Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043772 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4320 -: Август 28, 2013, 09:04:53 pm »
Искам да попитам скоро дали ще срещна нова любов? Не че сега ми е до любов, нито до нова нито до стара, любопитна съм само. Чувствам се изчерпана емоционално и в момента нямам сили и желание да се занимавам с никой, ама знае ли се–понякога, когато най-малко я искаш тогава идва
Питаш за любов, но с тази отминала опозиция между Венера У1 и Уран У5, който е ретро, както и фактът, че Венера У1 е У8, а Луната като втори твой сигнификатор е в палавите близнаци, въпросът ти се отнася сякаш повече за флирт, отколкото до сериозната любов, описана от Сатурн У5 в 1д, който е екзалтиран в знака на везни, в които Венера у1 е на трон.
Луната е в сходящ куинконкс със Сатурн У5, съУ1, така че любов в смисъла на това да хлътнеш дълбоко не се очертава, но пък ще извърши хармоничен аспект с Уран У5, кацнал на ДСЦ, тъй че най-неочаквано може да срещнеш някого, в когото да се влюбиш, но няма да е скоро, поради ретроградието на Уран. При всички положения, новата ти любов ще е с някой лъскав мъжкар, с който ще се фукаш- Марс У7 в 10д, в знак лъв.

Юхууу...Акрукс ти направо ме удари по слабото място.Изведнъж видях светлина в тунела и забравих, че не ми е до мъже ;D Шегувам се. Но пък обужавам мъжкари, а и лъскави още повече  :72: А пък ако е и гадняр тогава ще съм на 90% влюбена и ще има да ме утешавате. То аз мога ли да се влюбя в някой нормален мъж?!

« Отговор #4321 -: Август 28, 2013, 10:08:46 pm »
Ще се съберем ли с.Р? Вече от почтии двa месецa сме рaзделени,виждaхме се тaйно,но aз не могa повече тaкa дa потдържaм тaзи връзкa  :'( нaй-стрaнното е ,че всеки ден ми пише,a кaзвa ,че не искa отново дa се събирaме,a aз нaли си го обичaм все още тaя нaдеждa,че може отново дa сме зaедно,от еднa седмицa.съм му дaлa дa рaзбере,че или се събирaме или всичко приключвa..кaк мислите според кaртaтa обичa ли ме Р и ще се съберем ли отново
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #4322 -: Август 28, 2013, 11:08:36 pm »
Любопитството ми надделя и зададох въпроса:Х. има ли връзка с Я.?Струва ми се,че отговора е Не,но картата ми се вижда трудна,и ще съм благодарна,ако изкажете мнения  :unsure:
« Последна редакция: Август 29, 2013, 12:16:27 am от karizma »

« Отговор #4323 -: Август 29, 2013, 12:12:51 am »
филмирам се, а трябва да уча...
ще ми помогнете ли?
Х. хареса ли ме? (какво предстои? ще се получи ли нещо помежду ни?)

[инфо]
потъвам в (идеята за) любов с Х. (Краби отчете Сатурновия акцент в синастрията ни)
взаимоотношенията ни започнаха по Уран, действително се опасявам да не е кармична тази връзка (повтаря почти дословно друга такава от миналото ми, след която излязох разпарчетосана и тотално промених живота си, което ми отне солидно време(страдание)), затова и подхождам с някакви(големи) резерви. но го харесвам. много! противно на синастрията ни, емоционалността ни е на 1 честота, начинът на комуникация - също. притеснява ме възрастовата ни разлика, в контекста на това с какво мога да му бъда интересна/какво ценно мога да му дам и прочее несигурност.
[/инфо]

//хората покрай мен ме гаврят, че губя всякаква увереност, без никакво основание...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4324 -: Август 29, 2013, 12:26:10 am »
филмирам се, а трябва да уча...
ще ми помогнете ли?
Х. хареса ли ме? (какво предстои? ще се получи ли нещо помежду ни?)

[инфо]
потъвам в (идеята за) любов с Х. (Краби отчете Сатурновия акцент в синастрията ни)
взаимоотношенията ни започнаха по Уран, действително се опасявам да не е кармична тази връзка (повтаря почти дословно друга такава от миналото ми, след която излязох разпарчетосана и тотално промених живота си, което ми отне солидно време(страдание)), затова и подхождам с някакви(големи) резерви. но го харесвам. много! противно на синастрията ни, емоционалността ни е на 1 честота, начинът на комуникация - също. притеснява ме възрастовата ни разлика, в контекста на това с какво мога да му бъда интересна/какво ценно мога да му дам и прочее несигурност.
[/инфо]

//хората покрай мен ме гаврят, че губя всякаква увереност, без никакво основание...
управителят на твоите чувства е изгорен-меркурий под лъчите на слънцето ,липсва ти обективност, не че другият нещо те лъже, може би ти сама преекспонираш, в момента си влюбена в любовта един вид, но пък в 29 градуса лъв е регулус, добър показател. Вижда се трансформация на светлина между управителите ви -на комуникацията и чувствата, но нещо неясно има тук-твоите с-ри не са в домове чак любовни. Той или крие чувствата си досега, или има нещо недовършено като история отпреди.
Предстои динамика-луната в овен -с предизвикателни аспекти. Имате ли финансови взаимоотношения? Като че ли засега интимната сфера се отлага.
« Последна редакция: Август 29, 2013, 12:34:09 am от Enigma »

« Отговор #4325 -: Август 29, 2013, 12:59:56 am »
управителят на твоите чувства е изгорен-меркурий под лъчите на слънцето ,липсва ти обективност, не че другият нещо те лъже, може би ти сама преекспонираш, в момента си влюбена в любовта един вид, но пък в 29 градуса лъв е регулус, добър показател. Вижда се трансформация на светлина между управителите ви -на комуникацията и чувствата, но нещо неясно има тук-твоите с-ри не са в домове чак любовни. Той или крие чувствата си досега, или има нещо недовършено като история отпреди.
Предстои динамика-луната в овен -с предизвикателни аспекти. Имате ли финансови взаимоотношения? Като че ли засега интимната сфера се отлага.
добре ме четеш;
с-рите ми са във 2-ри и 9-ти дом, защото това са темите, които (рационално) ме вълнуват в момента и върху които опитвам да се фокусирам - скалъпване на стабилен (постоянен) самостоятелен бюджет, с който да мога да съществувам спокойно, (след) като запиша магистратура:Д
в този смисъл това влюбване не ми идва навреме и, ако не друго, ме раз-сей-ва. неприятно чак.
и аз усещам, че при него има нещо недовършено, за което аз му напомням, което прави историята прекалено изкривена за моя вкус, та затова е и хорарът.

мерси за включването, Енигма!)) ще следя развитието (ако има такова) и ще докладвам;

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4326 -: Август 29, 2013, 03:10:14 pm »
Ще се видим ли днес с половинката? Малко се посджафкахме, засега нямам намерение първа да се обадя
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4327 -: Август 29, 2013, 03:15:52 pm »
Както си четях форума и си разсъждавах за настоящата ми връзка, ми хрумна следното питане: Ще се омъжа ли за Х. (назован по име)?

Като гледам тоя секстил между сигнификаторите, дори ми е смешно, но ще се радвам да прочета някое пространно тълкувание.

Нещо не се оправям с качването на нормална карта :( Някой може ли да качи, ако тази не се вижда? Въпросът е зададен в София, в 16:03, днес - 29.08.2013

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4328 -: Август 29, 2013, 03:34:48 pm »
Ще се видим ли днес с половинката? Малко се посджафкахме, засега нямам намерение първа да се обадя
разходящия квадрат между Меркурий У3 за половинката и Нептун У3 з атеб показва сджавкането, както и това, че нямаш намерение да го търсиш- Нептун У3 е ретро, но Меркурий У3, У1 за него ще извърши хармоничен аспект с Юпитер У1, съУ3 за теб, така че ще се собрите и срещнете- ако не днес, до три дни.

:88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4329 -: Август 29, 2013, 07:46:16 pm »
Както си четях форума и си разсъждавах за настоящата ми връзка, ми хрумна следното питане: Ще се омъжа ли за Х. (назован по име)?

Като гледам тоя секстил между сигнификаторите, дори ми е смешно, но ще се радвам да прочета някое пространно тълкувание.

Нещо не се оправям с качването на нормална карта :( Някой може ли да качи, ако тази не се вижда? Въпросът е зададен в София, в 16:03, днес - 29.08.2013

Ето ми я картата:

« Отговор #4330 -: Август 29, 2013, 09:17:45 pm »
Любопитството ми надделя и зададох въпроса:Х. има ли връзка с Я.?Струва ми се,че отговора е Не,но картата ми се вижда трудна,и ще съм благодарна,ако изкажете мнения  :unsure:
Ще се радвам на някакви мнения и по тази карта  :blink:

« Отговор #4331 -: Август 29, 2013, 09:48:36 pm »
колеги са

« Отговор #4332 -: Август 29, 2013, 10:59:02 pm »
Акрукс,благодаря ти за отзивчивостта,кои с-ри разглеждаш,да си сверя часовника  ;D А и късния Асц. не показва ли,че на тоя етап въпроса не търпи развитие?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4333 -: Август 30, 2013, 04:50:38 am »

Ето ми я картата:
  A годежен пръстен получила ли си?  Според картата има шанс да се омъжиш за Х, но от негова страна има отлагане- Меркурий У1 във 2д в разходяща опозиция с ретро Нептун У9, може да е по финансофи причини, но предстои секстил с Юпитер съУ9 за него и твой У1.

Благодаря ти, Акркс! От твоята уста в Божиите уши, както се казва!
Не съм получила пръстен, наистина въпроса просто се роди ей така и на майтап пуснах хорар. Това е връзка на един месец.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4334 -: Август 30, 2013, 03:08:47 pm »

Ето ми я картата:
  A годежен пръстен получила ли си?  Според картата има шанс да се омъжиш за Х, но от негова страна има отлагане- Меркурий У1 във 2д в разходяща опозиция с ретро Нептун У9, може да е по финансофи причини, но предстои секстил с Юпитер съУ9 за него и твой У1.

Благодаря ти, Акркс! От твоята уста в Божиите уши, както се казва!
Не съм получила пръстен, наистина въпроса просто се роди ей така и на майтап пуснах хорар. Това е връзка на един месец.
А-а, това да не е онзи, за който пуска хорар дали ще пътувате през един уикенд, какво стана, че не помня дали даде обратна връзка?

Мдаааа, точно той. За сега не се очертава пътуване. Подготвяме нещата за някой уикенд, ама не е ясно кога. За сега ще прекараме една седмица заедно у нас :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4335 -: Август 30, 2013, 06:43:18 pm »
Значи хорарчето от 16 август е показало вярно, че не предстои път на господина  :blink:
Приятно изкарване у вас и внимавай като ядеш и пиеш да не си глътнеш годежния пръстен!  ;D

Да, за момента няма да се пътува. Ще стане ясно дали и кога ще ходи в командировка. То питането беше за такова нещо. Иначе в неделя ще мръднем извън Сф, ама само за деня.
Благодаря за пожеланията! Годежен пръстен скоро няма да има, ама то нищо не се знае, де :) Да взема да питам кога ще ми подари пръстена, а :)

« Отговор #4336 -: Август 30, 2013, 11:27:33 pm »
Акрукс,благодаря ти за отзивчивостта,кои с-ри разглеждаш,да си сверя часовника  ;D А и късния Асц. не показва ли,че на тоя етап въпроса не търпи развитие?
за Луна без курс е прието да се казва, че въпросът не търпи развитие, но при положение, че между другите основни сигнификатори са налице сходящи аспекти, то развитие има и това го доказват обратните връзки на други въпроси, разглеждани в този форум при Луна без курс. Късният АСЦ показва скорошна промяна в обстоятелствата, в случая нямат връзка тези, за които се отнася въпроса, но много скоро това може да се промени.
Х. като нзаован първи е по 7д, Я. по негов 7д, аз по 7д гледам колегите, по 6д са служителите, но Х не е собственик на фирмата и Я да му служи, нали?
Благодаря,Акрукс,но в такъв случай кой е сигнификатор на питащия?Доста ме затрудняват такива хорари  :blink:

« Отговор #4337 -: Август 31, 2013, 12:30:14 am »
Аааа, схванах  ;D Благодаря за разясненията  :wub: А за примера,който ти даваш сигурно трябва да се вземе под внимание кой на кого какъв е(да речем приятелка и съученичка,съпруг и съсед и т.н.) и тогава да се определят с-рите.Така си мисля аз поне,де  :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4338 -: Август 31, 2013, 06:01:46 am »
А за примера,който ти даваш сигурно трябва да се вземе под внимание кой на кого какъв е(да речем приятелка и съученичка,съпруг и съсед и т.н.) и тогава да се определят с-рите.Така си мисля аз поне,де  :blink:

Да и аз така мисля, без да претендирам за голям капацитет. Примерно аз, гаджето и някаква нова при него: 1,7 и 5, ако връзката е тайна 12 и т.н.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4339 -: Август 31, 2013, 08:31:58 am »
Ако подозираме някаква нова, ще гледаме 5 или 12, но ако тя е лицето Х. трябва да отиде в 7. И какво се прави тогава? Пак се връщаме на 5?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: