Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043377 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #4380 -: Септември 03, 2013, 07:07:21 pm »
Ейййй, как ме нарече егоистична и меркантилна :) Ама може пък и така да съм, знам ли :)

Хах, ама ти ли си питащата? Не знаех  ;D
От написаното останах с убеждение, че някой си пита, ти си построила карта, за да дадеш отговор и помоли за помощ по картата... :mellow:

Нищо, аз не се сърдя :))))))) Даже ми стана смешно!
Аз си питах, щото го виждам, че страда и не е щастлив, а е добър човек - мил, грижовен и все му се трие сол на главата. И аз пшреди време, както знаеш, бях в подобна ситуация и му съчувствам. Аз ги познавам от три години и все така е било. От скоро започнаха да ми споделят поотделно разни неща за брака си и потвърдиха наблюденията ми. Та, за това питах ;)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4381 -: Септември 03, 2013, 09:06:36 pm »
Страдал бил... То всеки женен мъж така разправя или се представя така пред любовницата  ;)

Съвършено вярно! Проверява се като му предложиш да напусне жена си. Тогава се разбира колко страда наистина!  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #4382 -: Септември 03, 2013, 09:26:35 pm »
Акрукс, знам че вече ми отговори на този въпрос, ама нали любопитсвото ми е по-голямо, та взех че си направих хорар с въпрос дали си мисли за мен, че да мирясам най-накрая  :-[ Така като гледам и хорара  потвърждава, че не си мисли, понеже 1,2,3 дом са празни. Но все пак ми се иска да видя и твоето компетентно мнение  :blink: Трябва ли да уточнявам, че връзката ни беше тайна или вече го знаеш, без да съм ти казала  ;D Назовала съм го по име

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4383 -: Септември 04, 2013, 08:55:35 am »
Като стана дума за мислене и аз вчера си пуснах един хорар дали мисли за мен и гледах по 3тите домове, ама явно не съм била права. Така или иначе май не мисли за мен, ама някой по-знаещ ако иска да каже мнение :-\

*

Mishe

• 17
« Отговор #4384 -: Септември 04, 2013, 10:37:28 am »
Здравейте!
Имам един въпрос, който е изключително важен за мен! Попаднах в доста объркваща ситуация за мен с човека, с когото имам взаимоотношения вече няколко месеца. До понеделник вечерта всичко беше наред и вчера вечерта изведнъж нещата се промениха без видима причина. Просто получих категоричен отговор не без никакви обяснения, без видима за мен причина и без да мога да попитам какво се случва. Въпросът  ми е свързан с това какво се случва! Ще бъда много благодарна, ако получа отговор!!!
Прикачвам и хорарната карта.
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 10:53:39 am от Mishe »

« Отговор #4385 -: Септември 04, 2013, 10:45:00 am »
Благодаря, Акрукс !
Значи все пак си мисли за мен   :08: Гледах 1,2,3  дом понеже по предната ми карта това гледахте, които като се върнах назад сте ми казали че отговарят за комуникацията между нас и позицията на двамата по зададения въпрос, а е трябвало да гледам 12-ти. И чувствата ли там сегледат? Венерата  все там си стои в 6-ти дом. А, Луната ми все без курс и в двете карти, въпреки че само 2 пъти съм питала за същия човек, но явно има значение.

П.П. Искам да поздравя всички влюбени с едно много любимо мое парче с превод за тези които, като мен не разбират много от английски  :blink:
http://www.youtube.com/watch?v=OEfaxxe0Seo

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4386 -: Септември 04, 2013, 11:24:08 am »
Благодаря, Акрукс !
Значи все пак си мисли за мен   :08: Гледах 1,2,3  дом понеже по предната ми карта това гледахте, които като се върнах назад сте ми казали че отговарят за комуникацията между нас и позицията на двамата по зададения въпрос, а е трябвало да гледам 12-ти. И чувствата ли там сегледат? Венерата  все там си стои в 6-ти дом. А, Луната ми все без курс и в двете карти, въпреки че само 2 пъти съм питала за същия човек, но явно има значение.

П.П. Искам да поздравя всички влюбени с едно много любимо мое парче с превод за тези които, като мен не разбират много от английски  :blink:
http://www.youtube.com/watch?v=OEfaxxe0Seo

По 12 дом са тайните връзки. По 5 - явните. По 7 - партньорските отношения. По 3 - комуникацията. АЦ и ДЦ, планети в 1 и 7 - описват ви вас - питащият и ако другият е назован по име. 1 дава информация как се чувства питащият. 7 - как се чувства този, за когото се пита. Картата се "върти", когато се гледа за друг човек - твоят 7 е негов 1, твоят 8 е негов 2, така неговата комуникация отива в твоя 9, а любовният му живот - в твой 11, което е логично, защото 5 е домът, където даваме любов, а 11 - където получаваме. Неговият 12 е твой 6. И т.н. Има инфо в интернет, прочети, ако те интересува.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4387 -: Септември 04, 2013, 11:35:22 am »
Като стана дума за мислене и аз вчера си пуснах един хорар дали мисли за мен и гледах по 3тите домове, ама явно не съм била права. Така или иначе май не мисли за мен, ама някой по-знаещ ако иска да каже мнение :-\
Мислите са по 3 дом, 12 са тайни мисли, неосъзнати неща, съньове и др. :mellow:
 Сигурно е, че ти повече мислиш. Луната ще направи секстил с неговата венера,управляваща 5 му дом, така че ако е имало нещо между вас, развитието продължава. :blink:

« Отговор #4388 -: Септември 04, 2013, 11:36:16 am »
Смарта, благодаря за пояснението, но все още ми е пълна мъгла  :blink: Ще може ли да ми дадеш някакъв линк, защото съм търсила инфо, но така и не намерих нещо от което да ми стане ясно

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4389 -: Септември 04, 2013, 11:57:47 am »
Мислите са по 3 дом, 12 са тайни мисли, неосъзнати неща, съньове и др. :mellow:
 Сигурно е, че ти повече мислиш. Луната ще направи секстил с неговата венера,управляваща 5 му дом, така че ако е имало нещо между вас, развитието продължава. :blink:

Благодаря, Енигма, в предишния хорар пак така излезе - че аз мисля повече :-\

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4390 -: Септември 04, 2013, 12:28:44 pm »
Смарта, благодаря за пояснението, но все още ми е пълна мъгла  :blink: Ще може ли да ми дадеш някакъв линк, защото съм търсила инфо, но така и не намерих нещо от което да ми стане ясно

По-късно, че сега нямам време. Ако пропусна, подсети ме днес-утре. Всъщност, питай старите форумци нямат ли теми за обяснение на правилата на хорарната, аз не съм търсила.

« Отговор #4391 -: Септември 04, 2013, 12:40:59 pm »

По-късно, че сега нямам време. Ако пропусна, подсети ме днес-утре. Всъщност, питай старите форумци нямат ли теми за обяснение на правилата на хорарната, аз не съм търсила.

Щом си заета и нямаш нищо под ръка недей да търсиш, без това сигурно си имаш и други ангажименти  :blink: Аз ще се разровя, дано да открия нещо, като за начинаещи  ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4392 -: Септември 04, 2013, 04:45:21 pm »
Мислите са по 3 дом, 12 са тайни мисли, неосъзнати неща, съньове и др.
под съньове сънища ли си имала предвид?
абсолютно

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4393 -: Септември 04, 2013, 04:59:18 pm »
Мислите са по 3 дом, 12 са тайни мисли, неосъзнати неща, съньове и др.
под съньове сънища ли си имала предвид?
абсолютно
И то не просто сънища, а сънища със значение - съньове. Соу найс! :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4394 -: Септември 04, 2013, 05:04:11 pm »
ще започна ли връзка с Г?

« Отговор #4395 -: Септември 04, 2013, 07:22:33 pm »
Нареждам се отново с въпрос за приятелка. ;) Тя пита-мъж(В.Г.) има ли чувства към нея?Предварително много ви благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_18_vg_ima_li_4yvstva_hk.62235.45651.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

*

Uran

• 6041
« Отговор #4396 -: Септември 04, 2013, 07:30:36 pm »
Клер, да сте имали такава? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #4397 -: Септември 04, 2013, 07:32:54 pm »
Нареждам се отново с въпрос за приятелка. ;) Тя пита-мъж(В.Г.) има ли чувства към нея?Предварително много ви благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_18_vg_ima_li_4yvstva_hk.62235.45651.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528
Да. И Сатурн, и Луна имат позитивен аспект с Юпитер,а той пък е в съвпад със Сириус.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4398 -: Септември 04, 2013, 07:38:23 pm »
благодаря ви.
връзка нямаме и не сме имали, флирт -  да, платонически  ;D.
при мен този квадрат май почна да се проявява

*

Uran

• 6041
« Отговор #4399 -: Септември 04, 2013, 07:43:47 pm »

те колеги ли са?

Заради Слънце и Луна в 6 дом ли? :blink: