Ами аз само ще кажа, че когато въпросът е "ще бъдем ли заедно?" го тълкувам по различен начин от "ще се разделим ли?"
Тогава един тригон на Луна към У1 или АЦ просто значи ДА ама Да кое- раздяла или общо бъдеще? Забелязала съм също, че квадрат или опозе към МЦ или АЦ или ИЦ на важни планети могат да значат "Не" на въпрос "ще се разделим ли"
А с нещо общовалидно като сходящ хармоничен аспект между основните сигнификатори може пак хората да не стигнат до връзка- гледа се много комплексно картата- в зависимост от зададения въпрос.
Хорарите не спират да ме изненадват или по- скоро резултатите от тях. Запознах се с едно момче и още преди нещо да се е случило питах как ще ни се развият отношенията- Луна на 29 градус в КОЗИРОГ!,сигнификатори и у 5ти домове в сх. квадрат!!!!! Е, заедно сме. Отношенията стават все по- сериозни....
Добър показател беше Луна тригон МЦ и това, че когато питах Юпитер и Мерк бяха сигниф. в сходящ квадрат НО във взаимна рецепция по ТЕРМА- същото беше и с управителите на 5тите домове- квадрат, квадрат- ама с взаимна рецепция....Това,че той се е влюбил в мен се видя по негов у 5 в негов 5ти в знак доминиран от моя у 5

ПФ беше в ъглов дом...и също така сигнификатора на всеки от нас беше в сх. хармоничен аспект с у 5 на другия.. абе...
Има много неща просто които се отчитат при хорарите