Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040784 Прегледи
*

lusy

• *
  • 190
Re: Хорар за любов
« Отговор #4700 -: Октомври 15, 2013, 09:22:44 pm »
Добър вечер, може ли едно въпросче и от мен - Ще имам ли любовна връзка с Й? Познавам се отскоро с този мъж и общуването с него изключително лесно и ненатаварващо. Интересно ми е дали може да се случи и нещо друго между нас. А късния асцендент какво ли може да означава в случая....?

« Отговор #4701 -: Октомври 16, 2013, 12:11:44 am »
Сори, но този човек не ме оставя да си тръгна. Аз съм влюбена в него, смятаме че и при него е така, но нещо го спира. Казах му, че повече не мога да го чакам, а и поведението му не свидетелства никакви сериозни намерения.
Несигурен е.
Питам дали е влюбен в мен, дали му липсвам?
По картата не излиза да си влюбена, а по-скоро те интересуват неговите чувства, които при него се свеждат до интимно общуване, което предполагам ще продължи, както и връзката ви. Не, че е несигурен, а с Луна в риби е по-мек, чувствителен, нерешителен, докато ти си по-стабилна, представена от Сатурн в скорпион и ако искаш сериозно обвързване ти трябва да си инициатор и поставиш нещата под контрол. Все някой трябва да е водач в двойката  :blink:
'ми приземена съм, да.
нямаме интимна връзка, всъщност - нищо не ни свързва. обстоятелствата отложиха започването на нещо между нас, след това изборът легна върху него. но той не го прави, а аз се изморих да го чакам, за което, едва ли не, ме моли, а действително, не виждам смисъл, след като не съм му сред приоритетите и се колебае толкова.
опитвах/м се да предизвикам край (на настоящата ситуация), но той не го позволява и продължава да ме задържа, подмятайки трохи, кукички, етц. единственото, което ме кара да си мисля, че не съм му безразлична и реално му харесвам, е фактът, че продължавам да присъствам в творчеството му. това е.

не ми се води, не съм този типаж.
благодаря ти за отговора за пореден път!!!))

« Отговор #4702 -: Октомври 16, 2013, 12:17:21 pm »
здравейте,ще се радвам да се отзовете и изказвам предварителни благодарности
ще има ли промяна в отношеята ни със Х
решила съм да му се обадя по повод,понеже действията му към мен са прекалено двузначни-ту ме търси,ту не.Бивш еХ,и ако продължавам да зациклям от обаждане ,до обаждане ще полудея,имам емоции към човека,но нееднозначното му поведение  ,ме предизвиква да съм враждебна към него и нервна към себе си, просо съм кълбо от нерви по оношения на него
промяна в отношенията ви не се очертават, комуникацията ви ще продължи, той ще те търси пак и най-добре е да му обясниш как се чувстваш и сама да решиш доколко ти е комфортно общуването с него и да поставиш някакви граници
мерси много Акрукс...а може ли да попитам ,чисто приятелски ли интерес има към мен?

« Отговор #4703 -: Октомври 16, 2013, 01:11:26 pm »
Здравейте бих искала да попитам:
Дали ще бъдем с Х отново заедно?и Кога?

Направих картаБлагодаря за съдействието
Ако има желание, има и начин!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4704 -: Октомври 16, 2013, 03:01:32 pm »
Бих искала да задам следния въпрос:
 "Ще имаме ли сериозна връзка с И.която да прерастне в обвързване?"

Samoella- аз си мисля, че има шанс това да стане, но е доста напред във времето. Според мен ти ще бъдеш с този човек, чувствата са споделени- у на 7ми дом на 40 минути от Спика- аз бих го отчела като добър знак, обещаващо е...но трябва да постискаш зъби- има много показатели в картата- ранен АЦ и точно тези планети в 1 д.
Той е много объркан по отношение на начина ви на общуване- има нещ в комуникацията, което трябва да се изчисти- така да се каже.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4705 -: Октомври 16, 2013, 03:07:09 pm »

Събиране в близките месеци не се вижда по тази карта, но понеже имаш слънце в спика и кк-с на луната към тази точка- предполагам, че някакъв изключителен шанс или щастливо събитие ще се случи, по отношение на вас- нещо благотворно. След като това се случи- питай пак.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4706 -: Октомври 16, 2013, 03:17:05 pm »
Не, съжалявам!
Може да имате тайна връзка, любов, секс, но до обвързването, за което питаш на този етап няма да се стигне.

Благодаря ти Акрукс за мнението.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4707 -: Октомври 16, 2013, 03:18:21 pm »

Samoella- аз си мисля, че има шанс това да стане, но е доста напред във времето. Според мен ти ще бъдеш с този човек, чувствата са споделени- у на 7ми дом на 40 минути от Спика- аз бих го отчела като добър знак, обещаващо е...но трябва да постискаш зъби- има много показатели в картата- ранен АЦ и точно тези планети в 1 д.
Той е много объркан по отношение на начина ви на общуване- има нещ в комуникацията, което трябва да се изчисти- така да се каже.

Зикову благодаря за надеждата!!!
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #4708 -: Октомври 16, 2013, 03:24:43 pm »

Събиране в близките месеци не се вижда по тази карта, но понеже имаш слънце в спика и кк-с на луната към тази точка- предполагам, че някакъв изключителен шанс или щастливо събитие ще се случи, по отношение на вас- нещо благотворно. След като това се случи- питай пак.

интересно какво ще е това нещо:).Времето ще покаже. Благодаря за отговора
Ако има желание, има и начин!

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4709 -: Октомври 16, 2013, 03:31:20 pm »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза :-[ .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4710 -: Октомври 16, 2013, 05:23:42 pm »
нептун е много близо до АЦ...имаш ли нещо на 2 гр. в Риби в наталната карта?

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4711 -: Октомври 16, 2013, 09:01:15 pm »
нептун е много близо до АЦ...имаш ли нещо на 2 гр. в Риби в наталната карта?
Не zikovu,нямам нито една планета в риби.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4712 -: Октомври 16, 2013, 10:25:12 pm »
Добър вечер, може ли едно въпросче и от мен - Ще имам ли любовна връзка с Й? Познавам се отскоро с този мъж и общуването с него изключително лесно и ненатаварващо. Интересно ми е дали може да се случи и нещо друго между нас. А късния асцендент какво ли може да означава в случая....?
Късният асц показва късно зададен въпрос, може да се проследи крайното развитие на нещо, което е започнало
по картата излиза, че се познавате анатомично и връзка може да имате, която ще се основава на секс
не знам защо питаш за любовна връзка, като самата ти не си влюбена в него, а просто се чувстваш добре с него, което не е никак малко и е по-добре от това да си влюбена в някой, с който не ти е хубаво

Благодаря за отговора, Akrusk. Май не знам какво точно искам... А вижда ли се дали ще има комуникация между нас, че вчера бях малко по-остра и той се разсърди?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4713 -: Октомври 16, 2013, 10:31:49 pm »
lealya в такъв случай...има някаква важна информация която липсва, но като цяло мисля, че всичко между вас ще е ок- положението на луната към слънцето, слънце в спика, марс в реглус, престои скоро съвпад на слънце и сатурн, има сх тригон на слънце и нептун...има доста показатели, че нещата ще продължат да се развиват добре. Но ти самата с всички тези планети в първи ми се струваш несигурна и нестабилна към този човек.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4714 -: Октомври 16, 2013, 10:39:39 pm »
Сърди ли ми се X?

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4715 -: Октомври 16, 2013, 10:49:01 pm »
lealya в такъв случай...има някаква важна информация която липсва, но като цяло мисля, че всичко между вас ще е ок- положението на луната към слънцето, слънце в спика, марс в реглус, престои скоро съвпад на слънце и сатурн, има сх тригон на слънце и нептун...има доста показатели, че нещата ще продължат да се развиват добре. Но ти самата с всички тези планети в първи ми се струваш несигурна и нестабилна към този човек.
Благодаря ти :58:,права си че аз се чувствам несигурна.Маже би ме притеснява малко повече разликата в годините,а и както споменах сме колеги.А тази важна информация с какво може да е свързана,с нещо което не знам за него или като цяло.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4716 -: Октомври 17, 2013, 03:34:48 am »
Сърди ли ми се X?
Не се сърди и общуването ви ще продължи, макар да не протича гладко поради ретро Нептун У3 на Х
Благодаря ти много, akruks!  :88: Дано отново да се окажеш права!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4717 -: Октомври 17, 2013, 09:24:12 am »
Сърди ли ми се X?

Веско- аз мисля, че се сърди - Сатурн е разположен в знак на падение на луната. Но мисля, че ще се разберете и ще продължите контактите си.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4718 -: Октомври 17, 2013, 09:31:10 am »
влюбен ли е И. в мен?

Този хорар на мен ми се стори доста сложен от към емоции. Вие във връзка ли сет или не? Има неясноти в емоциите и при теб и при него. Чувствата са много клатещи се- поставени под съмнение. Възможно ли е той да има човек от миналото си, който все още го тормози в мислите? Мисля, че тепърва ще се откривате с този човек и ще изяснявате емоциите си. И друго- той не е наясно с твоите емоции и някаква друга ситуация около теб.
Има ли случайно друг мъж в сърцето ти?

*

aiofe

• 42
« Отговор #4719 -: Октомври 17, 2013, 10:31:17 am »
A. харесва ли ме ?