Преди 10 минути си тръгна един Стрелец, с който се срещаме от 10 дни. Гледахме филм снощи и заспахме, но беше страшна жега ( той е супер горещ, обяснявам си го с огнения знак :unsure: ) и се разбудихме към 5. Та близо час говорихме за нас, накъде вървим, кой как вижда нещата... и се разбрахме всеки да помисли какво иска от другия, и дали ще стигнем донякъде. Не знам какво да мисля. Хубаво ми е с него, самотно ми е като не е при мен, но на моменти не го разбирам, също така има голямо его и го играе всезнайко, виждам доста Козирог в него, макар още да не съм му направила карта, понеже има някакви големи планове за бъдещето, за работата, а и на моменти безпричинно охладнява и замлъква, като се има предвид, че първите дни не спираше да говори, та аз го упрекнах, че е много приказлив. Казах му, че искам любов, тази, която съм описала долу, а той отвръща - "да, всеки иска това, но това е върхът, черешката, за да стигнеш дотам ти трябват здрави основи, затова трябва да ми кажеш какви са плановете ти за бъдещето, за да знам дали вървим в една посока.."

Той ми сподели как след време иска да заживее на село, да си има градинка, да си я обработва, да си работи от вкъщи...а аз му казах, че искам да живея в някоя джунгла до водопад в Южна Америка. :unsure:
Ще бъда ли щастлива с него?