Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043999 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за любов
« Отговор #4920 -: Ноември 05, 2013, 12:55:22 pm »
Зико, и ти май се появи през ретрото?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4921 -: Ноември 05, 2013, 12:56:08 pm »
даа хаха:) верно така се оказа- около ретро мерка започнах пак да влизам:)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4922 -: Ноември 05, 2013, 01:07:07 pm »
Момичета,мина време от последния хорар,а нещата с моето момче не помръдват... :(
Ще се съберем ли с А. назован по име?софия,10.57 часа...губя надежда.....
Благодаря ви
Рене

Рене- и аз предвиждам събиране. Той те обича - Венера в 1 д. Венера става и твой и негов сигнификатор + това на Луната предстои антисен съвпад с Венерата, което е най- важното. Но нещата ще станат по- бавно - Луна в Козирог..........друго какво исках да кажа.....а- да! Констиацията на планетите е такава,че скоро Марс и Венера ще заемат тригонални позиции една към друга. Напрежението между вас отминава.Успех!

Много,много ти благодаря zikovu!
Благодаря за отделеното време и хубавите думи!Ще ви държа в течение и дано сте прави! ))))
Много хубав ден
Рене

Зикову....здравей,
във връзка с тази карта и твоят отговор...чудех се колко ли време ще е нужно?Но най-вече това,че в събота на слънчевото затъмнение го помолих да се съберем,а той каза,че не вижда смисъл и не може да каже да на тази моя молба,дали означава нещо чисто астрологично... :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4923 -: Ноември 05, 2013, 01:39:12 pm »
На Луната й предстои КК-с с марса- теб и антисен съвпад с венерата- ще ти се даде възможност да разкриеш истината за себе си. Човека не мисля, че те е отписал- както съм ти писала, но в следващите 3 месеца не знам дали ще се съберете. Чувставата ви не са в хармония към момента.
Луната е доста стегната и напрегната- в кофти знак за нея и с кофти аспекти. По хорара не се вижда категоричн край на връзката ви, но не мисля, че ще има развижване и в желата посока скоро.

Голямата надежда ми е в този антисен съвпад - надеждите ти се надявам да се оправдаят, но с тази увредена луна не бих очаквала това да стане скоро... :lol:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4924 -: Ноември 05, 2013, 01:43:29 pm »
На Луната й предстои КК-с с марса- теб и антисен съвпад с венерата- ще ти се даде възможност да разкриеш истината за себе си. Човека не мисля, че те е отписал- както съм ти писала, но в следващите 3 месеца не знам дали ще се съберете. Чувставата ви не са в хармония към момента.
Луната е доста стегната и напрегната- в кофти знак за нея и с кофти аспекти. По хорара не се вижда категоричн край на връзката ви, но не мисля, че ще има развижване и в желата посока скоро.

Голямата надежда ми е в този антисен съвпад - надеждите ти се надявам да се оправдаят, но с тази увредена луна не бих очаквала това да стане скоро... :lol:

Благодаря ти много...ще дам ОВ.
Поздрави,
Рени

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4925 -: Ноември 05, 2013, 03:08:31 pm »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4926 -: Ноември 05, 2013, 03:14:51 pm »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

рене погледнах хорара ти от август- той ще важи поне до НГ - след НГ питай накъде ще ви вървят отношенията,

Та по тови хорар- събиране не се вижда, той се е разсеял вероятно с друга девойка, а е и много вероятно ти да охладнееш в чувствата си в някакъв момент..може и друг да срещнеш. Включи се след 2-3 месеца да видим на къде вървят нещата..

По този хорар се е появила друга девойка...за мен ли е това

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4927 -: Ноември 05, 2013, 03:23:19 pm »
да

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4928 -: Ноември 05, 2013, 03:24:44 pm »
да

Ау...сега ревността ме залива..кълне се,че няма друга..но..каквото има да става,ще става...
Благодаря ти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4929 -: Ноември 05, 2013, 03:26:22 pm »
да

Ау...сега ревността ме залива..кълне се,че няма друга..но..каквото има да става,ще става...
Благодаря ти

спокойно, де. не зиключвай възможността и аз да греша. ама все пак не питай скоро въпроси- нека да минат 2 месеца поне.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4930 -: Ноември 05, 2013, 03:27:51 pm »
да

Благодаря ти

спокойно, де. не зиключвай възможността и аз да греша. ама все пак не питай скоро въпроси- нека да минат 2 месеца поне.

да...да,разбира се...ще изчакам търпеливо  :sagittariuss:

« Отговор #4931 -: Ноември 05, 2013, 11:05:48 pm »
Ще се случи ли нещо м/у мен и Х.?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4932 -: Ноември 06, 2013, 08:03:14 am »
Има шанс за запознанство поне на този етап.

« Отговор #4933 -: Ноември 06, 2013, 09:04:07 am »
Има шанс за запознанство поне на този етап.
Веско,познаваме се  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4934 -: Ноември 06, 2013, 10:02:01 am »
Да, Каризма- предполагам за отношения питаш- ще се получат. Ако въпроса ти е дали ще почнеш любовна връзка с него- ще почнеш.

« Отговор #4935 -: Ноември 06, 2013, 11:23:18 am »
Да, Каризма- предполагам за отношения питаш- ще се получат. Ако въпроса ти е дали ще почнеш любовна връзка с него- ще почнеш.
Да,Зикову,това ми е мисълта,но зададох въпроса,както ми хрумна изначално.Според теб чия ще е инициативата?И другото,което ми е интересно-последния аспект на Луната е куинкокс с Юпитер,но тъй като са във взаимна рецепция,счита ли се за съвпад,т.е. действа ли благоприятно за развитие на ситуацията?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4936 -: Ноември 06, 2013, 11:42:22 am »
При Луна без курс не знам дали наистина има шанс за връзка засега, но поне общуване ще има и занапред. Меркурий ще тръгне директен, но пък Юпитер ще е ретро, затова не съм абсолютно сигурен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4937 -: Ноември 06, 2013, 01:16:46 pm »
Юпитер не играе роля в тази карта първо, и второ - аз не броя луната за без курс. Следвам Лили в това отношение - за когото луната е без курс тогава, когато в последните си градуси не попада под действието на мажорен аспект (не е задължително да го е завършила, според него) Т.е Завършека на ситуацията го броя по Луна съвпад Венера ( то така или иначе има антисен съвпад в стрелец на 29 гр. Луна Венера, за тези които не искат да приемат теорията на Лили за Луна без курс)
Залагам на това, че връзка ще има. ;)

И да ок- юпитер е бенефик- винаги хубави аспекти към него изиграват положителна роля- до толкова е важен- ще помогне с нещо.

« Отговор #4938 -: Ноември 06, 2013, 04:03:34 pm »
Здравейте :)
Имам една питанка, ще се радвам на вашите отговори. Въпросът ми е: Ще прояви ли М. интерес към мен?
Благодаря ви предварително!
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4939 -: Ноември 06, 2013, 07:13:30 pm »
ще прояви интерес, но е обвързан, да знаеш