Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042402 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4340 -: Август 31, 2013, 11:06:44 am »
Момичета, мога ли да си направя хорар, дали въпросния ''Х'' за който питах преди 2 седмици си мисли за мен или е по-добре да изчакам още  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4341 -: Август 31, 2013, 12:07:58 pm »
На мен първата асоциация на Смарта беше-"умна"

« Отговор #4342 -: Август 31, 2013, 12:25:12 pm »
Момичета, мога ли да си направя хорар, дали въпросния ''Х'' за който питах преди 2 седмици си мисли за мен или е по-добре да изчакам още  :blink:
Момиче, въпросният Х. ако мисли за теб, земята ще изрови и ще намери начин да се обади и сподели мислите си- все пак голям мъж е, бих казала прекалено голям за теб, за да си хабиш енергията и прекарваш времето в размисли по него... Помисли за себе си и прави това, което ти носи радост, а не терзания... Но поне ще се усъвършенстваш в астрологията, докато чоплиш и нищиш ще го бъде ли или не чиляка  ;D  (един близнак с везняшка луна, който ми бе омотал главата изигра при мен тази роля преди години ;))
С Х имате аспект за страстната любов- съвпад на Марс и Венера, но този вид любов прегаря като бенгалски огън и ако не са налице аспекти Слънце-Луна, както и хармонични от страна на Сатурн, то нещата не са трайни и попадат в графата “флирт“ и “разбито сърце“. При вас има квадрат между твоето Слънце и негов Сатурн и опозиция между твоя Сатурн и неговото СЛънце, макар в по-широк орбис, те си казват тежката дума, особено квадратът, при който Сатурн може да поболее Слънцето. Определено сте кармична връзка- твоя Плутон е в тригон с негова Венера, но то пък коя ли връзка не е карма, нали всичко, което ни се случва е част от пътя, както е казал Дънов!

Напълно споделям мнението ти, че човек когато има желание да направи нещо светът ще преобърне и ще го направи. И по себе си съдя. Терзанията и болката на този етап отминаха, дано да не се върнат, но все пак това не ми пречи да си мисля всеки ден за него, въпреки че и аз не го търся  :blink: Но само едно нещо не ми стана ясно, как  разбра, че е прекалено голям за мен, като дори не съм го споменавала. Както казах и в другата тема според мен имаш гадателски способности  :72:
« Последна редакция: Август 31, 2013, 12:39:06 pm от _perla_ »

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4343 -: Август 31, 2013, 12:41:52 pm »
Момиче, въпросният Х. ако мисли за теб, земята ще изрови и ще намери начин да се обади и сподели мислите си- все пак голям мъж е, бих казала прекалено голям за теб, за да си хабиш енергията и прекарваш времето в размисли по него... Помисли за себе си и прави това, което ти носи радост, а не терзания... Но поне ще се усъвършенстваш в астрологията, докато чоплиш и нищиш ще го бъде ли или не чиляка  ;D  (един близнак с везняшка луна, който ми бе омотал главата изигра при мен тази роля преди години ;))
С Х имате аспект за страстната любов- съвпад на Марс и Венера, но този вид любов прегаря като бенгалски огън и ако не са налице аспекти Слънце-Луна, както и хармонични от страна на Сатурн, то нещата не са трайни и попадат в графата “флирт“ и “разбито сърце“. При вас има квадрат между твоето Слънце и негов Сатурн и опозиция между твоя Сатурн и неговото СЛънце, макар в по-широк орбис, те си казват тежката дума, особено квадратът, при който Сатурн може да поболее Слънцето. Определено сте кармична връзка- твоя Плутон е в тригон с негова Венера, но то пък коя ли връзка не е карма, нали всичко, което ни се случва е част от пътя, както е казал Дънов!

Напълно споделям мнението ти, че човек когато има желание да направи нещо светът ще преобърне и ще го направи. И по себе си съдя. Терзанията и болката на този етап отминаха, дано да не се върнат, но все пак това не ми пречи да си мисля всеки ден за него, въпреки че и аз не го търся  :blink: Но само едно нещо не ми стана ясно, как  разбра, че е прекалено голям за мен, като дори не съм го споменавала. Както казах и в другата тема според мен имаш гадателски способности  :72:

Акрукс,че има способвости..има!Казвам го от собствен опит,но в картата най-вероятно се вижда,че човека е по-голям..

« Отговор #4344 -: Август 31, 2013, 12:46:25 pm »
Но само едно нещо не ми стана ясно, как  разбра, че е прекалено голям за мен, като дори не съм го споменавала. Както казах и в другата тема според мен имаш гадателски способности  :72:
по знака и градусите на Плутон, душко, никакви гатанки няма

;D ;D Ясно, аз за миг си помислих, че имаш гадателски способности. То човек като не разбира от астрология,се изказва неподготвен  ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4345 -: Август 31, 2013, 04:18:47 pm »
Тя ги има, но това с Плутон/Уран/Нептун/Сатурн е стар трик за новобранци-астролози. ;)

И аз покрай тая любовна история астрологясах. ;D Класика!

Смарта, не Смърта, макар че какво значение има? Ама много ми е арогантно името, а?  :49: Както вече обясних някъде, регистрирах се без намерения да участвам по времето на написването на една история за една Смарта (там тя умница) и това ми дойде първо. Бях я кръстила така за компенсация за нещастната съдба, която и измислих. Но то това са си едни обикновени автопроекции... а сега трябва да си доказвам името.  ;D

ПП. И да добавя към Акрукс, след два флирта с участието на Сатурн срещу моето Слънце, първо проверявам синастрията и ако има квадратче или очилца - беж, еж, да те няма! То бива да си мазохист, пък и аз с тоя аквариум, ама чак пък толкоз? Перла (с това име... дааа), вземи да почерпиш, че не те търси, да знаеш, голямо добро ти прави човекът!
« Последна редакция: Август 31, 2013, 04:23:58 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #4346 -: Август 31, 2013, 04:41:17 pm »
Тя ги има, но това с Плутон/Уран/Нептун/Сатурн е стар трик за новобранци-астролози. ;)

И аз покрай тая любовна история астрологясах. ;D Класика!

Ах, тази Акрукс,  как ме метна само  ;D Аз нали нищо не разбрам и вярвам на това което ми казвате. Но останах изумена от това, което ми каза. И преди няколко дни пак го направи, като каза,че има вероятност да срещна лъскав мъжкар в който може би ще се влюбя- удари ме по слабото място  ;D А, като се има предвид, че няколко дена преди да ми каже това се шегувах с приятелка, дали скоро няма да се появи някой готин мъжкар на хоризонта, останах така  :o

« Отговор #4347 -: Август 31, 2013, 04:43:37 pm »
 ;D ;D ;D Смарта, ще ме умориш от смях. Благодаря за съвета със сигурност ще ми е от полза занапред  :wub:
« Последна редакция: Август 31, 2013, 04:48:21 pm от _perla_ »

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4348 -: Август 31, 2013, 06:11:28 pm »
Или му пиши поне един смс , или зарежи тази работа с Х. Явно е от тези, които чакат на момичетата да го търсят.

« Отговор #4349 -: Август 31, 2013, 09:12:31 pm »
Акрукс, останах без думи  :'( :clap: Много мило от твоя страна-разтопи ми сърцето. Наистина ме зарадва и развълнува, та чак се насълзих. Много благодаря за стихотворението  :88: :58:

П.П. А колко истини има в него!
« Последна редакция: Август 31, 2013, 09:29:03 pm от _perla_ »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4350 -: Август 31, 2013, 09:12:57 pm »
Какви таланти има тук! Акрукс, дълбоко съм впечатлена! И ме заболя
сърцето! :(
« Последна редакция: Август 31, 2013, 10:10:26 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #4351 -: Август 31, 2013, 10:01:49 pm »
Или му пиши поне един смс , или зарежи тази работа с Х. Явно е от тези, които чакат на момичетата да го търсят.

Благодаря за съвета, Морена  :blink: Прекалено много ме разочарова и нарани. А когато го прави човек, който чувстваш много близък, най-много боли. Едва ли го е направил умишлено, понякога нараняваме хората без да го искаме. И на мен също ми се е случвало да наранявам хора, които не са заслужавали. Не съм легнала да умирам (отмина този етап), случват се подобни любовни разочарования. Съмнявам се, че чака аз да го потърся, както каза Акрукс и аз се съгласих с нея -ако имаше желание да го направи нищо не би могло да го спре. По-добре да я зарежа работата с въпросния ''Х'' и съм на път, просто ми трябва още малко време за да спре да ми се върти из главата и да спра да си задавам въпроси, а и аз самата не виждам смисъл да дълбая още там, така или иначе няма да сме заедно.

« Отговор #4352 -: Септември 01, 2013, 03:46:51 pm »
Ще се съберем ли с.Р? Вече от почтии двa месецa сме рaзделени,виждaхме се тaйно,но aз не могa повече тaкa дa потдържaм тaзи връзкa  :'( нaй-стрaнното е ,че всеки ден ми пише,a кaзвa ,че не искa отново дa се събирaме,a aз нaли си го обичaм все още тaя нaдеждa,че може отново дa сме зaедно,от еднa седмицa.съм му дaлa дa рaзбере,че или се събирaме или всичко приключвa..кaк мислите според кaртaтa обичa ли ме Р и ще се съберем ли отново
Нaдежден ли е хорaрa 
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #4353 -: Септември 01, 2013, 04:00:52 pm »
Ето я и кaртaтa  :-\
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4354 -: Септември 01, 2013, 04:14:13 pm »
Ето я и кaртaтa  :-\
Неговите управители-на 3 и 5 са в 12/рецепцията с плутон вероятно показва изолацията-общуване чрез смс-и/. Та-12 дом-вероятно нещо минало между вас му държи влага, това е неутрално твърдение, не обвинение, това което се изисква от него-или не е готов да го направи, или не иска и се е заинатил.
Управителите на 1-7, 5-11 не апликират аспекти. Комуникацията ви ще продължи, инициирана от теб, главно.
Дали същностно ще се променят нещата в рамките на хорара-трудно е, може да си дадете отпуск време по-дълго да се разберете-всеки сам себе си, потребностите във връзката за всеки от вас поотдлено.. :blink:
Той скоро се е ориентирал около отговорностите в работата и наам е насочил енергията си ,но не му е лесно и на него, има някакви задължения, стари към нещо, някого.

« Отговор #4355 -: Септември 01, 2013, 04:45:40 pm »
Много,много ви блaгодaря момичетa! Виждaме се тaйно сaмо от семейството му,но не и от приятели и близки роднини,мaлко е сложно тaм  :'( е сегa пaк не издържaх и отново се видяхме ,прекaрaхме двa невероятни денa зaедно,но нещо нaистинa се инaти,в единият момент ми обяснявa кaк съм нaй-слaдкото и  крaсиво момиче,в следвaщият момент ми обяснявa,че не било прaвилно дa се виждaме,зaщото отново сме зaдълбочaвaли нещaтa между нaс и тaкa никогa нямaло дa можем дa се збрaвим ...Нз държи се тaкa все едно никогa не сме били рaзделени,a в др момент нещо го спирa...успя и хорaрнaтa кaртa дa объркa  ;D

« Отговор #4356 -: Септември 01, 2013, 04:55:35 pm »
Akruks и Enigma,нямaте си и нaпредстaвa колко много съм ви блaгодaрнa,пообнaдеждих се мaлко и се презaредих с толковa вярa и оптимизъм,че мaлко по мaллко с постоянство и търпение могa отново дa си върнa моето съкровище,знaм,че не сте кaзaлa ,че със сигурност отново ще се съберем,но все пaк имa нaдеждa ,подaвa се някои и друг слънчев лъч от хорaрчето ,aко прaвилно съм рaзбрaлa думите ви.  :wub:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4357 -: Септември 01, 2013, 07:05:51 pm »
ще има ли следваща среща с х? /би била 3та/

ов - имаше

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4358 -: Септември 01, 2013, 07:59:50 pm »
За всички разбити сърца в тази тема с пожелание да се почувстват по-добре и да намерят друга гледна точка. :)

http://myvelikoturnovo.com/2013/07/31/liubovta_sled_liubovta/

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4359 -: Септември 01, 2013, 08:07:44 pm »
ще има ли следваща среща с х? /би била 3та/

ов - имаше
Благодаря за обратната връзка!
Задействал се е сходящия хармоничен аспект между Меркурий У1, У3 за него с Юпитер У1, У3 при теб  :blink:
а нещо друго по картата може ли да се каже? че се чудя дали може да му имам доверие на този човек, някак не мога като че ли

Смарта, благодаря за линка. точно навреме ми идва  :lol:
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 08:13:49 pm от Kler »