Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042409 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4900 -: Ноември 03, 2013, 07:17:34 pm »
Драгон Лейди- ще се оправят нещата, спокойно - мисля,ч е ще подновите връзката си.
Последния път сатурн у8 в 5ти дом на мъжа ми показа, че от доста време човека не беше правил секс ( все пак е сатурн и все пак на изгорелия път)...замислих се дали не общува с друга заради Слънце в 5ти, но си мисля, че това показва, че желае да те потърси, но сатурна го спира...някаква апатия в емоциите го е налегнала........?
Скоро ще се осъзнае.

да дадеш ОВ, чули! Успех  ;)
И
Обратна връзка - потърси ме, днес се видяхме. Иска да продължим оттам, докъдето стигнахме.

« Отговор #4901 -: Ноември 03, 2013, 07:30:32 pm »
тази карта нещо е объркана. да не е рождена карта?

Може и да съм объркала ако става дума за мен.Сега ще поправя

« Отговор #4902 -: Ноември 03, 2013, 08:32:12 pm »
Здравейте може ли да задам и моят въпрос който силно ме вълнува!!С този човек се запознах на работното си място преди известно време в чужбина,в началото от моя страна нямаше никакъв интерес към него,докато той беше доста настоятелен,но аз не му обръщах кой знае какво внимание  ;D :P.Той не престана да ме "преследва" и т.н докато не се получиха нещата :)) Но ме съмнява,че крие нещо от мен, не знам дали мога да му се доверя на 100%  съмнява ме,че не съм само аз в неговото сърце, макар че той твърди това..аз съм мнителна и това е много лошо :(  :).Интересува ме имали искрени и сериозни чувства и намерения  към мен У.или това е някакво моментно увлечение за него,ще продължим ли  да поддържаме връзка,има ли друга?Благодаря Ви предварително!

Мисля че сега е правилната :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4903 -: Ноември 04, 2013, 09:21:14 am »
Здравейте, преди около месец бях питала за един човек, отговора беше, че комуникацията ни ще продължи и това е така.
Вчера се видяхме пак, за мен отново беше приятна срещата и се запитах дали ще започнем връзка? Асцедента е късен, т.е би следвало да знам отговора, а аз клоня към не, с оглед на това, че вече три месеца поддържаме някакви приятелски отношения, без друго развитие. Все пак прикачам картата

имате бъдеще по-нататък във времето евентуално- за сега нищо по- различно
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4904 -: Ноември 04, 2013, 09:31:34 am »
Ще продължи ли връзката ни с А. или ще срещна нова любов?

Аз мисля, че се дават усложнения във връзката и забавяне, вероятно е временно да се увлече по друга..но това няма да има постоянен характер.
Ти срещнала ли си вече някой..който да ти пробуди интереса?

В този хорар има интересни намеси от 3ти планети...ще се намесват други хора в отношенията ви, но мисля,ч е това няма да доведе до техния край
« Последна редакция: Ноември 04, 2013, 09:43:09 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4905 -: Ноември 04, 2013, 09:55:31 am »
X задава въпроса мисли ли Y за него и харесва ли го? Има ли шанс за нещо между тях?
Виждали са се няколко пъти, но не са се запознавали лично.

Аз си мисля, че Y. изпитва симпатии към него, НО има вмешателство- преди слънце и сатурна да съвпаднат (Х и У), У- слънцето ще направи Секстил с Марс - може би това е конкурента. Все пак У. носи ретро мерк в себе си- не е настроена за нови ситуации и развой в личен план... так, че скоро нещо да стане... не знам- има шанс може би за по- нататък. За сега не.

Иначе У много го е харесала, с другото момче си излизат, има секс, но не излиза да го обича кой знае колко...така, че кажи на Х. да дерзай! ;)

Тук искам да се поправя- вмешателство няма- понеже и слънце и сатурн са свързани с марса.

и пак искам да се поправя - понеже тези дни чета много за колекция, пренос, намеса и т.н- това тук се води намеса- да- както първия път съм се изразила...но не е от фаталните, които прекъсват възможността за развитие. Просто марса да кажем..забавя пътя на Слънцето към Сатурна. Но! тъй като и двете планети са във връзка с Марса- на по- късен етап темата на дома на който марс е управител може да ги събере.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4906 -: Ноември 04, 2013, 09:55:53 am »
Драгон Лейди- ще се оправят нещата, спокойно - мисля,ч е ще подновите връзката си.
Последния път сатурн у8 в 5ти дом на мъжа ми показа, че от доста време човека не беше правил секс ( все пак е сатурн и все пак на изгорелия път)...замислих се дали не общува с друга заради Слънце в 5ти, но си мисля, че това показва, че желае да те потърси, но сатурна го спира...някаква апатия в емоциите го е налегнала........?
Скоро ще се осъзнае.

да дадеш ОВ, чули! Успех  ;)
И
Обратна връзка - потърси ме, днес се видяхме. Иска да продължим оттам, докъдето стигнахме.

Радвам се! ;)

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4907 -: Ноември 04, 2013, 11:30:24 am »
Ще продължи ли връзката ни с А. или ще срещна нова любов?

Аз мисля, че се дават усложнения във връзката и забавяне, вероятно е временно да се увлече по друга..но това няма да има постоянен характер.
Ти срещнала ли си вече някой..който да ти пробуди интереса?

В този хорар има интересни намеси от 3ти планети...ще се намесват други хора в отношенията ви, но мисля,ч е това няма да доведе до техния край
Много благодаря Зиково.Не все още не съм срещнала друг човек.С А. сме заедно от година и половина,доста трудна връзка и винаги е имало намеса на други хора(родителите му).Непрекъснато се караме и разделяме.Но пуснах този хорар защото този път усетих нещо друго.В момента сме разделени и усещам точно това,че се е увлякал на някъде.Скарахме се безпричинно или по точно той нагласи нещата така,че да стана без вина виновна.Благодаря много Зиково и дано наистина връзката ни продължи.

*

sia

• 31
« Отговор #4908 -: Ноември 04, 2013, 01:41:37 pm »
Има ли И. увлечение или интерес към друга жена?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4909 -: Ноември 04, 2013, 01:52:04 pm »
Не. И е сериозен човек що се отнася до любовта, а това, че го подозираш, си е твой проблем.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4910 -: Ноември 04, 2013, 02:52:09 pm »
Здравейте, преди около месец бях питала за един човек, отговора беше, че комуникацията ни ще продължи и това е така.
Вчера се видяхме пак, за мен отново беше приятна срещата и се запитах дали ще започнем връзка? Асцедента е късен, т.е би следвало да знам отговора, а аз клоня към не, с оглед на това, че вече три месеца поддържаме някакви приятелски отношения, без друго развитие. Все пак прикачам картата

имате бъдеще по-нататък във времето евентуално- за сега нищо по- различно

Все пак ми оставяш надежда  ;), благодаря, Zikovu

*

sia

• 31
« Отговор #4911 -: Ноември 04, 2013, 03:04:24 pm »
Не. И е сериозен човек що се отнася до любовта, а това, че го подозираш, си е твой проблем.
Благодаря!
Просто изчезна яко дим и нямам идея какво да мисля ...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4912 -: Ноември 04, 2013, 04:16:01 pm »
Благодаря!
Просто изчезна яко дим и нямам идея какво да мисля ...
Луната е без курс, което показва, че няма от какво да се притесняваш.
Венера, У3 за теб, скоро ще смени знака - възможно е да си промениш мнението и поведението към него (може да означава също, че ще разбереш, че си грешала спрямо него, примерно).

« Отговор #4913 -: Ноември 04, 2013, 11:05:09 pm »
Той със С. ли е, обаче да го крие? [не е назован по име]

Ревнувам от това момиче, а той ми е бивш приятел и още имам чувства, мисля че крие връзката си със С., бих искала науча. Благодаря предварително!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4914 -: Ноември 05, 2013, 08:07:33 am »
Има жена да, не знам дали е С., възможно е и тя да е, но скоро няма да я има вече.

Мисля, че човека пази някакви чувства към теб, но не знам дали ще успеете да бъдете заедно в близко бъдеще. Мисля, че е възможно на първо време човека да застане под чадъра на приятелството - това го държи за сега близо до теб- на по- следащ етап е възможно чувствата да се зародят пак- но в това е под въпрос
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 08:13:21 am от zikovu »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4915 -: Ноември 05, 2013, 08:12:03 am »
Вчера ме покани да прекарам уикенда с него и негови приятели. Да приема ли?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4916 -: Ноември 05, 2013, 08:16:30 am »
това вече не е хорар за любов- а обикновен въпрос - да приема ли поканата?

С Юпитер на АЦ и Луна на 29 в Скорпи аз бих казала ДА, приеми я.

Последния ми хорар с Луна на 29 градус в знак на своето заточение беше с изключително приятен развой, дадох си сметка,ч е в тежките си знаци- тя е може би щастлива на 29 гр.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4917 -: Ноември 05, 2013, 08:22:48 am »
Благодаря, Zikovu

« Отговор #4918 -: Ноември 05, 2013, 08:30:34 am »
И аз ти благодаря, Zikovu!

То една омазана при нас.... живеем заедно, но сме разделени. Трудно е да забравиш човек като го виждаш всеки ден и когато той е толкова приятелски настроен.. как да не си дадеш надежда. Вече не знам кое как да го разпознавам и предпочитам по-скоро да се отчайвам, защото ако си негативно настроен после няма изненади :D
А т'ва момиче, където постоянно са заедно... Ама хайде, да видим :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4919 -: Ноември 05, 2013, 10:26:04 am »
И аз ти благодаря, Zikovu!

То една омазана при нас.... живеем заедно, но сме разделени. Трудно е да забравиш човек като го виждаш всеки ден и когато той е толкова приятелски настроен.. как да не си дадеш надежда. Вече не знам кое как да го разпознавам и предпочитам по-скоро да се отчайвам, защото ако си негативно настроен после няма изненади :D
А т'ва момиче, където постоянно са заедно... Ама хайде, да видим :)

ами сега видях, че мерка дори като застане директен няма как да попречи на съвпада на Слънце и Сатурн- значи с човека ще сте си заедно и за напред. Въпрос на време е да се съберете....сори, че така си променям прогнозата, но съм толкова обсебена от темата за планетите, които изиграват ролята на помощ или намеса, че свят ми се завива (а там казусите са много) :lol: