слънцето У12 в 12д, но аспектът няма да бъде завършен, последния аспект на Луната е опозиция с Марс У8, така че няма да стигне докрай с тайното флиртуване

Благодаря за тълкуването akruks, щом е само помисли и флиртуване, то е нормално. Аз по-скоро се притеснявах за сексуални взаимоотношения и по-сериозни неща..

Гледай сега какво стана. Извинявай, Фрея. Не ми се връзвай повече. Не си тормози главата заради някаква глупост, дето съм написала. Ще внимавам повече какво пиша.

А не се притеснявай, понякога малко е нужно да се усъмним или да започне да ни работи въображението.

« Отговор #4194 -: Август 18, 2013, 09:32:59 pm »
  Здравейте,
Като начинаеща и нищоразбираща от астрология искам да попитам как точно да си направя Хорар за любов? Извинявам се за невежеството, но не открих тема която да отговаря на този въпрос. Благодаря предварително :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4195 -: Август 18, 2013, 09:35:58 pm »
  Здравейте,
Като начинаеща и нищоразбираща от астрология искам да попитам как точно да си направя Хорар за любов? Извинявам се за невежеството, но не открих тема която да отговаря на този въпрос. Благодаря предварително :)

Нужно е да прочетеш само няколко поста и ще разбереш как да зададеш въпроса.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #4196 -: Август 18, 2013, 09:36:48 pm »
Засичаш си дата и час на момента, в който ти се е породил въпроса в съзнанието, добре е да е затворен въпрос, отговор да или не, както и да е измерим, да няма абстрактности от рода на ще се оженя ли, ще имам ли втори брак, ала балаа, някога.
Пускаш все едно натална карта като залагаш мястото на селището, където си задала въпроса и дата и час на задаване, все едно тогава се е родил въпроса, хорара. И така, може и да ти се отговори.
По въпроса за натала ти, не мисля, че имаш шанс да не се омъжиш никога ))) Ако такъв хорар смяташе да пускаш.

« Отговор #4197 -: Август 18, 2013, 09:39:34 pm »
  Здравейте,

Нужно е да прочетеш само няколко поста и ще разбереш как да зададеш въпроса.
Не се изразих правилно, исках да разбера картата как точно се прави, защото не ми стана ясно от постовете :)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4198 -: Август 18, 2013, 09:44:22 pm »
чакай малко, моме :) те ситуациите не се развиват от днес за утре- при един хорар, където иде реч за развитие на отношения, обратна връзка можеш да дадеш най- рано след 2 месеца поне.
Не бях поглеждала хорара ти преди- сега му хвърлих един поглед- моето мнение е, че няма да спрете да общувате. У на 3тите ви домове са свързани, чрез колекция на светлина.
Относно чувствата- ще получите шанс да си ги изясните, ако не друго

Не мисля, че това за което пишеш тук е окончателния развой по хорара.
Цитат

Мисля,че тогава избързах с обратната връзка . Сега като препрочитам няма противоречия в отговорите и на Веско, и на Акрукс, и на Зикову. Преди около половин месец подновихме комуникацията и ще се видим съвсем скоро. Благодаря и на трима ви.
 Въпросът ми беше от 7.06.13.  Нещо не мога да сложа цитатите.
« Последна редакция: Август 18, 2013, 09:49:27 pm от zora »

« Отговор #4199 -: Август 18, 2013, 09:49:43 pm »
Засичаш си дата и час на момента, в който ти се е породил въпроса в съзнанието, добре е да е затворен въпрос, отговор да или не, както и да е измерим, да няма абстрактности от рода на ще се оженя ли, ще имам ли втори брак, ала балаа, някога.
Пускаш все едно натална карта като залагаш мястото на селището, където си задала въпроса и дата и час на задаване, все едно тогава се е родил въпроса, хорара. И така, може и да ти се отговори.
По въпроса за натала ти, не мисля, че имаш шанс да не се омъжиш никога ))) Ако такъв хорар смяташе да пускаш.

;D Не, не е за брак-няма такива изгледи за сега. Сега ще се опитам дано да успея. Много ти благодаря :)