Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040418 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4740 -: Октомври 18, 2013, 06:15:18 pm »
Здравейте, Бих искала да попитам: Ще намеря ли скоро любовта?

Благодаря за положения труд и отговорите.
Ако има желание, има и начин!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4741 -: Октомври 18, 2013, 06:20:57 pm »
Akruks,
ще дам само пример.
С теб не се познаваме и не сме се виждали никога. Да си прдставим ситуация, в която аз и ти сме в едно и също населено място, да кажа че може да сме били и на метър една от друга.
По стечение на обстоятелствата, и аз и ти задаваме различни въпроси, по едно и също време. В една и съща минута. Аз питам дали ме мрази някой, ти дали те обича. И ако отидем при един и същ астролог, какво ще стане. Дори и при различни астролози да отидем все тая.
Картата на въпраса ще е една и съща.?????????????????
Хипотетично погледнато картите ще са еднакви от гледна точка на разпределение на дом, планети в тях, но...- въпросите са различни и ще се търсят в различен дом- по 5д обичам, а мразя да мразя!!!
 Понеже го раздаваш голям теоретик, аз пък да те попитам- ако две бебета се родят в една и съща минута, в една и съща родилна зала- майките им лежат на съседни магарета в нея, то бебетата еднакви ли  ще са, една и съща съдба ли ще имат?

Все пак става въпрос за хорарна астрология   ;D   не за натална.
Нещата/правилата не са идентични. :blink:   нищо, че имат връзка.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4742 -: Октомври 18, 2013, 06:44:37 pm »
 Като пишеш все за тоя 5-ти дом, тези на бар ли ще ходят заедно???? или на театър, ресторант???

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4743 -: Октомври 18, 2013, 06:47:06 pm »
Мерси, Акруксче! Ще ти дам обратна връзка. Смятам, че нещата ще се развият доста бързо, предвид аспектите на предстоящите затъмнения.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4744 -: Октомври 18, 2013, 06:49:19 pm »
Ако въпросите касаят едни и същи сигнификатори, и взаимоотношенията между тях, при еднакви карти, отговора е един и същ. Без значение какъв точно е въпроса. :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4745 -: Октомври 18, 2013, 07:07:13 pm »
Юпитер и Меркурий са управители на първите им домове. Те са сигнификатори на субектите в картата. По друга система може 5-тите домове да са с други купсиди, но това не променя самите сигнификатори, които са обект на картата / и въпроса/ а показва техните отношения към петите им домове / всеки на наговия си 5-ти дом/. И за да ни интересуват точно 5-те домове и на двамата, въпроса трябва да е свъран с тази сфера от живота им. И на двамата, за които се пита.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4746 -: Октомври 18, 2013, 07:35:13 pm »

Природата на сигнификаторите определя какви ще са взаимоотношенията. Въпроса може да е "Влюбен ли е,харесва ли ме.........? а сигнификаторите да показват страх, омраза или друго нещо.
 :blink:
моят въпрос беше провокиран от болднатото. във въпроси за взаимоотношения кои планети са "позитивни" и кои "негативни". нямах предвид конкретен въпрос, въпросът на Китса го дадох като примерен за чувства - не се пита дали ще се случи някакво събитие, а какво изпитва някой.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4747 -: Октомври 18, 2013, 07:47:16 pm »
Ако съм искала да отговоря на конкретрен хорар, можеше и да го направя, ако за мен това беше или е важно.

Отговора ми беше по повод пост на Каризма,и полемиката след него, също.

Факта, че си се включила навреме, не прави отговора ти  верен......

Изобщо не се интерсувам на къде биеш.......това е твой, а не мой проблем.
Там, на където биеш ще си ходиш ти, и или, и компания /твоя естествено/, в списъка, на която няма да съм и аз. ;D

И нужда от спорове няма.
Всеки има право да пита, отгововаря и да си изказва мнението.

И тази тема нали не е "научния симпозиум за ученията на Акрукс"?....... ;D

« Отговор #4748 -: Октомври 18, 2013, 07:58:50 pm »

Имам един въпрос,във връзка с начина на задаване на въпроса,когато става дума за чувства и взаимоотношения.Произволно избрах картата на Китса.Ако въпроса бе зададен примерно: Мрази ли ме Х? отговора и тълкуването същите ли ще са?

Същите са. Поне в примера, който ти даваш. ;)
От картата на Китса- "Влюбен ли е в мен.....? -не.
                              "Мрази ли ме .............? - пак не.

Не, не са същите, защото въпросът не е същият- на Китса въпросът е отпратил един вид енергия в пространството, която е запечатана на картата- тя пита за любов, което показва желанието ѝ, търсенето на любов, а това не е отразено само и единствено в 5д на човека, за който пита, а в неин 1-ви дом, 5-ти дом, 8-ми дом, 11-ти дом- това са нейното Аз, нейните чувства, нейните желания, нейните копнежи- в тази връзка се съпоставят с домовете на другия човек.
Липсата на любов не значи омраза- може да е липса на интерес, да няма толкова силни чувства или да е привлечен, но въпреки това да не му харесва всичко в нея, а може да има чувства, но да е затруднен в изразяването- тук вече се включва и 3д- последното пиша примерно, а не по конкретната карта, на която съм дала отдавна отговор.
Ако въпросът беше за омраза, щях да разглеждам дали човека, за който се пита има връзка с 12д на питащата- нейните тайни врагове и нейните тайни страхове
Благодаря ви, Акрукс и Росин,въпросът ми беше принципен,и мисля,че ви разбрах.Прощавайте,ама Мерка ми действа зле и бавно схващам  ;) И искам да се извиня на Китса,че ползвах нейната карта за произволен пример.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4749 -: Октомври 18, 2013, 08:01:36 pm »

Природата на сигнификаторите определя какви ще са взаимоотношенията. Въпроса може да е "Влюбен ли е,харесва ли ме.........? а сигнификаторите да показват страх, омраза или друго нещо.
 :blink:
моят въпрос беше провокиран от болднатото. във въпроси за взаимоотношения кои планети са "позитивни" и кои "негативни". нямах предвид конкретен въпрос, въпросът на Китса го дадох като примерен за чувства - не се пита дали ще се случи някакво събитие, а какво изпитва някой.

Ако имаш карта, в която търсиш отношения между Венера и Марс например, и Венера е в знак на Марс /Овен, Скорпион/. Венера в тези знаци ще е зточение и падение-не се чувства добре, това не е средата, в която се чувства добре и се изявява хармонично, т.е. по най добрия начин. И ако ти се намираш във враждебна за теб среда, ще станеш "зла".  Не, че си такава като същност, но по принуда на това, което те обкръжава, ще проявиш такива качества. Дори като "защитна" реакция.
И понеже знака е абстрактно понятие, венера ще прояви това  "отношение" към диспозитара на знака, в който се намира-Марс.
Венера по природа е хладна и влажна. Стр :blinkелец като знак е горещ и сух. Положението и в знака Стрелец "тушира" нейните собствени качества и тя "започва да действа по нехарактерен за нейната природа начин". :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4750 -: Октомври 18, 2013, 08:07:04 pm »
благодаря Россин

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #4751 -: Октомври 18, 2013, 08:40:03 pm »
Здравейте,
Много моля за помощ при тълкуването на този хорар
Ще продължи ли връзката ми с Б?
Тя е тайна и той си тръгва от БГ.

Благодаря предварително!
Да, ще продължи- с известно отлагане, забавяне, преодоляване на препятствия, но ще продължите
На Луната у4 предстои опозиция със Слънцето У5 съвпад с негов  АСц- любовта ти към него ще е противопоставена на твоя дом, семейство, населено място за теб, няма да си удовлетворена в крайна сметка на този етап, но то е логично, щом заминава, а ти оставаш...

Благодаря akruks .....

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4752 -: Октомври 18, 2013, 09:18:08 pm »
Да ти се връща. ;)
Аз не се занимавам с теб, дано да си го забелязала. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4753 -: Октомври 19, 2013, 11:27:38 am »
Ами аз само ще кажа, че когато въпросът е "ще бъдем ли заедно?" го тълкувам по различен начин от "ще се разделим ли?"
Тогава един тригон на Луна към У1 или АЦ просто значи ДА ама Да кое- раздяла или общо бъдеще? Забелязала съм също, че квадрат или опозе към МЦ или АЦ или ИЦ на важни планети могат да значат "Не" на въпрос "ще се разделим ли"
А с нещо общовалидно като сходящ хармоничен аспект между основните сигнификатори може пак хората да не стигнат до връзка- гледа се много комплексно картата- в зависимост от зададения въпрос.

Хорарите не спират да ме изненадват или по- скоро резултатите от тях. Запознах се с едно момче и още преди нещо да се е случило питах как ще ни се развият отношенията- Луна на 29 градус в КОЗИРОГ!,сигнификатори и у 5ти домове в сх. квадрат!!!!! Е, заедно сме. Отношенията стават все по- сериозни....
Добър показател беше Луна тригон МЦ и това, че когато питах Юпитер и Мерк бяха сигниф. в сходящ квадрат НО във взаимна рецепция по ТЕРМА- същото беше и с управителите на 5тите домове- квадрат, квадрат- ама с взаимна рецепция....Това,че той се е влюбил в мен се видя по негов у 5 в негов 5ти в знак доминиран от моя у 5 ;) ПФ беше в ъглов дом...и също така сигнификатора на всеки от нас беше в сх. хармоничен аспект с у 5 на другия.. абе...
Има много неща просто които се отчитат при хорарите
« Последна редакция: Октомври 19, 2013, 11:41:47 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4754 -: Октомври 19, 2013, 01:23:47 pm »
Ще се сдобрим ли скоро? :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4755 -: Октомври 19, 2013, 05:12:10 pm »
няма да е скоро. човека се среща с друго момиче. но не те е забравил и напред във времето евентуално ще имате шанс- но ще трябва да минат поне два три месеца - питай пак тогава.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4756 -: Октомври 19, 2013, 05:48:56 pm »
Хм, странно. Не му е в стила да се среща с няколко едновременно. Ние се виждаме, той ме търси ежедневно, но има напрежение в отношенията ни заради един конфликт между нас. Затова попитах дали ще се сдобрим.

« Отговор #4757 -: Октомври 19, 2013, 06:33:49 pm »

Благодаря за отговорите.

« Отговор #4758 -: Октомври 19, 2013, 08:22:02 pm »

Благодаря за отговорите.
Харесала си някой и мислиш за него- Марс У7, съУ12 в 5д, но той не знае за твоите чувства или ги пази в тайна- Слънцето У5 за теб в негов 12д. Сатурн у4, 5 в съвпад с негов АСц показва, че може да е семеен и по тази причина отношенията ви да се развиват като тайна връзка, което да не ти носи удовлетворение, поради това, че няма да е любовта, за която питаш.

Здравей Аркус блягодаря ти за отговора. Само,че май никого не съм си харесала. Просто наскоро се разделих с едно момче и попитах от чисто любопитство,защото май още ми е гадно,защото няма как да сме заедно,но пък ако срещна такъв непремено ще кажа :)

« Отговор #4759 -: Октомври 19, 2013, 09:35:05 pm »
Здравей Аркус блягодаря ти за отговора. Само,че май никого не съм си харесала. Просто наскоро се разделих с едно момче и попитах от чисто любопитство,защото май още ми е гадно,защото няма как да сме заедно,но пък ако срещна такъв непремено ще кажа :)
Значи това е човекът, за който съм писала и който излиза в дома на чувствата при теб, трябвало е да попиташ дали ще срещнеш нов обект на чувствата, а не дали ще срещнеш любовта, което е много общ въпрос

А дали тогава ще срещна нов обект на чувста-скоро :)