Сори, но този човек не ме оставя да си тръгна. Аз съм влюбена в него, смятаме че и при него е така, но нещо го спира. Казах му, че повече не мога да го чакам, а и поведението му не свидетелства никакви сериозни намерения.
Несигурен е.
Питам дали е влюбен в мен, дали му липсвам?
По картата не излиза да си влюбена, а по-скоро те интересуват неговите чувства, които при него се свеждат до интимно общуване, което предполагам ще продължи, както и връзката ви. Не, че е несигурен, а с Луна в риби е по-мек, чувствителен, нерешителен, докато ти си по-стабилна, представена от Сатурн в скорпион и ако искаш сериозно обвързване ти трябва да си инициатор и поставиш нещата под контрол. Все някой трябва да е водач в двойката :blink:
'ми приземена съм, да.
нямаме интимна връзка, всъщност - нищо не ни свързва. обстоятелствата отложиха започването на нещо между нас, след това изборът легна върху него. но той не го прави, а аз се изморих да го чакам, за което, едва ли не, ме моли, а действително, не виждам смисъл, след като не съм му сред приоритетите и се колебае толкова.
опитвах/м се да предизвикам край (на настоящата ситуация), но той не го позволява и продължава да ме задържа, подмятайки трохи, кукички, етц. единственото, което ме кара да си мисля, че не съм му безразлична и реално му харесвам, е фактът, че продължавам да присъствам в творчеството му. това е.
не ми се води, не съм този типаж.
благодаря ти за отговора за пореден път!!!))