Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041985 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #4840 -: Октомври 29, 2013, 08:50:22 am »
Драгон Лейди- ще се оправят нещата, спокойно - мисля,ч е ще подновите връзката си.
Последния път сатурн у8 в 5ти дом на мъжа ми показа, че от доста време човека не беше правил секс ( все пак е сатурн и все пак на изгорелия път)...замислих се дали не общува с друга заради Слънце в 5ти, но си мисля, че това показва, че желае да те потърси, но сатурна го спира...някаква апатия в емоциите го е налегнала........?
Скоро ще се осъзнае.

да дадеш ОВ, чули! Успех  ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4841 -: Октомври 29, 2013, 08:54:39 am »
X с Y ли е в двойка? (и двамата са назовани)
//трудно ми е дори да определя сигнификаторите. Х е у7, Y - у1?
по подразбиране, мен ме вълнува Х.

благодаря ви, знаете си))

Мисля, че Х е ангажиран мъж, но мисля- не за У. У май си има друг- и тя е ангаже- но не съм на 100 % сигурна за тоя сценарии

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4842 -: Октомври 29, 2013, 08:58:57 am »
Разбрала ли е X, че я харесвам?
Чудно ми е какво значи този сходящ съвпад Луна Марс.  :-\

Ами да, картата показва взаимни симпатии и развитие по някакъв начин на отношенията. Луната - Марс е супер защото луната свързва двата ви сигнификатора... а те са сигнификатори и на чувствата и на харесването...+ това имаме ПФ в 10ти дом, Луната излиза от трин с венера, влиза в секстил със слънце- чудесна констилация! :wub:
« Последна редакция: Октомври 29, 2013, 09:06:36 am от zikovu »

« Отговор #4843 -: Октомври 29, 2013, 09:02:28 am »
Драгон Лейди- ще се оправят нещата, спокойно - мисля,ч е ще подновите връзката си.
Последния път сатурн у8 в 5ти дом на мъжа ми показа, че от доста време човека не беше правил секс ( все пак е сатурн и все пак на изгорелия път)...замислих се дали не общува с друга заради Слънце в 5ти, но си мисля, че това показва, че желае да те потърси, но сатурна го спира...някаква апатия в емоциите го е налегнала........?
Скоро ще се осъзнае.

да дадеш ОВ, чули! Успех  ;)
Благодаря, Зикову! Разбира се, ще дам ОВ.
Това, че няма друга съм абсолютно сигурна. ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4844 -: Октомври 29, 2013, 09:04:43 am »
Благодаря ти Драгон! Важно е това дето го казваш...защото и аз мисля, че сатурн в 5ти дава някаква апатия на емоционално ниво по- скоро, отколкото друга обвързване - зависи от картата и от случая, де..но да.

*

erka

• 10
« Отговор #4845 -: Октомври 29, 2013, 10:26:37 am »
Каква се случва с Д., каква е причината да спре да се обажда.На последната ни среща повдигна сериозен въпрос за бъдещите ни отношения и за чувствата си,но от седмица не звани и не пише.
Причината е проблеми в кариерата, а от там и финансови- Меркурий У10, съУ1 е ретро, разположен във 2д, където са Слънцето у1 и Сатурн У5- той дете ли издържа? Ще се обади- негови У1 и У3 са в сходящ хармоничен аспект.
Благодаря и на теб Акрукс.Пак не съм много сигурна за финансофи проблеми,той има собствен малък бизнес и до миналата седмица вървеше чудесно.Дете не издържа,той няма деца

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4846 -: Октомври 29, 2013, 10:57:06 am »
Разбрала ли е X, че я харесвам?
Чудно ми е какво значи този сходящ съвпад Луна Марс.  :-\

Ами да, картата показва взаимни симпатии и развитие по някакъв начин на отношенията. Луната - Марс е супер защото луната свързва двата ви сигнификатора... а те са сигнификатори и на чувствата и на харесването...+ това имаме ПФ в 10ти дом, Луната излиза от трин с венера, влиза в секстил със слънце- чудесна констилация! :wub:
Благодаря ти много, zikovu!!!  :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4847 -: Октомври 29, 2013, 01:18:19 pm »
X задава въпроса мисли ли Y за него и харесва ли го? Има ли шанс за нещо между тях?
Виждали са се няколко пъти, но не са се запознавали лично.

Аз си мисля, че Y. изпитва симпатии към него, НО има вмешателство- преди слънце и сатурна да съвпаднат (Х и У), У- слънцето ще направи Секстил с Марс - може би това е конкурента. Все пак У. носи ретро мерк в себе си- не е настроена за нови ситуации и развой в личен план... так, че скоро нещо да стане... не знам- има шанс може би за по- нататък. За сега не.

Иначе У много го е харесала, с другото момче си излизат, има секс, но не излиза да го обича кой знае колко...така, че кажи на Х. да дерзай! ;)
« Последна редакция: Октомври 29, 2013, 01:23:59 pm от zikovu »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4848 -: Октомври 29, 2013, 01:23:14 pm »
Благодаря много, zikovu! Лично аз се учудих, когато X ми каза, че може би тя си има гадже, но е много възможно наистина Марс, У8 за нея, да показва това. Нали е в неин 1 дом и в интерсептирания знак в 1 дом - нещо, което не е твърде ясно за него.
А възможно ли е Слънцето да изгаря Сатурн? Доколкото четох из нета, Слънцето може да изгаря всички планети, други пък казват, че само Марс не може да изгори понеже Слънцето екзалтира в знака на Марс.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4849 -: Октомври 29, 2013, 01:28:44 pm »
да, слънцето подсилва марс- така е.

а иначе дедо ти е толкова сух и студен, че малко лъч няма да му доде зле - нека да го напече малко де ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4850 -: Октомври 29, 2013, 01:32:06 pm »
Слагам един любовен хорар от снощи (става дума за мен). Като гледам обаче, май нямам шанс, още повече, че и Луната У5 за мен, ще е в квадрат с ЛФ в моя 5 дом.  :lol:
Има ли шанс да се запознаем с X и как биха се развили отношенията?
Луната У5 в 1д току-що е извършила тригон със Слънцето, което е диспозитор на ПФ в 5д- харесал си Х. и тази емоция те прави щастлив. За запознанство има шанс- Меркурий У3 в сходящ секстил с Юпитер у3  за Х. в твоя 4д- може би у вас или в твоето населено място ще се срещнете, но за любов от страна на Х на този етап не може да се говори- прекалено самовлюбено се е настанила троновата Венера У1 в 1д и без връзка с У5 за нея, но пък има вероятност да попаднеш сред приятелите- Луната У11 за Х прави последен хармоничен аспект с Марс У1 за теб в нейния 11д. Дали Х не е семейна или с постоянен ангажимент- Сатурн У4, У5 в 1д?
За съжаление повече не видях X, за да можем да се запознаем. Много пъти ходих на мястото, където я видях, дори и на други места, но повече не я видях.
А преди този хорар не съм задавал друг за нея, така че ми е чудно защо поне това за запознаството не се случи.

« Отговор #4851 -: Октомври 29, 2013, 03:03:48 pm »
Здравейте! Картата ми излезе с много ранен градус, но все пак бихте ли погледнали - става въпрос за бившо гадже, ще настоява ли да възобновим отношенията ни? Връзката ми с него винаги е била странна. Какво мислите за неговите настроения според тази карта?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4852 -: Октомври 29, 2013, 03:35:20 pm »
много е рано да се прогнозира развитие между вас, НО хорарът е много хубав и предсказва общо бъдеще, споделени чувства и т.н....но нещата ще търпят  все още изменения и промени, няма хепи енда да дойде скоро...но успех!

« Отговор #4853 -: Октомври 29, 2013, 04:02:00 pm »
Благодаря, Акрукс. Той със сигурност не е обвързан, търси ме и ми говори за чувства, но не знам какви са му истинските намерения. Възможно е нещата да не са както биха ми се харесали, картата според теб също говори за това.

« Отговор #4854 -: Октомври 29, 2013, 04:08:06 pm »
много е рано да се прогнозира развитие между вас, НО хорарът е много хубав и предсказва общо бъдеще, споделени чувства и т.н....но нещата ще търпят  все още изменения и промени, няма хепи енда да дойде скоро...но успех!

Zikovu, много ти благодаря за коментара по картата! Първо видях написаното от Акрукс и помръкнах, затова написаното от теб още повече ме развълнува. Между нас винаги е имало чувства, каквото и да става, колкото и да се сърдим, огорчаваме, разделяме. Карма. Много неща се развиха за добро във времето, чудя се дали ще дочакам именно него за сериозно и дълготрайно обвързване. 

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4855 -: Октомври 29, 2013, 06:05:25 pm »
Слагам един любовен хорар от снощи (става дума за мен). Като гледам обаче, май нямам шанс, още повече, че и Луната У5 за мен, ще е в квадрат с ЛФ в моя 5 дом.  :lol:
Има ли шанс да се запознаем с X и как биха се развили отношенията?
Луната У5 в 1д току-що е извършила тригон със Слънцето, което е диспозитор на ПФ в 5д- харесал си Х. и тази емоция те прави щастлив. За запознанство има шанс- Меркурий У3 в сходящ секстил с Юпитер у3  за Х. в твоя 4д- може би у вас или в твоето населено място ще се срещнете, но за любов от страна на Х на този етап не може да се говори- прекалено самовлюбено се е настанила троновата Венера У1 в 1д и без връзка с У5 за нея, но пък има вероятност да попаднеш сред приятелите- Луната У11 за Х прави последен хармоничен аспект с Марс У1 за теб в нейния 11д. Дали Х не е семейна или с постоянен ангажимент- Сатурн У4, У5 в 1д?
За съжаление повече не видях X, за да можем да се запознаем. Много пъти ходих на мястото, където я видях, дори и на други места, но повече не я видях.
А преди този хорар не съм задавал друг за нея, така че ми е чудно защо поне това за запознаството не се случи.
Защото не си направил опит да се запознаеш с нея. :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4856 -: Октомври 29, 2013, 06:13:14 pm »
Да, тогава не направих опит, но нали зададох хорара след това и се надявах пак да имам шанс да я срещна. Признавам, че тогава малко да ме досрамя да я заговоря. Нищо, може пък да ми излезе късмета другаде.

« Отговор #4857 -: Октомври 29, 2013, 06:15:46 pm »
Извинявай, че не ти написах неща, които да ти харесат, но не искам да ти паля фитилите, които и без друго сама си палиш- Луната У5 в сходящ съвпад с Марс У1  :blink:
Чувства сте имали, търсел те постоянно, а защо тогава е "бившо гадже"? Самата ти не си сигурна в себе си, след като се чудиш дали ще го дочакаш за сериозно и дълготрайно обвързване, а после написаното от мен не те устройва  :blink:

Ти пък, Акрукс.  :blink: Защо да не ме устройва, аз помолих за анализ по картата такава, каквато е. На мен времето ми е показало, че това, което ми се случва, всъщност е най-доброто за мен, независимо как аз го оценявам към по-ранен момент. Аз самата не бях много ентусиазирана относно подновяване на тези отношения, той го прави да ми "пали фитила" в момента, не ти или някой друг. Защо е "бившо гадже" е дълга история, едва ли на някой му се чете такава, но не е заради липса на чувства, друго липсваше. Аз ти благодаря за отделеното време по картата, не съм обидена, разочарована или отчаяна  :blink: , каквото има да става, ще стане.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4858 -: Октомври 30, 2013, 05:22:19 am »
Преди 10 минути си тръгна един Стрелец, с който се срещаме от 10 дни. Гледахме филм снощи и заспахме, но беше страшна жега ( той е супер горещ, обяснявам си го с огнения знак  :unsure: ) и се разбудихме към 5. Та близо час говорихме за нас, накъде вървим, кой как вижда нещата... и се разбрахме всеки да помисли какво иска от другия, и дали ще стигнем донякъде. Не знам какво да мисля. Хубаво ми е с него, самотно ми е като не е при мен, но на моменти не го разбирам, също така има голямо его и го играе всезнайко, виждам доста Козирог в него, макар още да не съм му направила карта, понеже има някакви големи планове за бъдещето, за работата, а и на моменти безпричинно охладнява и замлъква, като се има предвид, че първите дни не спираше да говори, та аз го упрекнах, че е много приказлив. Казах му, че искам любов, тази, която съм описала долу, а той отвръща - "да, всеки иска това, но това е върхът, черешката, за да стигнеш дотам ти трябват здрави основи, затова трябва да ми кажеш какви са плановете ти за бъдещето, за да знам дали вървим в една посока.."  :-\ Той ми сподели как след време иска да заживее на село, да си има градинка, да си я обработва, да си работи от вкъщи...а аз му казах, че искам да живея в някоя джунгла до водопад в Южна Америка.  :unsure: Ще бъда ли щастлива с него?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4859 -: Октомври 30, 2013, 09:26:16 am »
Здравейте момичета и момчета ;D
днес скъп човек има повод,макар и разделени,тоест бивши,поддържаме комуникация,по -често по негова инициатива,аз имам чувства,макар и да не ги показвам,за него не знам,даже и когато бяхме двойка,типично за него, все мълчеше. :(
ще му хареса ли подаръка на С?
Може да е малко смешно от страни,но за мен е важно :)